Betiltotta a nyilvános cigizést a Fülöp-szigetek véreskezű elnöke

Sima és e-cigit is ezentúl csak külön erre a célra kijelölt helyiségekben lehet majd szívni.

2017. május 19. 19:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A legvéresebb éjszakáján van túl Duterte drogháborúja 32 embert ölt meg a rendőrség a Fülöp-szigeteken.
Kongón múlhat az elektromos autógyártás jövője? - Guruló Hordó vendégposzt Ha marad a jelenlegi technológia, kulcsszerepbe fog kerülni Kongó, Ausztrália, Dél-Afrika, de a Fülöp-szigetek is már a következő években.
Vigyázzunk a gyerekekre, mert a fülünk nem felejt Nyolcból egy gyermek valamilyen halláskárosodással küzd. A nyelvi fejlődési zavar és a tanulási nehézségek elkerülése érdekében már kisgyermekkortól szükség van rendszeres szűrésre - hívta fel a figye...
Földrengés volt a Fülöp-szigeteken A Fülöp-szigetek északi részén fekvő Luzon szigetén 6,2-es erősségű földmozgást mért pénteken az amerikai földtani intézet, a rengést a fővárosban, Manilában is lehetett érezni.
A régió országainak összefogását is segítik a nemzetiségi táborok Az identitáserősítés mellett a közép kelet-európai régió egymásra utalt országainak összefogását is segítik a fiataloknak tartott nemzetiségi táborok, amelyek megrendezését az idén a korábbi években a...
Fülöp Attila: az egyházak közösségszervező ereje megismételhetetlen Az egyházak olyan közösségszervező erővel bírnak függetlenül bármilyen kormánytól és államtól -, amely évszázadok óta megismételhetetlen fogalmazott az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcs...

Duterte és Tillerson teljes összhangban egyeztetett Észak-Korea ügyében A Fülöp-szigeteki elnök hétfőn szolidaritásáról biztosította Rex Tillerson amerikai külügyminisztert Észak-Korea nukleáris programja kapcsán. Az elnök a sajtóértekezleten ingerülten elutasította újság...
Lavrov: úgy érzékeltük, hogy amerikai kollégáink készek folytatni a párbeszédet Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában tárgyalt amerikai kollégájával, Rex Tillersonnal.
Így búcsúztatja a királyi pénzverde Fülöp herceget A visszavonulás alkalmából kihozott új pénzérmét Károly herceg hagyta jóvá a királyi pénzverdében.
Megható fotókon Fülöp herceg utolsó nyilvános szereplése - Így búcsúzott 65 év után A 96 éves Fülöp herceg tegnap eleget tett utolsó hivatalos kötelezettségének.
Duterte úgy kiosztotta Kim Dzsongunt, hogy beleremegett a föld Bizton állíthatjuk: a Fülöp-szigeteki elnök nem szívbajos.
ENSZ: naponta harmincan fertőződnek meg HIV-vírussal a Fülöp-szigeteken Ezzel a régió legmagasabb fertőzési arányú országává vált .