Változik az App Store, jönnek a 99 forintos alkalmazások

A fizetős Apple-szolgáltatások árai a magyar felhasználóknál maximum 10 napon belül forintra váltanak az eddig használt euróról. Mutatjuk, mennyibe kerülnek majd a legolcsóbb appok és hogyan váltják az eurót.

2017. május 19. 20:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nincs apelláta: levesznek 187 000 alkalmazást az App Store-ból Amiről már korábban is tudni lehetett, immár egyértelművé vált: a WWDC-n bemutatott iOS 11 nem támogatja többé az appok egy jó részét.
Meglepetés: megjelent az egyik legjobb, legszebb telefonos játék második része Az Apple WWDC fejlesztői konferenciájának nyitányán éppen az App Store átalakításáról szóló részt hallgatta a közönség, amikor kiderült: nem mellesleg itt a Monument Valley 2.
Már 100 milliárd dollárt hoztak az App Store alkalmazásai Az Apple bejelentette, hogy eddig 70 milliárd dollárhoz juttatta a fejlesztőket az App Store fizetős alkalmazásaiért, amiből az is következik, hogy a cég egy komoly mérföldkőhöz érkezett.
Ha iPhone-ja van, most nézzen be az App Store-ba: megjöttek a 99 forintos alkalmazások Múlt heti ígéretéhez híven devizát váltott alkalmazásboltjában az Apple. Ez itthon többek között azt jelenti, hogy bejött egy olcsóbb árszint is.
Miért fordult meg az alma az Apple laptopjain? Hollywood is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Steve Jobs megfordítsa a logót.
Nyitott a podcast­készítők felé az Apple Az online rádióadásokat gyártók a jövőben tudni fogják, hogy milyen hosszú ideig hallgatja őket a közönségük és mely részeket ugorja át.

Megint az Apple és társai miatt esnek az amerikai indexek Folytatódik az eladási hullám a technológiai papírok piacán, ami miatt esnek az irányadó amerikai indexek is csütörtökön.Megint az Apple és társai miatt esnek az amerikai indexek 2017.06.15...
Tim Cook elismerte, hogy robotautókon dolgozik az Apple Jelenleg szoftveresen szolgálná ki a robotautókat az Apple, de a projekt sorsa továbbra is kérdéses.
Videó: Alázná az Apple a Microsoftot a legújabb iPad Pro kapcsán Felejtsük már el a PC-t valahogy így summázható az Apple legújabb, marketing célú videójának mondanivalója.
Vége a szép időknek? Az Apple vezeti a lejtmenetet, az OTP még tartja magát A pénteki technológiai minipánik nyomta rá a bélyegét egész nap a részvénykereskedésre, mindegyik kontinensen. Ma is tovább estek a technológiai papírok, az Apple és a Netflix részvényeivel az élen. A...
Hat ok, ami miatt a Microsoft a világ egyik legnagyobb lúzere Van, aki bármihez nyúl, az arannyá válik. De az nem a Microsoft. A Microsoft álmodta meg először a táblagépet 15 évvel ezelőtt, mégis mindenki úgy tudja, hogy az Apple iPadje az első táblagép a...
iPhone-nal üzente meg Trumpnak az Apple, hogy mire is kellene odafigyelnie Az Apple a YouTube-csatornájára tette fel új videohirdetését, amely egy mostanság igen aktuális témára, bolygónk egyedülállóságára fókuszál, és nem mellesleg az iPhone fotózási képességeit is megvill...