Rohác életfogytiglant, Portik 13 évet kapott jogerősen

A Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyében hoztak ítéletet.

2017. május 19. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Portik Tamás 13 évet kapott a Fenyő-gyilkosságért Az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt Jozef Rohácot életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, döntés jogerős.
Megkezdődött a másodfokú tárgyalás az Aranykéz és Fenyő ügyben Iratismertetéssel megkezdődött a Jozef Rohác és Portik Tamás ellen a két évtizeddel ezelőtti Aranykéz utcai robbantás.

Friss hírek
Nem a CEU-nak vannak privilégiumai, hanem az Orbán-egyetemnek A kormány a CEU-ról állítja ezt, de valójában az általa gründolt Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek vannak olyan jogosítványai, amilyeneket egyetlen más felsőoktatási intézmény sem élvez.
A jövő évi költségvetésről vitáznak a képviselők
A kövér gyerekből kövér felnőtt lesz A gyerekek negyede súlyfelesleggel küzd.
Elképesztő sztorikkal verte át a nőket a szerelmük helyett a pénzükre hajtó csaló Egyik áldozatával négy évig állt kapcsolatban, személyesen egyszer sem találkoztak, mégis 6,3 millió forintot csalt ki tőleg. Egy másik rászedett nőtől egy nap alatt több mint 800 ezer forintot szedett el. A büntetett előéletű férfi ellen vádat emelt az ügyészség.
Kivívta a hosszú haj jogát egy közterületes A főnöke nem engedte így munkába állni, bezzeg a nőkre senki sem szólt rá ezért. Az EBH tett igazságot.
Portik Tamás 13 évet kapott a Fenyő-gyilkosságért Az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt Jozef Rohácot életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, döntés jogerős.

Portik ügyvédje védi a Teréz körúti robbantót Három hónappal meghosszabbították tegnap P. László előzetes letartóztatását, de áprilisban még biztosan folytatják a megfigyelését - írta a Magyar Idők. A Teréz körúti robbantónak mától ismét új védő...
Fenyőcukor - ínyenceknek, pálinkázóknak és torokfájósoknak Hamis fenyőméznek, vagy fenyőcukornak is hívják ezt a különleges ízesítőszert. Nagyon kell figyelni, hogy tényleg fenyőből készítsd - már amennyiben a túlélés a cél, nem az, hogy kinyírj valakit! Íny...

Top hírek:
A Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban Ha otthon maradtak volna, jobban jártak volna.
Ezt mondta Lázár János a Momentum betöréséről A minisztert megdöbbentette Fekete-Győr András akciója az Origo ellen.
Halálos baleset az M85-ös úton Ketten meghaltak, amikor egy autó szalagkorlátnak ütközött az M85-ös úton
Kirúgásokra számít Varga Mihály A nemzetgazdasági miniszter szerint lesznek következményei a "Vállalkozz itthon, fiatal" nevű program körül zajló furcsaságoknak.
111-en ígérték, 66-an küldték vissza a lovagkeresztjüket Bayer miatt Áder hivatala nyilvánosságra hozta az adatot, miután egy magánszemély pert nyert velük szemben.
Házi őrizetbe került tíz röszkei határrendész Fennáll a szökés veszélye a tegnap elkapott határőröknél, akiket vesztegetéssel vádolnak.