Cannes-ban kapott szívrohamot egy dél-koreai filmes

Kim Dzsi-szeok egy dél-koreai filmfesztivál alapítója volt.

2017. május 19. 19:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Piszok nehéz hosszú évekig viccesnek maradni, de nekik sikerült Még a Jóbarátok, az Office vagy a Modern család is elfáradt néhány évad után, de idén két tévés komédia is bemutatta, hogy 8, illetve 12 év elteltével is lehet friss és vicces egy sorozat. A Felhőtlen Philadelphia egocentrikus, mégis szimpatikus szörnyetegei és az Archer gyönyörűen animált idiótái is a csúcson maradtak 2017-ben.
Az Oldboy alkotójának újabb mesterművét nehéz lesz kivernie a fejéből A Cannes-i Filmfesztivállal párhuzamosan zajló, visszatekintő filmmaratonunk újabb részében a fesztiválon 2016-ban bemutatkozó, különös thrillert, A szobalányt nézhetik meg most teljes egészében, jó minőségben.
Indul a jegyértékesítés a Müpa 2017/18-as szezonjának programjaira Már válthatók belépők a 2018-as Budapesti Wagner-napok egyes előadásaira is.
Cannes-ban kapott szívrohamot egy dél-koreai filmes Kim Dzsi-szeok egy dél-koreai filmfesztivál alapítója volt.
A hidegháború titkos csodafegyvere Hogyan zilálta szét Willis Conover műsora a vasfüggönyön túli országokat és hogyan csempészték ki Magyarországról a titkos hangfelvételeket? Május 26-án ez is kiderül!  [...] Bővebben!
Évtizedek múlva is beszélni fogunk erről, írták 30 éve - és igazuk volt Nemcsak színháztörténetet írt, hanem egy a politika beárnyékolta irodalmi és etikai vitát is kimozdított holtpontjáról Jordán Tamás 30 évvel ezelőtti, felkavaró József Attila-estje, amelyről a színész nemrég megjelent önéletrajzi kötetében csupán igen visszafogottan emlékezett meg.

Cannes-ban kapott szívrohamot egy dél-koreai filmes Kim Dzsi-szeok egy dél-koreai filmfesztivál alapítója volt.

Top hírek:
Orbán ajánlatát visszautasította Törőcsik Mari Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.
Megható történettel búcsúzott Chris Cornelltől Téglás Zoltán, az Ignite frontembere A magyar származású zenész barátjaként emlékezett a Soundgarden énekesére.
Rekord: ennyiért még sosem kelt el amerikai festmény Jean-Michel Basquiat képéért110,5 millió dollárt adtak New Yorkban.
Tizennégy emelet magasban zenél a magyar srác videó Igazán figyelemre méltó felvétel született Szombathelyről.
A Muse rákattant A kaptárra új klipjében Az új dal a zenekar elektronikusabb oldalát hozza.
Tom Cruise-t egy átok tartja életben Kiderült, hogyan úszta meg karcolás nélkül a zuhanást A múmia főhőse.