Tömegbaleset az M7-esen

Hét autó ütközött össze Sukorónál, több kilométeres a dugó.

2017. május 19. 19:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Tömegbaleset az M7-esen Hét autó ütközött össze Sukorónál, több kilométeres a dugó.
Szabó Bálint: Szeged a maffia kezében, a keresztapa Botka László Nem engedtek tüntetni a szegedi polgármester ellen.
Újra gyűjthetnek a kamupártok 2018-ban Az ügyészség szerint a kampánytámogatások ellopása nem volt bűncselekmény, megszűnt a nyomozás
Hír: Szanyi Tibor: Végletek vidéken Szanyi Tibor európai parlamenti képviselő a ma tartott Európai Ifjúsági Akciónap kereteibe illesztve mutatta be az EU okosfalu koncepcióját az MTA VIII. Falukonferenciáján, Pécsett.
KKM: Lehet amerikai-magyar megállapodást kötni a CEU-ról Korábban három hasonló megállapodást is kötöttek.
Beálltak egy önkiszolgáló kasszához, és elfelejtettek mindent lehúzni Azt hitték, nem látja őket senki. Keresik őket a rendőrök.

Top hírek:
Halálos baleset az M85-ös úton Ketten meghaltak, amikor egy autó szalagkorlátnak ütközött az M85-ös úton
Kétmilliót kaszálhat, ha felismeri ezeket a férfiakat Két szoláriummal barnított bőrű fiatal férfit keres a rendőrség, akik több tízmillió forint értékben loptak Kisgyőrből.
Rohác életfogytiglant, Portik 13 évet kapott jogerősen A Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyében hoztak ítéletet.
Nem a CEU-nak vannak privilégiumai, hanem az Orbán-egyetemnek A kormány a CEU-ról állítja ezt, de valójában az általa gründolt Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek vannak olyan jogosítványai, amilyeneket egyetlen más felsőoktatási intézmény sem élvez.
Orbán Viktornak volt egy freudi elszólása reggeli interjújában Soros-jelentés, Ahmed H., Kína nyugodt, derűs, harmóniára törekvő filozófiája, szemben Brüsszel konfliktusokat okozó, túlzásba vitt szabadságvágyával. És persze megvédjük Magyarországot. Ma is üzent a népnek a miniszterelnök.
Portik Tamás 13 évet kapott a Fenyő-gyilkosságért Az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt Jozef Rohácot életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, döntés jogerős.