Csodafegyvert vet be a román kormány az orvosok megtartására

Azért annyira nem kell irigyelni a Romániában dolgozó szakembereket.

2017. május 19. 17:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Andy Vajna újabb mozicsatornát indít, amit Romániában jegyeztetett be A több közép-európai országnak szánt Moziverzum 2017 második felében indulhat.
A kormánypártok kiszálltak a miniszterelnök mögül Romániában A miniszterelnök viszont nem hajlandó lemondani, kormányválság tört ki.
Egy bicikli áráért adtak el egy Kós Károly tervezte épületet Romániában A mákófalvi református egyházközség 500 lejért adta el a falu művelődési házát.
Lezuhant egy katonai repülőgép Romániában Motorhiba miatt csapódott a földbe.
Terjed a kanyaró-járvány Romániában Újabb háromszáz kanyarós megbetegedést regisztráltak az elmúlt két hétben Romániában, és (a két hete közölt 27-ről) 30-ra emelkedett a járvány halálos áldozatainak száma - derült ki a közegészségügyi ...
Már harmincan haltak meg kanyaróban és annak szövődményeibe Két hét alatt harmincra emelkedett a kanyaró halálos áldozatainak száma Romániában

A marosvásárhelyi Retromadár minden létező díjat besöpört Romániában A marosvásárhelyieknek a  POSZT versenyprogramjában is szereplő előadása mind a négy díjat elnyerte a Román Vígjátékok Fesztiválján. [...] Bővebben!
Romániában lassult a kiskereskedelmi forgalom növekedése Lassult áprilisban a kiskereskedelmi forgalom növekedése Romániában, míg márciusban a kiskereskedelmi forgalom volumene 9,2 százalékkal haladta meg a tavaly márciusi szintet, áprilisban 4,6 százalékka...
Magyar turistabusz karambolozott magyarral Romániában Egy motoros hátulról ütközött egy magyarországi turistákat szállító autóbusznak Szováta közelében, Sóváradon.
Rengetegen vannak a román-magyar határon Ötnapos vakáció kezdődött Romániában.
Feloldotta a román kormány az egyik felszámolt titkosszolgálat irattárának titkosítását Feloldották Romániában a büntetés-végrehajtó intézetek egykori titkosszolgálata, az úgynevezett Független Védelmi és Korrupcióellenes Szolgálat (SIPA) irattárának titkosságát.
Sztrájk Romániában óriási káosz lesz? Frissítve Több mint háromórás munkabeszüntetés után kedden kora délután felfüggesztették a reggel kilenc órakor határozatlan időre meghirdetett sztrájkot a romániai légiforgalom-irányítók. Követeléseik egy rész...