Betiltotta a nyilvános cigizést a Fülöp-szigetek véreskezű elnöke

Sima és e-cigit is ezentúl csak külön erre a célra kijelölt helyiségekben lehet majd szívni.

2017. május 19. 19:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem fogadja el az Unió segélyét a Fülöp-szigetek A Fülöp-szigetek nem kér többé az EU pénzéből.
A becsültnél is több áldozatot szedett a világméretű kibertámadás Csaknem száz országot érintett a pénteken kezdődött számítógépes támadássorozat, megfertőzte a többi között Nagy-Britannia, Oroszország, Franciaország az Egyesült Államok, Kína, Japán, Olaszország, Tö...
Fülöp herceg a Buckingham-palota mókamestere - emlékezetes poénjai az elmúlt 70 évből A herceg visszavonul, ami egyet jelent azzal, hogy nem szaporodnak tovább humoros elszólásai.
A Fülöp-szigeteken tízezrek mentek utcára
Trump Szijjártónál is tovább megy a véreskezű Fülöp-szigeteki elnökkel Trump egyenesen meghívta magához Dutertét.

Duterte: Nem szabad belemenni Észak-Korea játszmáiba Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök azt mondta, az Egyesült Államoknak nem kellene éleznie az ellentéteket Észak-Koreával, engednie kellene, hogy azt az országot Kína "kezelje".
Tömeggyilkossággal vádolják az elnököt Egy Fülöp-szigeteki ügyvéd tömeggyilkossággal vádolja Rodrigo Duterte elnököt.
Duterte az Iszlám Államot kóstolgatja "Adjatok sót és ecetet, azzal fogom megenni a terroristák máját" - jelentette ki szokásos stílusában a fülöp-szigeteki elnök, Rodrigo Duterte.
Túszejtésre készülő terroristákat öltek meg Az Abu Szajjaf iszlamista lázadócsoport négy feltételezett tagjával végeztek a Fülöp-szigeteki hatóságok a Manilától 600 kilométerre délre található Bohol szigetén. 
Időskorban is eljön a boldogság A szerelem nem korfüggő. Kolláth György, alkotmányjogász hetven évesen házasodik, Erzsébet királynő és Fülöp herceg pedig 70 éve boldog házasok. Napjainkra a várható életkor nagyon kitolódott, tehát e...