NMHH: A TV2 épphogy nem lépte át a határt a bulvár bűnügyekkel

A köztévé pedig sokat foglalkozott terrorizmussal derült ki a Médiatanács legújabb jelentéséből. Az RTL Klub egy műsorát meg is büntették.

2017. május 19. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
RTL Klub: a Betyársereg tagjai is benne voltak az adócsaló bandában A házkutatáskor a rengeteg készpénz mellett eredeti középkori kardokat és buzogányt is találtak. Több százmilliót csalhattak el a bűnszervezet tagjai.
Bírságot kapott a Duna tévé Ötvenezer forintos bírságot szabott ki a médiatanács a Duna tévére egy márciusi Kékfény túl enyhe korhatár-besorolása miatt. A testület emellett 860 ezer forintos azonnali forgatási támogatásról is dö...
Csalókra figyelmeztet az RTL Klub A kereskedelmi televízió úgy tudja, hogy csalók élnek vissza a csatorna nevével, ezért mindenkit óvatosságra intenek.

Ilyen volt az elmúlt 25 év legjobban várt kávézása Bayer Zsolt első haragjában könnyeket, taknyot és vért ígért a parlamenti bizottsági ülést demonstrációval megzavaró civileknek, az ország másik fele pedig hasonlókat kívánt a Fidesz alaptagjának, a ...
Döntött a Médiatanács: bővül a legnagyobb magyar rádióhálózat Kilenc adóval bővül a Rádió 1.
Médiatanács: 102,4 milliós támogatás öt új dokumentumfilmhez Öt új dokumentumfilm készítéséhez összesen 102,4 millió forintos támogatást ítélt meg e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa - közölte az NMHH pénteken az MTI-vel.
Eltalált egy háromévest a bölcsiben leszakadó plafon Leszakadó plafon darabja talált el egy három éves kisgyereket az egyik szekszárdi bölcsődében - közölte az RTL Klub az esti Híradóban.