Jövőre indul Paks II. kivitelezése, Mészáros Lőrinc a rajtvonalnál

Megerősítette a KPRIA, hogy magyarországi leányvállalata részt akar venni a paksi bővítésben.

2017. május 19. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Roszatom: nyilvános lesz a Paks II. beruházás Minden szerződéses munka előkészítése és lefolytatása a nyilvánosság előtt fog zajlani.
A TASZ és a CÖF fair meccset játszott, és az eredmény megsemmisítő Alig volt olyan ember az országban, aki a személyi jövedelemadó egy százalékát a Békemeneteket szervező CÖFCÖKA nevű, kormánybarát szervezetnek ajánlotta volna. Bezzeg Soros civiljeinek. De előkerül ...
Lesérült a Barcelona 150 millió eurós embere Ousmane Dembélé, akit talán még Mészáros Lőrinc is csak eximbankos hitelre lenne hajlandó megvenni, kb. négy hónapot lesz kénytelen kihagyni.
Átment a dagadt négerezés a Médiatanácson Hiába kapott a grémium bejelentést a Mészáros Lőrinc Echo TV-jében elhangzottak miatt. A testület szerint ugyan a kifejezések szalonképtelenek, de nem kell indítani eljárást a médiaszolgáltató ellen.
Csendben veszi tudomásul a világ a halálos fenyegetést? A vártnál gyengébb kínai makroadatok mellett Kim Dzsongun újabb halálos fenyegetése sem okoz kitörő örömöt ma a tőzsdéken - Budapest viszont szépen hasít, főleg ha a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tar...
Paksi közpénzköltések: nyilvánossá vált több száz fontos dokumentum Az MVM Paks II. Zrt. közel 1 milliárd forintot szánt a két új atomerőmű blokk építésének kommunikációjára, illetve társadalmi elfogadottságának monitoringozására.

A felcsúti polgármester embere felügyeli a Mediaworks kiadót Fontos tisztséget kapott a Mediaworks Hungary lapkiadónál, továbbá az anyavállalatnál, az Opimus Pressnél Halmi Tamás, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester-nagyvállalkozó cégeinek vezetője.
Megszereztük a jegyzőkönyvet: sürgős volt Putyin díszpolgárrá választása Bár elsöprő, 90 százalékos többséggel támogatta a Debreceni Egyetem szenátusa Putyin díszpolgári címét, mindössze a testület "több mint 60 százaléka" adta le a szavazatát derül ki a voksolási eljárá...
Megtriplázódott Mészáros Lőrinc bankjának eredménye Az MKB ezt ugyanakkor még a felcsúti polgármester színrelépése előtt, az első fél évben hozta össze.
3700 milliárdot költ a magyar állam Paks II.-re A miniszter azt ígéri, hogy átláthatók lesznek a közbezerzések.
Újabb milliárdokat kapott Mészáros Lőrinc alapítványa Hat év alatt összesen 14 milliárdot.
Tizenhatezren dönthetnek Paks II. miniszterének utódjáról Időközi polgármester-választást rendeznek vasárnap Pakson lemondás miatt, a választáson négy jelöltre lehet szavazni.