Nézze meg, jövőre hány szombaton kell majd dolgoznia

Jövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló, nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint.

2017. május 19. 17:36

A cikk folytatása...



Friss hírek
Nincs akadálya a további áfacsökkentésnek az Állami Számvevőszék elnöke szerint Domokos László úgy látja, hogy a magyar költségvetés stabilitása lehetőséget biztosít az intézkedésre.
Mibe fektessünk most pénzt? MOL, OTP, Richter vagy Telekom a nyerő? Tőzsdei körképünkben a magyar részvénypiac vezető részvényeit vizsgáljuk meg az elemző szemüvegén keresztül. Mi a jó befektetés most?
Nem fizetted be a számlát, büntetést? Egyre biztosabb, hogy behajtják rajtad Közműtartozást és parkolási bírságot, bliccelés miatt kiszabott büntetést hajtanak be a leggyakrabban, de a cégek is is egyre több eljárást indítanak - és ennek örülnünk kell.
Terror Londonban - gázoltak a mecset közelében Egy ember meghalt, nyolcan megsérültek.
Furcsán megugrott a részmunkaidősök száma Trükközés állhat a háttérben.
Gázszer FC: Mészáros Lőrinc 11 fős szupercsapata Mészáros Lőrincnek van egy hatalmas birodalma bankokkal, építőipari cégekkel, agráriummal, médiával. De hogyan működteti vajon Orbán Viktor ezt a hatalmas konglomerátumot. Kik a legjobb emberei? Ennek jártunk utána.

Top hírek:
Kamatdöntés és államháztartási adatok várhatók a jövő héten Bár elemzők nem várnak változást, a jegybank monetáris tanácsának keddi kamatdöntő ülése lesz a következő hét fontos eseménye, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztat az államháztartás május végi helyzetéről, emellett kereseti és kiskereskedelmi statisztika is megjelenik.
Fantasztikus hír a magyar családoknak: jön a globális rezsicsökkentés Nem Paks 2-ről van szó....
Gigabírság a nyaralókra: milliókat fizethetnek a magyar családok Azt hihették, megtalálták az olcsó nyaralás titkát....
Sok magyar kisvállalkozás készül beruházni A hazai mikrovállalkozások harmada, a kisvállalkozások több mint fele tervez beruházást a következő egy évben - derül ki a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. országos, reprezentatív kutatásából, amelyet...
Férfiak és nők fizetése: akár 40 évvel korábban is kiegyenlítődhetnének a különbségek A 2020-ban diplomát szerző nők generációja lehet az első, amelyik már ugyanannyi fizetésért dolgozhat, mint férfi kortársai. Egy felmérés szerint a digitális képességek magas szintű elsajátítása és a tudatos karrierépítés lehetővé teszi, hogy közel 40 évvel korábban megszűnhessen a nemek közötti bérszakadék.
Mindent bevetett a NAV: itt van az óriásrazzia eredménye És még előre is szóltak, hol és mit fognak ellenőrizni, mégis rengetegen buktak.