Nem a CEU-nak vannak privilégiumai, hanem az Orbán-egyetemnek

A kormány a CEU-ról állítja ezt, de valójában az általa gründolt Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek vannak olyan jogosítványai, amilyeneket egyetlen más felsőoktatási intézmény sem élvez.

2017. május 19. 11:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Testőrei és felesége nélkül ült be vacsorázni Orbán Nem titok többé: paradicsomlevest evett a miniszterelnök a punati étteremben.
A nap legfontosabb hírei – 2017. 08. 16. Olajbiznisz, emberölő fa, nyaraló Orbán, augusztusi hó, véget ért Sziget. Ez volt a szerda a nagyvilágban.
"Orbán tett valamit a népéért, és ő volt az, aki lezárta a migráció balkáni útvonalát" A Mandiner Marc Jongen német filozófussal, az AfD politikusával készített interjút, melynek témája a bevándorlás volt és az iszlám hatása Németországra. Az elmondott tapasztalatok jól érzékeltetik, ho...
MSZP: százezer magyar él teljes jogfosztottságban Annak ellenére, hogy hét éve folyamatosan nő a kormányzati bürokrácia, és Orbán Viktor minden gondolata külön kormánybiztost kap, még mindig nem sikerült megoldani a lakcím nélküli gyerekek és csa...
Kollár-Klemencz László: egy felnőtt legyen komoly, ezt várja el tőle a haza "A rendszerváltás körül együtt fociztam Orbán Viktorral, az akkori egyetemistával."
Tilos Orbánt kérdezni Pécsre látogat Orbán Viktor kormányfő. Beszédet mond, amit meg lehet hallgatni, kérdezni viszont nem lehet.

"Orbán Viktor nélkül sokkal rosszabb volna az európai közélet" Többek között így vélekedett Ryszard Legutko lengyel filozófus, a kormányzó Jog és Igazságosság pártjának európai parlamenti képviselője a Mandinernek adott interjújában.
Hír: Újabb pofon az EU-tól: blöff volt az államadósság csökkentése? Az Orbán-kormány újabb hazugságát leplezi le épp az EU. A statisztikai elszámolási viták kezelésében illetékes bizottság a magyar hatóságokkal szemben az Eurostatnak adott igazat abban az elszámolási...
Hosszú Katinka beéri Orbán Viktort? Több mint félmillió követője van Hosszú Katinkának a legnagyobb közösségi oldalon, és ezzel megközelíti a miniszterelnök 557 ezres követőtáborát.
Máté Gábor: Nem gondolok Orbán Viktorra A Katona József Színház igazgatója hiszi, a színháznak az a célja, hogy olyan dolgok hangozzanak el, amik az élő embert izgatják, de nem híve a színpadi vakkomondorozásnak. Nagyinterjú.
Hír: Fideszes képviselő is pályázhat az Otthon melege programra Orbán rendszerében bárki pályázhat a kormány Otthon melege programjára havi jövedelem vagy nyugdíj megjelölése nélkül, így az arra rászoruló családokat ahogy erre már példa is volt - bármikor beelőz...
A gyurcsányi úton menetel a balliberális média Ahogy az várható volt, idén is sikerült óriási sivalkodást rendezni a rettegésből megélő újságíróknak Orbán Viktor tusnádfürdői előadása kapcsán. A kormányfő arról beszélt, hogy a kampány alatt Soros ...