Jövőre indul Paks II. kivitelezése, Mészáros Lőrinc a rajtvonalnál

Megerősítette a KPRIA, hogy magyarországi leányvállalata részt akar venni a paksi bővítésben.

2017. május 19. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészáros Lőrinc épít új hidat a Dunára Az ötödik leggazdagabb magyar kötheti össze Szlovákiát és Magyarországot, 28 milliárdért.
Kövér: Idegesítheti a fideszeseket Mészáros Lőrinc gazdagodása A házelnök szerint nem az ő felelőssége Mészáros Lőrinc meggazdagodása, és Lázár János is azt állította, hogy nem foglalkozik mások gazdagodásával. Orbán Viktor és sajtófőnöke pedig a felcsúti polgár...
Bírósági balhé lesz Paks II építéséből komoly hiányosságok a tervekben Nem mennek egyszerűen a dolgok az atomerőmű új blokkjának építése körül.
Bírságot kapott az Opimus Az MNB megbírságolta a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opimust. A társaság azért kapta a bírságot, mert nem tett eleget a kötelező információ szolgáltatási kötelezettségének - írja a HVG. ...
Milliárdokkal árasztották el Felcsútot a korrupcióellenes tüntetők - videó Orbán Viktor házától és a Pancho Arénától a polgármester Mészáros Lőrinc hivatalán és a milliárdos Mészáros Lőrinc cégközpontján át a miniszterelnök barátja Mészáros Lőrinc házáig vonultak a korrupci...
Érdekes ügyletek Mészáros Lőrinc tőzsdei cégeinél A Konzum egy olyan cégben szerzett többséget, melyet másfél éve alapított egy jónevű cseh tervező- és erőmű karbantartó céggel, de a nagyját mindjárt át is adta az Opimusnak.

Paks II: törekednek a 40 százalékos magyar beszállítói arányra Nemzetközi cégek know-how-ját is várják a magyar kormány részéről.
Ilyen az, amikor Mészáros Lőrinc jótékonykodik A Mészáros Alapítvány első éve alapján a felcsúti polgármester kevésbé nagyvonalú, mint amennyire szavazatmaximalizáló lokálpatrióta.
Váratlan meccs: beperelték Mészáros Lőrinc cégét a kisrészvényesek Törvénysértések történtek Mészáros Lőrinc cége, az Opimus Group múlt heti közgyűlésén egy tőzsdei érdekvédelmi szervezet szerint, amely ezzel az összes ott hozott döntést támadja. Köztük van, és így ...
Mészáros Lőrinc elkezdett jótékonykodni 55 milliót szórt el eddig. Ön akkor kaphat pénzt tőle, ha a közelébe költözik, és tanul.
Mészáros: magánügy a pompás üdülő a bicskei halastónál Üzleti titkot képeznek Mészáros Lőrinc építkezésének részletei a bicskei halastónál - közölte a felcsúti polgármester cége.
Megcáfolták Paks II. miniszterét az orosz hitelről Nem tervezi a kormány, hogy újabb hitelt vegyen fel a paksi beruházásra - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Hír TV-nek.