Nem a CEU-nak vannak privilégiumai, hanem az Orbán-egyetemnek

A kormány a CEU-ról állítja ezt, de valójában az általa gründolt Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek vannak olyan jogosítványai, amilyeneket egyetlen más felsőoktatási intézmény sem élvez.

2017. május 19. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Orbán szerint elsőként mutattuk be, hogy a migráció megállítható A miniszterelnök a Hősök terén beszélt erről 1206 rendőr tiszthelyettes előtt.
Habony Árpád is helikopteren utazott, sosem találja ki, melyik céggel Nem bízta a véletlenre Orbán Viktor tanácsadója, amikor közlekedési eszközt választott makaói útja után.
Elmentem Orbán kedvenc zenészének koncertjére, és felejthetetlen élményt kaptam Ha megkérdeznék mi ugrik be Mándoki "100 milliós" László legújabb showjáról, két dolgot mondanék: a tanácstalanul a háttérben álldogáló Melanie C a Spice Girlsből és néhány végtelennek tűnő szaxiszól...
Orbán nehezen dől
Ilyen képet vágott Orbán, mikor Szabó Tímea elé tartotta a büntetett civilek listáját Kedden fogadta el a parlament a külföldről támogatott civil szervezetek regisztrációját előíró törvényt, nemcsak a civilek tiltakoztak ellene.
Politológus: a migráció valós veszély A migráció valós veszély - mondta Kiszelly Zoltán politológus az M1 aktuális csatornán Orbán Viktor miniszterelnök hétfői beszédére utalva.

Orbán Viktor a legnépszerűbb, színjáték Botka és Gyurcsány között A Nézőpont Intézet felmérése szerint Orbán Viktor támogatottsága a legmagasabb a megkérdezettek körében.
A lakosság fele Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek - olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában, amelynek eredményeit szombaton közölték az MTI-vel...
Juncker: Gyakran veszekszünk Orbánnal, ki szoktam akadni rá Az Európai Bizottság elnöke szerint Orbán Viktor viszont soha nem akad ki ilyenkor.
Orbán óriási injekciót ad a NAV-nak, Makoveczre is jut Majdnem 3 milliárd forintos pluszforrást kap a NAV az Országvédelmi Alap terhére derült ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.
Videó: A kormány a letelepedési kötvény-program újraindítására készül Az Orbán-kormány arra készül, hogy 2018-as választási győzelme esetén azonnal újraindítja a letelepedési kötvény-programot, amit viszont a szocialisták kormányra kerülve megszüntetnének - mondta Hara...
Orbán Viktor egy 1,74 magas, 54 éves színész