Kiszivárgott: képek ezt a gépet mutatja be jövő héten a Microsoft?

Nem a Surface Pro 5 lesz a jövő heti Microsoft-esemény sztárja. Persze lesz egy frissített laptop, amelyről már képek is kiszivárogtak.

2017. május 19. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ericsson-Microsoft együttműködés az IoT terjedéséért Az Ericsson tovább erősíti a globális Dolgok Internete (IoT) ökoszisztémát a Microsofttal, lehetővé téve a vállalatoknak a mobilhálózat-alapú IoT-szolgáltatások gyorsabb bevezetését.
Megvan a WannaCry legnagyobb nyertese, és nem a hackerek azok Anyagi és morális szempontból is a Microsoft jöhet ki a legjobban a balhéból.
Microsoft Painttel illusztrálta a könyvét egy író Túl sok szabadideje volt egy kórház éjszakai recepciósaként.
Titkosszolgálati szál a világméretű zsarolóvírus-járványban! Szinte biztos, hogy a WannaCry által pénteken betámadott biztonsági rést az NSA-tól lopták a hackerek. A Microsoft szerint az ügynökségek által bespájzolt sebezhetőségek hatalmas fenyegetést jelentene...
Felelősségteljes PC-használatra szólít fel a Microsoft A felhasználóknak is tenniük kell azért, hogy biztonságosak legyenek a számítógépeik.
Meglepő hír az ARM-es Windows 10-ről Idáig azt hittük, hogy csak Windows Store-os programokat futtat majd, de a Microsoft szélesre tárja a kaput a szoftverek előtt. Lehet, hogy már a Surface Phone-nak ágyaz meg?

Riasztást adott ki a WannaCry zsarolóvírus miatt a Kormányzati Eseménykezelő Központ Az elemzések szerint a WannaCry távoli kódfuttatást kezdeményez a Microsoft Windows rendszerekben önmaga terjesztéséhez. Mivel a vírus képes féregszerűen terjedni, ezért rendk...
Áttörés a Parkinson-kór tüneti kezelésében? A Microsoft kutatójának kütyüjével drámaian csökkenthető a kézremegés.
Nagyon megy a Windows 10, de meglátszik, hogy már nem ingyenes Fontos mérföldkőhöz érkezett a Windows 10 operációs rendszer és az Office 365 irodai szolgáltatás derült ki a Microsoft Seattle-ben zajló Build fejlesztői konferenciáján. De azért nem minden felhőtl...
Most tényleg frissítsen rá a Windowsra, nagyon durva sebezhetőséget találtak benne A Google Project Zero kutató az utóbbi idők legdurvább sebezhetőségét fedezték fel a Windowsban. A Microsoft példás gyorsasággal lépett.
Valami izgalmasat villant a Microsoft május 23-án, de egyelőre nagyon titkolóznak A Microsoft május 23-i sanghaji rendezvényén tudhatja meg a világ, mi lesz a következő, azaz milyen új hardvert villantanak a redmondiak.
Minden, amit a Windows 10 S-ről tudni érdemes A Microsoft új kiadást készített a Windows 10-ből. Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.