Jövőre indul Paks II. kivitelezése, Mészáros Lőrinc a rajtvonalnál

Megerősítette a KPRIA, hogy magyarországi leányvállalata részt akar venni a paksi bővítésben.

2017. május 19. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mészáros Lőrinc kiszállt a Mátrai Erőműért zajló versenyből, de úgy néz ki, így is ő lesz a befutó Furmányos módon, szövetséges útján.
Mészáros áttett egy négcsillagos osztrák síhotelt az egyik zsebéből a másikba Mészáros Lőrinc egyik cége megvett egy szállodát a felcsúti polgármester egy másik cégétől.
Gyanús tőzsdei libikóka Hullámvasútra kerültek a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opimus-, és Konzum Nyrt. részvényárfolyamok.
24 ezer forintból megvehető egyedi látványt kaptak Mészáros Lőrinc megyei híroldalai Egyedi látványt ígér a Mediaworks múlt csütörtökön kiadott közleménye, melyben a nyolc megyei híroldal megújulásáról írnak. A forráskódból és egy kis utánajárással kiderül: azért ez nem lett túl egye...
Lehallgatás és házkutatás: tényfeltáró újságírók élete a Fidesz kormányzásának idején Pedig van, aki csak az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc közti pénzügyi kapcsolatot akarja felderíteni.
Ezt a VIP-et még Mészáros Lőrinc is felvásárolná

Eldőlt: így keresztelnék át Mészáros Lőrincék az Opimust Bár olvasóink a Lopimust és a Mindent-Visz Nyrt.-t tartották volna a leginkább passzoló névnek, Mészáros Lőrinc tőzsdei cége egy konzervatívabb névváltoztatás mellett döntött: a közgyűlés az Opus Glo...
Felhizlalják Mészáros Lőrinc lapkiadóját A négy dunántúli napilapot kiadó Pannon Lapok is beolvad a Mediaworksbe.
Országos Atomenergia Hivatal: nem okoz gondot a Paks II. alatti törésvonal Az Országos Atomenergia Hivatal szerint a telephely alkalmasságát kizáró szempont nem került azonosításra.
ÁSZ: Nem volt teljesen szabályos az MKB szanálása A jegybank nem teljesen szabályszerűen rakta rendbe a rábízott bankot, aminek azóta Matolcsy rokona és Mészáros Lőrinc a tulaja.
A paksi telephely alkalmas az új blokkok befogadására A Paks II. projekttársaság szerint a telephelyvizsgálat transzparensen zajlott, alkalmas a blokkok befogadására.
Ettől leizzadhat Mészáros Lőrinc Uniós ellenőrök súlyos szabálytalanságot is találtak a gigaberuházásnál, 40 milliárdos büntetés jöhet írja a 24.hu.