NFM: Magyarország nem akarja jobban növelni az energiahatékonyságot

Nem támogatják az uniós javaslatot.

2017. május 19. 11:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagyon keveset költenek nyaralásra a magyarok EU-s viszonylatban Az EU-s országok állampolgárai közül csak a lettek, a románok és a csehek költenek kevesebbet egy átlagos nyaralásra, mint a magyarok - olvasható ki az Eurostat 2015-re vonatkozó adataiból. Egy...
Új buszt kapott a Ferencváros labdarúgócsapata Új buszt kapott a Ferencváros labdarúgócsapata.
Csődöt jelentett az Air Berlin Csődöt jelentett az Air Berlin légitársaság kedden, miután fő részvényese az Etihad Airways úgy döntött, nem támogatja tovább anyagilag a német légitársaságot. Az Air Berlin közlése szerint azonban így is folytatják a munkát.
A magyar nyugdíjasok nagy része visszamenne dolgozni, ha tehetné Az idősek a tapasztalatok szerint inkább már csak négy órában, a lakóhelyükhöz közel dolgoznának újra, ha engedi az egészségük.
Leszakadóban Budapest: ekkora árak mellett senki se akar költözni? Hozta az ingatlanpiac az Otthon Centrum várakozásait, országos szinten azonban kizárólag Budapesten csökkentek az adásvételek 2015-höz képest. Igaz, a 37.500 tranzakció csak 4,2 százalékos visszaesést jelent. A fővároson kívül az összes megyében több lakás cserélt gazdát, mint egy évvel korábban. De...
Javultak az amerikai építőipar kilátásai Az amerikai lakásépítő cégek optimistábban ítélték meg kilátásaikat augusztusban, mint egy hónappal korábban.

Top hírek:
Izraeli milliárdos üzent Soros Györgynek a börtönből Pénzmosással és korrupcióval gyanúsítják Izraelben Beny Steinmetzet, akit néhány társával együtt lecsuktak. Köztük Tal Silbersteint, aki az osztrák kancellár tanácsadója volt a választási kampányban. A kínos ügy miatt az osztrák kancellár azonnali hatállyal megszakította vele a viszonyt számol be az izraeli Haaretz.
Ilyen drágulást még a svédek is rég láttak Júliusban több mint ötéves csúcsra emelkedett a svédországi infláció - derül ki a svéd statisztikai hivatal keddi közléséből.
Médiapályázat - Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat A kiíró Média pályázatot hirdet elsősorban a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz kapcsolódóan.
Pályázat művészpályára készülő fiatalok számára Képzőművészeti Ösztöndíjpályázatunk célja olyan kimagaslóan tehetséges fiatalok felkutatása, támogatása, akiknek az anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé a művészeti képzéseken való részvételt, így hátrányból indulnak a művészeti egyetemek felvételi vizsgáin.
Yvonne De Gaulle még cekkerrel járt a piacra, de ki volt az igazán rongyrázós Premire dame? Eddig semmilyen hivatalos státusza nem volt a francia államfő nejének. Emmanuel Macron viszont jelezte: szeretne valamilyen törvényben szabályozott és átlátható finanszírozású rendszert létrehozni.
Abszurd adatokat lopnak a hackerek mire kell ez nekik? Tovább gördül az adathalász-botrány, most a véradókra vadásznak a bűnözők.