Ha ilyen zenét hallgat, jobban fog dolgozni és aludni is

Meglepő ugyan, de vannak olyan zenék, amelyeket hallgatva, jobban tudunk a munkánkra koncentrálni.

2017. május 19. 17:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Ha ilyen zenét hallgat, jobban fog dolgozni és aludni is Meglepő ugyan, de vannak olyan zenék, amelyeket hallgatva, jobban tudunk a munkánkra koncentrálni.
Az eddigi legősibb japán emberi csontvázmaradvány 27 ezer éves japán emberi csontvázmaradványt találtak egy barlangban.
IBD, a hívatlan útitárs Villamosokon hívják fel a figyelmet a betegségre.
Bemondták az új Nokia 3310 magyar árát Már csak pár hét, és elárasztják a hazai boltokat a Nokia régi/új, illetve ténylegesen új mobiljai.
Párt keresnek a furcsa csigának Szaporítani szeretnék a balcsavaros puhatestűt.
OLED telefonnal jön ki az LG Az LG is azon cégek sorába áll, akik OLED-re váltanák le az LCD kijelzőt. Ehhez nem is kell nagyon panelgyártót keresnie.

Top hírek:
Itt megnézheti az összeset: minden emoji megváltozik az Androidban, lesznek újak is Az emojik teljes tárháza átváltozik az Android O operációs rendszer érkezésével, és természetesen a Google új szmájlikat is készített mutatjuk őket.
Eddig ismeretlen holdat fedeztek fel magyar kutatók Naprendszerünk múltjáról árulkodik magyar és amerikai csillagászok új felfedezése.
Tudja, mit adott nekünk 1997? Mármint az Álomhajón kívül Húsz évvel ezelőtt született meg a Winamp zenelejátszó első verziója, akkor indult el a Netflix és szintén 1997-ben jegyezték be a Facebook.com webcímet. De van azért itt még néhány érdekesség. 1997-ben olyan fontos technológiai eseményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek alapvetően határozzák meg mai gondolkodásunkat.
A Lego fogott 146 000 kockát, és összerakott egy 7,5 méter magas szélkereket Az elmúlt négy évben a Lego 6 milliárd dán koronát fektetett szélerőművekbe, amelynek eredményeképpen mostanra elérte, hogy energiafelhasználásának 100%-át megújuló energiaforrásokból biztosítsa. Ennek megünneplésére a vállalat megépítette az eddigi legnagyobb legókockákból álló szélturbináját.
Szeretné felpörgetni a munkát? Így olyan gyorsan fog gépelni, mint talán még sose Sokszor nem hisszük el, hogy egy-egy feladatot milyen gyorsan el tudunk végezni ez az íráshoz készült oldal is ezt bizonyítja, hiszen határidőt kérhetünk tőle, amit könyörtelenül be is tartat velünk.
Kiszivárgott: fényképen a OnePlus új csúcstelefonja Korábban csak egy rajz utalt arra, hogy új OnePlus-telefon készül, most viszont már egy fénykép is kiszivárgott róla.