Kiszivárgott: képek ezt a gépet mutatja be jövő héten a Microsoft?

Nem a Surface Pro 5 lesz a jövő heti Microsoft-esemény sztárja. Persze lesz egy frissített laptop, amelyről már képek is kiszivárogtak.

2017. május 19. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felhős startupot ránt ki a riválisok alól a Microsoft A Cycle Computing bekebelezésével a redmondiak elvágják a cég AWS és GCP fejlesztéseit.
Hatalmas összeget adományozott Bill Gates 4,6 milliárd dollárt. Ez a legnagyobb egyszeri összeg, amelyet a Microsoft alapítója 2000 óta jótékonyságra fordított.
A HLSL barátja lehet a Vulkan, még a Microsoft is dolgozik rajta A Khronos Group nagyot lépett a SPIR-V-vel, ami sokat segíthet számukra a Vulkan terjesztésénél.
Jön a Windows 10 csúcsváltozata A Microsoft bejelentette a Windows 10 Pro for Workstationst. Ősszel érkezik, és bivalyerős lesz.
Keblemre, barátom: fordulat a Kaspersky vs. Microsoft ügyben Lehet, hogy mégsem lesz bírósági ügy a Kaspersky Microsoft elleni panaszából, úgy tűnik, Redmondban átgondolták a Kaspersky-felvetéseket.
Fülsiketítő a csönd a világ leghalkabb szobájában Bejutottunk a Microsoft Guinness-rekorder visszhangmentes szobájába, aminél csak az űr légüres tere csöndesebb. Mínusz 20 decibel mellett az ember csak a saját szívverését hallja.

Megjavult a Microsoft, elégedett Kaspersky Visszakozásra kényszerült a Microsoft, több ponton változtatni fog a külső antivírusokkal kapcsolatos gyakorlatán és kevésbé agresszíven tolja be helyükre saját Windows Defender megoldását.
Megjelent Xbox One-ra a Spotify Igaznak bizonyult a pár napja felröppent pletyka, a világ egyik legnépszerűbb zenei szolgáltatása, a Spotify már a Microsoft konzolján is elérhető.
Windows 10-et tenne a mobilokra a Microsoft A Microsoft állítólag egy olyan Windows 10 fejlesztésén dolgozik, ami okostelefonokon is fut. A Windows 10 Mobile halott.
Normális méretű lett az Xbox One gamepad PC-s adaptere A Microsoft 66%-kal kisebbre tervezte az új megoldást, ami még a funkcionalításából sem vesztett semmit.
A Microsoft lebuktatta magát: tényleg jön a Spotify az Xbox One konzolokra Az Xbox One újdonságait bemutató videóban ugyan nem beszéltek a Spotify-ról, mégis belekerült a felvételbe, így már biztosra vehető: a streaming szolgáltatás hamarosan már nem csak PlayStationre kíná...
A szemünkkel is használhatjuk majd a számítógépünket A Microsoft a kéz, egér és billentyűzet nélküli irányítással kísérletezik Windows 10-ben.