NFM: Magyarország nem akarja jobban növelni az energiahatékonyságot

Nem támogatják az uniós javaslatot.

2017. május 19. 11:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Háború dúl az amerikai piacon egymásnak esnek a kiskereskedők? Az Amazon után most a Wall-Mart is felvásárlási lázba kezdett.
Több száz diákmunkás nem kapta meg a fizetését Czeglédy botránya miatt Nem utalta el a májusi béreket az iskolaszövetkezet, senki sem tudja, mi lesz most. A diákok nem akarnak így dolgozni menni, ami több nagy láncot is érinthet.
Filmbe illő módszerekkel csempészünk dolgokat a börtönökbe Idén például több mint 780 mobiltelefont foglaltak le a magyar börtönökben.
Harmincnyolcmillióval zárult az ökumenikusok adománygyűjtése Harmincnyolcmillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor elnevezésű adománygyűjtésén.
Behajtó érkezhet a magyar családokhoz az állami bénázás miatt Egy ilyen helyzetet nehéz elkerülni....
Méregdrága lakótelepi lakások: itt van, hol a legjobb élni Nemcsak országosan, de Budapesten belül is hatalmasak a különbségek a lakótelepi lakások árai között: a legolcsóbb csepelihez képest a legdrágább, Lágymányosi lakótelepen több mint a dupláját kell fizetnie a vásárlóknak egy ugyanakkora lakásért. De melyek a legjobb fővárosi lakótelepek? Hol, mennyit...

Top hírek:
19 elektromos autó, amiről még soha nem hallottál Kínában 49 százalékkal több elektromos autót adtak el májusban, mint egy éve A Top 20-as lista legtöbb autója Európában teljesen ismeretlen Az elektromos autók piaci részesedése még mindig 2 százalék...
Válása után gyógyult meg Gönczi Gábor: ennyi pénzt spórolhat a bevásárláson Azt is mutatjuk, mit fogyaszthat ezek után....
Eltűnt kínai gazdagok, repülő tehenek és egy bombasztikus nyeremény Minden a pénzről és a gazdagokról szólt. Köztük van egy boldog lottónyertes is. Ez volt a hét.
Rengeteg az üres lakás, mégis miért lehetetlen találni egyet? Több mint félmillió lakatlan ingatlan van Magyarországon, közülük minden ötödik a fővárosban derül ki a KSH mikrocenzus felméréséből. Számos papíron üres lakásnak azonban igazából van lakója, mondja az ingatlanpiaci szakértő, aki az ilyen ingatlanok számának további növekedését jelzi előre. Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője szerint az év végéig töretlen árnövekedés várható, de van, ami miatt érdemes megfontolni a lakáseladást.
Orbán: Magyarország elsőként bizonyította be, hogy megállítható a népvándorlás Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Hősök terén, ahol 1206 rendőr tiszthelyettes tett ünnepélyes esküt szombaton.
Tízezrek tüntettek Rómában Több tízezren vonultak fel Rómában a legnagyobb olasz szakszervezet (CGIL) által meghirdetett szombati tüntetésen, amelyen a balközép kormány munkaügyi politikája ellen tiltakoztak.