Leckéztetheti-e a Momentum az Origót?

Megelégelte a Momentum, hogy az Origo nem vesz tudomást a tényekről, és sorra hozza le a penetráns befeketítő anyagokat a tények mellőzésével vagy elferdítésével. A párt elnöke, Fekete-Győr András és pár társa valahogy bejutott a szebb napokat megélt Origo szerkesztőségébe, és kérdőre vonta több Momentummal foglalkozó cikk szerzőjét, Kovács Andrást.

2017. május 19. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
TASZ: a Momentum nem mehetett volna be az Origó székházába A civil szervezet szerint politikai párt nem válaszolhat jogsértésre jogsértéssel, még akkor sem, ha erkölcsileg ezt igazolhatónak tartja.
Soros György kottájából játszik a Momentum Mozgalom Migránsok támogatása, drogliberalizáció, melegházasság. És mennyi pénzt kapnak Sorostól?
Simicska Lajos plakáthelyein hirdeti magát a Momentum Négy különböző cégtől bérli a felületeket a Momentum a május 15-ig tartó plakátkampányára. Bár a Lokál megkérdezte, hogy pontosan mely cégekről van szó, választ nem kaptak. Ami bizonyos, a plakátok eg...
Elutasította a bizottság nem szavazhatunk a CEU-ról Ismét visszadobták a Momentum kérdéseit.
Orbán Viktor: még idén újabb nyugdíjemelés jöhet Újabb nyugdíjemelés jöhet az idén - mondta a miniszterelnök Nagygécen, ahol meglátogatott egy helyi lakost csütörtökön. A találkozóról az Origó szombaton számolt be.
A Kúriához fordul a Momentum az elkaszált kérdések miatt Fellebbez a Kúriánál a Momentum Mozgalom azután, hogy a Nemzeti Választási Bizottság két népszavazási kérdését kaszálta el kedden.

A Ripostot 10, az Origót 5 millióra perli Gulyás Márton - videó Nem magára költi a pénzt, ha nyer.
A meleglobbi emberének vélik a Momentum-elnököt az ifjú KDNP-sek "Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere" ezzel a címmel adott ki közleményt a Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség...
Elkaszálta az NVB a Momentum miniszterelnökös népszavazási kérdéseit Összesen kilenc népszavazási kérdés hitelesítését tagadta meg a Nemzeti Választási Bizottság.
Hekkerek lelőtték a Pesti Srácok oldalát Az oldal helyén csak egy hibaüzenet látható. Lehet, hogy ez már a Momentum felszólításának a hatása?
KRS: kezesség helyett komfortlevél, és annak kikényszeríthetősége A finanszírozási konstrukciók esetében gyakran előfordul, hogy a külföldi anyavállalatok az adós leányvállalat tartozásaiért kezességet nem kívánnak vállalni, de hajlandóak, úgynevezett komfortlevelet...
Itt a NER-kerék: pörgessen ki Orbánnak új ellenséget - játék Bárki kipörgetheti a Momentum Mozgalom kerekén, ki legyen Orbán Viktor új ellensége.