Elstartolt a "Nagy-Szín-Pad"

Péntek este elstartolt az idei "Nagy-Szín-Pad" tehetségmutató verseny.

2017. május 19. 20:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Öttagú banda erőszakolta meg a szűz tinilányt az eldurvult házibuliban Öt 18 és 20 év közötti fiatal férfit tartanak előzetes letartóztatásban, miután a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves szűz lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt értesült a Bors. A nyomozást folytató rendőrség lapunk kérdésére annyit árult el, hogy nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folyik a vizsgálat.
Nem jó a Google-be írni a tüneteket A Google egy online kérdőív segítségével segítene diagnosztizálni a depressziót. Bár több szakember is attól tart, hogy így rossz kezekbe kerülhetnek az igen érzékeny személyes adatok. ...
Több magyarországi folyón van árhullám Több magyarországi folyón van árhullám a napokban hullott jelentős mennyiségű csapadék miatt. Két tározó is folyamatosan működik, lakott területek nincsenek veszélyben - derül ki az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) közleményéből, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez.
Napi horoszkóp - szeptember 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Emelte gazdasági növekedési előrejelzését a Takarékbank A Takarékbank a beruházások további fellendülésére számít, ez alapján 3,9 százalékról 4 százalékra növelte idei bruttó hazai termék (GDP) növekedési előrejelzését, jövőre pedig a korábbi 4,1 százalék helyett 4,2 százalékot prognosztizál - mondta Suppan Gergely, a bank elemzője a pénzintézet 3. negyedéves gazdasági kilátásokat ismertető sajtóbeszélgetésén szerdán Budapesten.
Szeptemberben született? Ezt tudnia kell Az amerikai National Bureau of Economic Research egy friss kutatásában azt állítja, hogy azok a gyerekek teljesítenek jobban az iskolában, és kerülnek így be sokkal jobb felsőoktatási intézményekbe, akik szeptemberben születtek. ...

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
15-en szöktek meg a lábbilincs ellenére A többségüket már elfogták.
A brit miniszterelnök tenne egy utolsó nagy ajánlatot az EU-nak A Financial Times szerint Theresa May már értesítette az ajánlatról többek között a német kancellárt. A britek azt remélik, hogy a felajánlással ki tudnak törni a Brexit-tárgyalásokon kialakult patthelyzetből.