Nézze meg, jövőre hány szombaton kell majd dolgoznia

Jövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló, nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint.

2017. május 19. 17:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Nézze meg, jövőre hány szombaton kell majd dolgoznia Jövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló, nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint.
A kormány ezt nem jól teszi A hazai energiahatékonysági szektor képviselőjeként a Magyar Energiahatékonysági Intézet csalódását fejezi ki azon magyar állásponttal kapcsolatban, mely nem támogatja a közös kötelező európai uniós energiahatékonysági cél 30 százalékra való emelését.
Trump el is kezdi lebontani az amerikai szabadkereskedelemet Augusztusban elkezdhetik újratárgyalni a kereskedelmi egyezményt Mexikóval és Kanadával.
Megújult az NMHH honlapja Pénteken megújult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapja; közleményük szerint felhasználóbarátabb, informatívabb és logikusabb felépítésű internetes megjelenéssel várja a fogyasztókat és a szolgáltatókat az NMHH.
Hamarosan bővülhet a schengeni övezet - jönnek a horvátok Az Európai Parlament elnöke beszélt erről, ezért elég komolyan lehet venni.
Csodafegyvert vet be a román kormány az orvosok megtartására Azért annyira nem kell irigyelni a Romániában dolgozó szakembereket.

Top hírek:
Autós hajtott a járókelők közé New Yorkban - legalább 10-en megsérültek Egy autós hajtott fel a járdára.
Minden esik az új korrupciós botrány miatt Brazíliában Még le sem csitultak az indulatok Brazíliába a politikai elit korrupciós botrányai miatt, újabb csalás lökte padlóra a Sao Paoló-i tőzsdét.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
Mr. 50 cent nagyot kaszált a Trump-kiárusításon, ma a Mol táltosodott meg A szerdai nagy Trump-kiárusítás után, ahogy amerikai lapok nevezték, ma lassan konszolidálódott a helyzet és az amerikai indexek már pluszban vannak. A rejtélyes vevő, aki a VIX opciókat vásárolta, 27 millió dollárt kereshetett a tegnapi zűrzavaron. A BUX megint nagyon felülteljesítő volt, négyből három részvényt nagyon vettek zárás előtt.
A nyár 365 napja Nyerj, és élvezd a nyarat 365 napon át. Vegyél részt Instagram versenyen és oszd meg nyári történeted. A legjobb történet beküldője világ körüli utat nyer, és egy teljes évig élvezheti a nyarat.
Megbüntették a Lidlt a babaházas csalogatás miatt Nem elég, ha odaírják, hogy a készlet erejéig szól az ajánlat.