Leckéztetheti-e a Momentum az Origót?

Megelégelte a Momentum, hogy az Origo nem vesz tudomást a tényekről, és sorra hozza le a penetráns befeketítő anyagokat a tények mellőzésével vagy elferdítésével. A párt elnöke, Fekete-Győr András és pár társa valahogy bejutott a szebb napokat megélt Origo szerkesztőségébe, és kérdőre vonta több Momentummal foglalkozó cikk szerzőjét, Kovács Andrást.

2017. május 19. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kövér László: A nácikról szóló filmekben látni ilyet A házelnök a Momentum Origóba való betöréséről mondta ezt.
Republikon: olvadozik a Fidesz népszerűsége, a Momentum jön fel Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága májusban áprilishoz képest a Republikon Intézet adatai szerint, a februári felmérésben még nem szerepelő Momentum Mozgalom viszont négy százalékon áll a pártvá...
Kirúgás a hangfájlon: látták a Facebookon, hogy ott volt a 266 ezer aláírás leadásán A kolléga kitűnő munkát végzett, mégis eltanácsolták. Mi történt? Pencz András az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult, mert szerinte azért rúgták ki Budafok-Tétény önkormányzatától, mert a Momentum M...
Jogerős, párt lett a Momentum Mozgalom Bejegyezte a bíróság, indulnak a 2018-as választáson.
A Momentum egyik vezetője elismerte: igazak az Origo állításai Elismerte a Momentum egyik vezetője, hogy igazak az origo.hu egyik cikkének állításai a párt vezetőinek korábbi milliós keresetéről - erről írt az Origo. Múlt héten, miután megjelent az írás, Fekete-G...
A Momentum egyik vezetője beismerte, igazat írt az Origo A számok stimmelnek, a nevek stimmelnek, valóban milliókat vett fel HÖK-ösként több Momentum-vezető.

A Momentum legsikeresebb alapszervezete még semmit sem csinált Talán beszállnak egy falusi fejlesztési projektbe, de hogy mibe, azt nem tudják. Rávennék a tanárokat, hogy ingyen korrepetáljanak, de hogy ki vállalná ezt el, fogalmuk sincs.
Veszélyesek vagy nevetségesek a momentumos Lenin-fiúk? Miután betörtek az Origo szerkesztőségébe, elképesztő interjút adott az egyik Momentum-vezető.
Lánczi: Mindenkinek el kell utasítania a Momentum akcióját A Figyelő főszerkesztője szerint a Momentum csütörtöki akcióját pártállástól és politikai ízléstől függetlenül mindenkinek el kell utasítania.
TASZ: a Momentum nem mehetett volna be az Origó székházába A civil szervezet szerint politikai párt nem válaszolhat jogsértésre jogsértéssel, még akkor sem, ha erkölcsileg ezt igazolhatónak tartja.
Soros György kottájából játszik a Momentum Mozgalom Migránsok támogatása, drogliberalizáció, melegházasság. És mennyi pénzt kapnak Sorostól?
340 millió forintos állami támogatást kap az Origo A propagandaoldallá silányult médium kiadója az Email 2.0-ra kapott pénzt, bármit is jelentsen az.