Rohác életfogytiglant, Portik 13 évet kapott jogerősen

A Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyében hoztak ítéletet.

2017. május 19. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az FBI-ban és az MSZP-ben is bízott Portik Tamás Portik Tamás titkosszolgálati, FBI-os és MSZP-s kapcsolataiban is bízott, hogy elkerülje az évtizedekig tartó fegyházbüntetést. A jogerősen összesen 28 évre ítélt egykori olajbűnöző hamis vád miatt is...
Fordulat az Aranykéz utcai merénylet és a Prisztás-gyilkosság ügyében Még augusztusban benyújtja a perújítási kérelmet Portik Tamás ügyvédje az Aranykéz utcai merénylet ügyében. A Prisztás-gyilkosság ügyében is várható a perújítási indítvány.
Kapcsolj ki! A hullócsillagok éjszakáján, csángó fesztiválon és Fenyő Miklós koncertjén Hullócsillagok éjszakája Csillebércen Augusztus a hullócsillagok hava, az augusztus 11-i és 12-i éjszakán pedig a Perseidák meteorraj is végigvonul

Ő Fenyő Miklós lánya - Diána ennyire hasonlít az apjára - Fotók Fenyő Miklós egy szem lánya, Diána le sem tagadhatná híres édesapját.
Jövőre Fenyő Ivánról készít előadást az AlkalMáté Trupp, meglehet nélküle Fenyő Iván ugyanis már korábban kiszállt a volt osztálytársak előadássorozatából.  [...] Bővebben!
A Dreher hidegkomlózási technológiájának újabb remeke a Mozaik Komlós A citrus, fenyő, áfonya, feketeribizli, zöld levél és kerti gyümölcsök aromái fedezhetőek fel benne.