Kiszivárgott: képek ezt a gépet mutatja be jövő héten a Microsoft?

Nem a Surface Pro 5 lesz a jövő heti Microsoft-esemény sztárja. Persze lesz egy frissített laptop, amelyről már képek is kiszivárogtak.

2017. május 19. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Microsoft mesterséges intelligenciája kimaxolta a Ms. Pac-Man-t A Microsoft leültette az MI-t a Pac-Man elé, ami aztán szépen ügyesen el is érte a lehető legmagasabb pontszámot a játékban. Jöhet a Skynet.
A Microsoft mesterséges intelligenciája megcsinálta: maximális pontszámot ért el a Pac-Man játékban Hozzá kell szoknunk a gondolathoz: a mesterséges intelligencia szinte mindenben túlszárnyalja az embereket, most például a Microsoft technológiája bizonyította ezt a Ms. Pac-Man játékban elérhető leg...
E3 2017 - havonta legalább öt játékkal bővül az Xbox Game Pass A Microsoft egyik illetékese néhány érdekes újdonságot árult el a nemrég elrajtolt Xbox Game Pass jövőjéről - és valószínűleg mindegyiknek örülni fogtok.
Azonnal frissíteni kell a windowsos számítógépeket A Microsoft még a nem támogatott XPVista duóhoz is kiadott pár javítást.
Összehajtható képernyős lesz a következő Microsoft-mobil? Mérget ugyan nem vennénk rá, de a cég egy új szabadalma erre enged következtetni.
Összecsukható táblagépről álmodik a Microsoft Egy szabadalomhoz mellékelt kép alapján a Microsoft hisz az összecsukható, Windows 10-es táblákban.

Hat ok, ami miatt a Microsoft a világ egyik legnagyobb lúzere Van, aki bármihez nyúl, az arannyá válik. De az nem a Microsoft. A Microsoft álmodta meg először a táblagépet 15 évvel ezelőtt, mégis mindenki úgy tudja, hogy az Apple iPadje az első táblagép a...
Veszélyes terepre tévedt a Microsoft A Windows 10 állítólag futni fog ARM csipeken, de az Intel beszólt, hogy a szabadalmaival mindenki legyen elég óvatos.
Vélemény: jól járhat a Switch-csel a PlayStation 3 és az Xbox 360 A Nintendo új konzolja segíthet életbentartani a Sony és a Microsoft előző generációs gépeit.
A digitalizációé a jövő A magyar kis- és közepes vállalkozások tisztában vannak a digitalizáció előnyeivel és ismerik azokat a módszereket, amelyekkel vállalkozásuk működését rugalmasabbá és hatékonyabbá tehetik derül ki a ...
Még három Windows 10 változat jön az idén! A Microsoft terveit egy véletlenül közzétett Windows 10 build leplezte le.
A Google a világ legértékesebb márkája Tavalyhoz hasonlóan a Google volt idén is a világ legértékesebb márkája – derült ki a Kantar Millward Brown médiapiaci kutatóvállalat „Brandz Top 100" felméréséből. A második legértékesebb...