Dagi bácsit fogyókúrára kellett fogni

Szigorú diétát rendeltek a thaiföldi vadvédelmi szakemberek a turisták által hátrahagyott gyorséttermi ételeken és üdítőkön elhízott makákónak, az Uncle Fat nevű állatnak.

2017. május 19. 20:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Templomba egyre kevesebben járnak, de az egyházi vagyon szépen gyarapodik Ki gondolta volna, hogy a világ egyik legjobb befektetője, pénzügyi alapkezelője nem egy New York-i, frankfurti, sanghaji vagy szingapúri financiális vállalkozás, hanem egy egyház. Konkrétan a VIII. Henrik által a tizenhatodik században alapított anglikán egyház.
Az evezős nagyi, akinek egyszerre volt nyugdíjas- és diákigazolványa Köves Béláné, Anna elvált, felnőtté váló fiai leválását pedig nagyon nehezen élte meg. Aztán 60 évesen beiratkozott az egyetemre, evezni kezdett, de szívesen pattan rollerre is.
Baconnel töltött cukkinihajók
Ma 40 éve jött ki a popzene egyik legsúlyosabb botránydala
Chelsea Clinton, HRW: Duterte humora visszataszító "Ha megerőszakoltok hármat (nőt), majd azt mondom, hogy én tettem. De ha elvesztek feleségül négyet, megverlek benneteket" - mondta Duterte.
Amikor a tősgyökeres amerikai nő megmondja a tutit

Top hírek:
Garantiqa: a kezességvállalások gyorsabban bővültek, mint a kkv-hitelek A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 2016-ban a kis- és közepes vállalkozások (kkv) hitelezésének bővülését jóval meghaladó mértékben, mintegy 21 százalékkal növelte portfólióját, adózás előtti eredménye 2,234 milliárd forint lett - tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.
Napi horoszkóp - május 27 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
A szemerjai stadiontól Bukarestig Mindössze egy pontra az első ligától, történelmi siker kapujában áll a Sepsi OSK labdarúgó-csapata, a sepsiszentgyörgyi, székelyföldi szurkolók ezreinek, sportszeretők tízezreinek egyre megalapozottabbá váló reményei közé azonban aggodalom is vegyül.
Meghalt Litauszki János Balázs Béla-díjas rendező Emlékére szombat este a Cérnaszálon című dokumentumfilmjét adja a Duna World.
Férfi vízi BL: magyar rangadó volt a döntőért Hiába kezdtek jobbak történetük legjobb BL-idényében a hazaiak.
Lantos Csaba az autóiparba fektet Lantos Csaba, Hernádi Zsolt alapja és további magyar üzletemberek fogtak össze egy autóipari projektben. Úgy tudjuk, hogy az állam is beszáll.