Cannes-ban kapott szívrohamot egy dél-koreai filmes

Kim Dzsi-szeok egy dél-koreai filmfesztivál alapítója volt.

2017. május 19. 19:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Fontos hír a Vámpírok bálja musical kedvelőinek A változásra az új produkció, a We Will Rock You musical budapesti bemutatója miatt került sor. [Dátum: 2017.06.17. 14:15]
Gitármánia újra! Az eddigi legtöbb, csaknem ötven koncert várható július 24-től 30-ig Szolnokon a 24. alkalommal rendezett Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban.
Állva ünnepelte a pozsonyi közönség a Vígszínház társulatát Hatalmas sikerrel játszotta a Vígszínház Nádas Péter Találkozás című darabját az Eurokontext fesztiválon. [...] Bővebben!
Pörög a buli - megérkezett a Cairo új klipje Mutatjuk a videot. [Dátum: 2017.06.17. 13:59]
Akar egy nagyon rossz Arany János-szobrot látni? Tőkés László most leplezett le egyet Nagyváradon.
Térey János: Ahol nincs, ott ne keress! Olvasmány hétvégére csak úgy. A József Attila- és AEGON-díjas író regényrészlete a hvg.hu-n.

Cannes-ban kapott szívrohamot egy dél-koreai filmes Kim Dzsi-szeok egy dél-koreai filmfesztivál alapítója volt.

Top hírek:
Állva ünnepelte a pozsonyi közönség a Vígszínház társulatát Hatalmas sikerrel játszotta a Vígszínház Nádas Péter Találkozás című darabját az Eurokontext fesztiválon. [...] Bővebben!
Duplázik az István, a király Diósgyőri Várban - Jegyek itt! A Nemzeti Lovas zínház számos nagy sikerű előadást tudhat már a háta mögött, s legtöbbjükne ka története a magyar történelem alakjaihoz kötődik. A Honfoglalás után idén egy másik kedvencet is színpadra állítanak. Az István, a király rendkívül népszerű magyar rockopera, melynek zenéjét Szörényi Levente szerezte, szövegét Bródy János írta.
Daniel Radcliffe durván túlvállalta magát ezzel a túrával Élete legnagyszerűbb kalandjának indult, később az életéért kell küzdenie.
Nézze meg, kik hívták életre Micimackót! A Star Wars egyik gonosza és Margot Robbie játssza Róbert Gida szüleit.
Charlize Theron anyaszült meztelenül ügyeskedik a lábával A világ egyik legrosszabb filmje, de ezt a jelenetet érdemes megnézni.
Már a sor sem semmi, ami a Gorillaz koncertjére vár - fotó A Várkert Bazárnál péntek este türelmesen sorakoztak az esőben azok a szerencsések, akik bejutottak a Gorillaz koncertjére.