Piszok nehéz hosszú évekig viccesnek maradni, de nekik sikerült

Még a Jóbarátok, az Office vagy a Modern család is elfáradt néhány évad után, de idén két tévés komédia is bemutatta, hogy 8, illetve 12 év elteltével is lehet friss és vicces egy sorozat. A Felhőtlen Philadelphia egocentrikus, mégis szimpatikus szörnyetegei és az Archer gyönyörűen animált idiótái is a csúcson maradtak 2017-ben.

2017. május 19. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Charlie Chaplin 1936-ban készült filmszatírája, a Modern idők visszatért a vászonra Május 25-től egy igazi filmtörténeti klasszikus a kultfilmek digitálisan felújított újra-bemutatói sorában.
Le is töltheti mobiljára az új Pokémon játékot, ami leginkább a tamagocsira emlékeztet Emlékeznek a tamagocsira? Nagyjából ugyanazt tudja a Pokémon új mobiljátéka is, mint a régi klasszikus, csak éppen modern köntösben.
Anne Hathaway megint romantikus vígjátékon dolgozik A film Hathaway ötletéből születik, és a modern technika és kommunikáció kap benne nagy szerepet.
Sokkal többen érdeklődnek a Modern Vállalkozások Programja iránt A tervezett 3000 helyett 9679 magyar mikro-, kis- és középvállalkozás csatlakozott a digitális helyzetük és versenyképességük javítása érdekében indult Modern Vállalkozások Programjahoz.
Itt a MAO új albuma lemezpremier The Mind's Ear címmel jelenik meg a Modern Art Orchestra legújabb lemeze a hvg.hu-n már most meghallgathatja.
A kkv-k jelentős része értesült a zsarolóvírusról A Magyarországon működő kis- és középvállalkozások jelentős része értesült az elmúlt napokban aktivizálódott zsarolóvírusról, de nem védik megfelelően az adataikat a Modern Vállalkozások Programja sze...

RMDSZ: Románia tegyen gesztusokat a nemzeti kisebbségeknek Erre szólított fel Benkő Erika, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) parlamenti képviselője a modern Románia megalapításának jövő évi centenáriumával kapcsolatban.
Meghalt az mp3 - az alkotói már temetik Az mp3 hivatalosan is meghalt a fájlformátum megalkotói szerint, akik úgy vélik, hogy az alkotásuk elvesztette a fontosságát a modern technológia világában. A Fraunhofer Intézet, a német...
Rádumálták Aczélt: így debütált nálunk 1973-ban a modern nyugati tánc Kulturális sokként érte a budapestieket az 1973-as operaházi Béjart-est, amely a száz éve született Lőrinc György nélkül nem jöhetett volna létre.
A Jóbarátok Joeyjához hasonlítja a Guardian a mi Jocinkat
DOLGOZZ AZ OFFICE SHOES CSAPATÁBAN!
Jennifer Aniston végre megszólalt a Jóbarátok folytatásával kapcsolatban A rajongók nagyon szeretnék, hogy ismét beinduljon a széria, de egy egész estés filmnek is örülnének.