Betiltotta a nyilvános cigizést a Fülöp-szigetek véreskezű elnöke

Sima és e-cigit is ezentúl csak külön erre a célra kijelölt helyiségekben lehet majd szívni.

2017. május 19. 19:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Eltűnt több amerikai haditengerész A japán parti őrség megerősítette azt a sajtóértesülést, hogy eltűnt hét amerikai haditengerész, amikor a hajójuk szombaton összeütközött egy Fülöp-szigeteki teherhajóval.
Fülöp-szigeteki konténerszállítónak ütközött egy amerikai romboló Meggyűlik mostanában a szuperhatalmak dolga a teherszállítókkal.
Letartóztatták a Fülöp-szigeteki dzsihadisták egyik vezetőjét A Fülöp-szigeteki hadsereg letartóztatta csütörtökön Mindanao szigeten a dzsihadista Maute csoport egyik vezetőjét, akiről feltételezik, hogy a szervezet pokolgépszakértője - közölte egy katonai szóvi...
Azok is eljöttek a Soundra, akik lenézték a fesztiválokat - Interjú Fülöp Zoltánnal, a tízéves Balaton Sound főszervezőjével Tízéves a Balaton Sound: fehér kanapékra cserélték a sörpadokat, felugrottak az EDM-vonatra, és presztízsrendezvénnyé váltak a celebek, a politikusok és a fiatalok között. Interjú a főszervezővel.
18+: Felismerhetetlenre torzult Fülöp, a hordóban tartott kutya Vödörnyire dagadt fejjel mentették meg egy nagycserkeszi udvarról Fülöpöt, miután a tulajdonosa gyakorlatilag végignézte, ahogy a nyakára kötött lánctól hónapok alatt lassan eltorzul, miközben éhezik...
Vérdíjat tűzött ki a terroristák vezérei fejére a Fülöp-szigetek elnöke Rodrigo Duterte katonáinak az Iszlám Államnak felesküdött szélsőségesek, a Maute nevű terrorszervezet vezetője kell.

Több száz dzsihadista van a Fülöp-szigeteken Az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 1200 harcosa van a Fülöp-szigeteken, köztük sok külföldi és mintegy negyven indonéz szélsőséges is.
"Nem az IÁ csapott le a manilai kaszinóban" A Fülöp-szigeteki hadsereg pénteken visszautasította az Iszlám Állam bejelentését, amelyben a terrorszervezet jelentkezett a manilai kaszinó elleni támadás elkövetőjeként.
Saját katonáit bombázta a Fülöp-szigetek légiereje Tizenegy katona halt meg.
The Manila Times: Orbán kormánya a világpolitika középpontjába helyezte a családot Hosszú véleménycikkben méltatja a magyar családpolitikát a Családok budapesti világtalálkozója kapcsán a Fülöp-szigeteki lap publicistája.
Burger King reklám ellen tiltakozik a belga királyi család A belga királyi család felszólította a Burger King gyorsétteremlánc belgiumi részlegét, hogy állítsa le a Fülöp király fényképével illusztrált reklámkampányt - közölte a La Libre Belgique című belga n...
Ki a király? "Felségsértő" reklám a Burger Kingnél Ki a király? - teszi fel a kérdést a Burger King egyik honlapja, kétféle választást kínálva fel olvasóinak: bal oldalon Fülöp belga királyt, a jobb oldalon pedig a Burger Kinget lehet választani. Ha.....