Piszok nehéz hosszú évekig viccesnek maradni, de nekik sikerült

Még a Jóbarátok, az Office vagy a Modern család is elfáradt néhány évad után, de idén két tévés komédia is bemutatta, hogy 8, illetve 12 év elteltével is lehet friss és vicces egy sorozat. A Felhőtlen Philadelphia egocentrikus, mégis szimpatikus szörnyetegei és az Archer gyönyörűen animált idiótái is a csúcson maradtak 2017-ben.

2017. május 19. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Völgyhidat építhet Veszprém A Modern városok program részeként összekötik a 8-as és 82-es utat.
Rohamosan terjed a modern kori rabszolgaság Tavaly több mint negyvenmillió ember élt rabszolgasorban.
1090 forint helyett most rövid ideig ingyen töltheti le a talán legszebb flipper játékot Az INKS. című iPhone-os játék egyrészt gyönyörű, másrészt újraértelmezi a flippert: a pályaelemek érintésekor úgy érezheti magát a játékos, mintha éppen egy modern festményt alkotna. És éppen ez lenn...
Hatashiai - itt a Bushido Blade szellemi örököse Unreal Engine 4 alatt A PlayStation 1-es éra egyik legérdekesebb verekedős játékának ötletei most egy modern alkotásban kelnek újra életre. Persze előbb közösségi kalapozás jön.
Merről fúj a szél? A nyugati sajtóban egyre többször és egyre erőteljesebben zajlik a vita a szélerőművek hasznosságáról. Mindkét tábornak az ellenzőknek és a szélerőműpártiaknak is vannak megfontolandó érveik. A baj ...
A Jóbarátok egyik legnézettebb, korát megelőző epizódját kis híján elkaszálták A premierjét 32 millió amerikai követte, Emmy-jelölést ért az alkotóknak, homofób okokból azonban majdnem be sem mutathatták a tévétörténet első, két nő házasságkötéséről szóló részét.

Panorámalift is lesz az újjáépült Mátraszentistváni Síparkban Elkezdték az építési munkálatokat a Mátraszentistváni Síparkban, ahol az új tavak mellett egy modern panorámaliftet is kialakítanak.
3388 milliárd forint zúdul 23 magyar városra Ennyi a Modern Városok Program költségvetése.
Modern városok: több mint másfél milliárdból építenek állatos hotelt Nyíregyházán A 38 szobás szállodában minden szobát más-más állatról neveznek majd el, és a berendezést is ehhez alakítják.
A modern történelem legnagyobb politikai hibáját követte el Trump Ezt nem más állítja, mint az amerikai elnök egykori fő stratégája, és egyben legnagyobb támogatója, aki nemrég távozott a Fehér Házból.
Ellenzéki pártok tiltakoztak az ukrajnai kisebbségeket sújtó intézkedések miatt A kárpátaljai magyar kisebbség anyanyelven történő oktatását ellehetetlenítő ukrán oktatási törvény ellen tiltakozott az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a Párbeszéd, a Magyar Liberális Párt, a Momentum...
Lilu modern Marilyn Monroe-ként pózol – fotó! A műsorvezető egyre dögösebb.