Leckéztetheti-e a Momentum az Origót?

Megelégelte a Momentum, hogy az Origo nem vesz tudomást a tényekről, és sorra hozza le a penetráns befeketítő anyagokat a tények mellőzésével vagy elferdítésével. A párt elnöke, Fekete-Győr András és pár társa valahogy bejutott a szebb napokat megélt Origo szerkesztőségébe, és kérdőre vonta több Momentummal foglalkozó cikk szerzőjét, Kovács Andrást.

2017. május 19. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megválasztotta új elnökségi tagjait a Momentum Nemrég két elnökségi tag is lemondott, helyettük választottak újakat.
A nap legfontosabb hírei – 2017. augusztus 18. Újabb infók a barcelonai merénylőkről, a Momentum nem fog össze, nagy gáz van az úszószövetségnél.
Megtörő pillanat Válságban a Momentum? Partiban van a Momentum Mozgalom a Demokratikus Koalícióval, és előzi az LMP-t erre az eredményre jutott a Republikon Intézet júliusi közvélemény-kutatása, amelyet a biztos pártválasztók körében vége...
Közvetlenül választott köztársasági elnököt akar a Momentum És kétfordulós választási rendszert. A párt szerint a jelenlegi szisztéma aránytalan.
Egyedül indul a Momentum Saját miniszterelnök-jelöltje is lesz.
Elmondta a Momentum, miben van az ereje Önállóan indul a Momentum a 2018-as országgyűlési képviselő választáson. A párt küldöttgyűlésének döntése szerint még csak tárgyalni sem hajlandóak az összefogásról az ellenzéki pártokkal. A Momentum ...

Momentum vs. LMP: kapóra jött az Ungár Péter-ügy A kisebb pártok közötti acsarkodások elriasztják a szavazókat.
Etikai vizsgálat indul Ungár Péter ellen A Momentum azt állítja, hogy Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja nemcsak részegen randalírozott fesztiváljukon, hanem szexuálisan is közeledett a fesztivál több résztvevőjéhez.
Momentum: Történt Ungár Péter részéről kísérlet szexuális aktusra Az LMP elnökségi tagja elleni etikai vizsgálat még most is zajlik.
Berúgott, kirúgta a Momentum az LMP-s vezetőt Saját kérésére etikai vizsgálat indul Ungár Péter ellen.
Parlamenti küszöbön a Momentum A kevésbé iskolázott szavazók aránya a Fidesznél a legmagasabb.
A nap karikatúrája a 888-on Szétesik a momentum