NMHH: A TV2 épphogy nem lépte át a határt a bulvár bűnügyekkel

A köztévé pedig sokat foglalkozott terrorizmussal derült ki a Médiatanács legújabb jelentéséből. Az RTL Klub egy műsorát meg is büntették.

2017. május 19. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszületett Éjjel-Nappal Budapest Barbi kislánya Az RTL Klub sorozatszereplőjének babája vasárnap látta meg a napvilágot.
Survivor Tamás: Ha kellett volna, embert is ölök Gergely helyett a hét közepén új tag érkezett az Ibon törzsbe: az éhező szigetlakók fő reménysége immár Tamás, aki fél éve még a határt őrizte. Az RTL Klub túlélőshow-jában, a Survivorben már akad egy...
Andy Vajna ügyvédje Keszthelyt is megszerezheti a kormánybiztosnak A Médiatanács nyilvántartásba vette az Andy Vajna kormánybiztos ügyvédje által vezetett LB Rádió Kft. pályázatát a keszthelyi 99,4 MHz-re. A testület egyúttal véglegesítette a Class FM által korábban ...
Szívszorító: fájdalmas titokról vallott az RTL Klub műsorvezetője Még soha nem beszélt erről korábban.
Az RTL Klub megsemmisítette a TV2-t A múlt hét vita nélkül az RTL Klubé lett.
Elbocsátások, adóemelések jöhetnek Pécsen videó Adóemelés és létszámleépítés is lehet a jövő évtől Pécsen, ha elfogadja a közgyűlés az erről szóló javaslatot hangzott el az RTL Klub hétfő esti Híradójában.

Plasztikáztatta arcát az RTL Klub műsorvezetője Valkó Eszter, az Életmódkalauz Magazin műsorvezetője az arcát fiatalíttatta.
“Mint amikor nagyon kell pisilni, és kiengeded” – ezt érezte Tóth Andi, amikor megnyerte az X-Faktort Holnap indul az RTL Klub tehetségkutatójának újabb évada, ebből az apropóból emlékeztek vissza az előző szériákra a szereplők.
Nincs akadály Andy Vajna terjeszkedése előtt Három kelet-magyarországi rádiós frekvenciával is bővíthet a Rádió 1, miután a Médiatanács keddi ülésén véglegesítették a Vajna ügyvédjének nevén lévő LB Rádió Kft. műsorszolgáltatói szerződését.
Az RTL Klub megint odacsapott a TV2-nek Szokás szerint nem jött össze a TV2-nek.
Tubi a lapzárta hangulatfelelőse A szerkesztőségi kutyánk, Tubi mindennapjaira volt kíváncsi az RTL Klub Kedvenc Társállataink című műsora, ezért meglátogattak bennünket.  A riportból kiderül, Tubi abba ugat bele, amibe csak akar....
Csúnya történet: bűnözők áldozata lett az RTL Klub sztárja Ibizán nyaralt a műsorvezető....