Az Oldboy alkotójának újabb mesterművét nehéz lesz kivernie a fejéből

A Cannes-i Filmfesztivállal párhuzamosan zajló, visszatekintő filmmaratonunk újabb részében a fesztiválon 2016-ban bemutatkozó, különös thrillert, A szobalányt nézhetik meg most teljes egészében, jó minőségben.

2017. május 19. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Cannes-ban kapott szívrohamot egy dél-koreai filmes Kim Dzsi-szeok egy dél-koreai filmfesztivál alapítója volt.
Ez Cannes egyik legizgalmasabb kérdése Egy izgalmas vita adja eddig a cannes-i filmfesztiválon a fő témát.
Nézze meg Monica Bellucci csókját Cannes-ban!
Cannes-ban is fókuszba kerülnek a migránsok Krízisélmény, kétes szövetségek, társadalmi dilemmák. Két rendező, Michael Haneke és Mundruczó Kornél Kelet és Nyugat kaotikus állapotairól.
Ki lesz a legcsodálatosabb nő Cannes-ban? Az idén Nicole Kidman, Jessica Chastain és Julianne Moore mellett Balsai Móni is elvarázsolhatja a filmvilág krémjét.
Világelső: mozi a magyar származású filmmogulról, Adolf Zukorról A világon elsőként, fiatal magyar alkotók készítettek filmet a Paramount filmstúdió alapítójáról, a magyar származású Adolph Zukorról. A 25 DOLLÁR című rövidfilm a 70. cannes-i filmfesztiválon (május...

Holtan találták a 30 éves színésznőt Harmincéves korában meghalt Mary Tsoni görög színésznő, hétfőn találtak rá holtan a lakásában írta az IndieWire a Greek Reporter cikkére hivatkozva. Tsoni leghíresebb szerepét a Kutyafog (Dogtooth) c...
Jönnek a legújabb Alien film szereplői péntek este a film után Návai Anikó a legújabb Alien film rendezőjét és szereplőit faggatja ki, megnézheted a Met-gála sztárjainak legbizarrabb ruhakölteményeit, kiderül, milyen izgalmakat rejt az idei Cannes-i filmfesztivál...
A menekültek igazsága Két év után újra látható Mundruczó Kornél koncertszínháza, melynek alapján új filmje, a Cannes-i fesztiválra meghívott Jupiter holdja készült. [...] Bővebben!
Egy filmben a két sztár Diane Keaton, Jane Fonda és Candice Bergen is szerepel a Book Club (Könyvklub) című romantikus vígjátékban, amelyről a hamarosan kezdődő cannes-i filmfesztiválon hallhatnak többet a forgalmazók.
Törőcsik Mari idén is lenyűgözi a Cannes-i Filmfesztivált A Körhintát 61 évvel a cannes-i premiert követően újra a legrangosabb fesztiválon vetítik, méghozzá felújított formában.
Amerikában üldözik, Cannes-ban ünneplik a liliomtipró Polanskit Kevesebb, mint három hét múlva kezdődik a filmvilág piros betűs ünnepe, a cannes-i filmfesztivál és pár várva-várt film utólagos bejelentésével most véglegessé vált a program. Lesz az Egyesült Államok...