Devizát vált az Apple, jönnek a 99 forintos alkalmazások

A fizetős Apple-szolgáltatások árai a magyar felhasználóknál maximum 10 napon belül forintra váltanak az eddig használt euróról. Mutatjuk, mennyibe kerülnek majd a legolcsóbb appok és hogyan váltják az eurót.

2017. május 19. 20:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lobbizik a maszek iPhone-javítás ellen az Apple Nem szeretné a vállalat, ha törvényileg köteleznék a pótalkatrészek biztosítására.
Apple-eszköze van? Akkor most gyorsan frissítsen Nemcsak a Windows, hanem az Apple operációs rendszerei is támadhatók. Nagy szoftverfrissítést adott ki az Apple.
Már három országban gyártanak iPhone-t Az Apple Kína és Brazília után egy újabb országra, Indiára is kiterjesztette az iPhone okostelefonok gyártását - számolt be szerdán a német Heise Online technológiai hírportál a Wall Street Journal...
Az Apple kiadja a Macbookokat kicsit nagyobb teljesítménnyel Június elején jelentik be az új modelleket.
Jön a 2017-es iPhone SE? Legutóbb egy kiszivárgott kép próbálta alátámasztani azt az újabban sokszor felmerülő állítást, idén is lesz elérhető árú, és az árához képest sokat tudó iPhone-ja az Apple-nek.
Világverő rádió Az online streamerek lassan a lemezkiadók elsődleges bevételforrásává válnak. A Spotify, az Apple Music és a Tidal nemcsak a lemezboltok, hanem a Billboard helyét is átveszi.

Surface-gyilkost készít az Apple? Egy friss kiszivárogtatás szerint egy új iPadet fog hamarosan bemutatni az Apple, ráadásul valóban egyedi lehet a maga nemében.
Csúcson az Apple, miközben globális hackertámadás zajlik Ma újabb bő 1%-kal új történelmi csúcsra, 156 dollárig kapaszkodott az Apple árfolyama, ami történelmi csúcs közelében tartja a Nasdaq-ot, míg a Dow Jones és az S&P minimális csökkenést mutat. Ebben.....
Idén sem marad el: kimentek a sajtómeghívók a nagy Apple-rendezvényre Már hónapok óta tudni lehetett az idei WWDC időpontját, most viszont már a sajtómeghívók is kimentek az Apple éves fejlesztői konferenciájára.
Most már az ágyunkba is bemászik az Apple Alvásfigyelő és elemző startupot vásároltak fel.
Ez lehet az Apple következő nagy dobása Egyre többen állítják, hogy mesterséges intelligenciával megspékelt és esetleg képernyővel is ellátott otthoni hangszóró lehet az Apple következő nagy dobása.
Sosem látott magaslatokba repült az Apple Az Apple részvényárfolyama átmenetileg túllépte a 153,44 dollárt a mai kereskedésben, ami azt jelenti, hogy a vállalat 5,214 milliárd részvényének teljes értéke meghaladta a 800 milliárd dollárt. .....