Csőtörés miatt 300 budapesti lakás maradt víz nélkül

A II. kerületben tört fel a víz az aszfalt alól.

2017. május 19. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Rajoy felszólította a katalán kormányt A katalán kormány hagyjon fel törvénysértő tevékenységével, a referendumot nem lehet megtartani, az sosem volt legális - mondta szerda esti televíziós beszédében Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök
Szanyi kapitány tábornok lesz
Alig merjük leírni, Szijjártó minek nevezte a Kedves Vezető fiát Szijjártó Péter őrült kommunista diktátornak nevezte Kim Dzsong Unt egy ENSZ-konferencián.
Abbász: Független Palesztina nélkül béke sem lesz Ha meghiúsul a kétállami megoldás, nincs más választásunk, mint folytatni a küzdelmet és teljes körű jogokat követelni a történelmi Palesztina valamennyi lakosa számára – jelentette ki Mahmúd Abbász palesztin elnök az ENSZ-közgyűlés 72
Ha ez a párt nem váltja le a Fideszt, akkor semmi - Erzsi listavezető lesz? Jelenleg az ellenzék vezető ereje egy (kétfarkú) kutya. Most csatlakozik hozzá egy macska.
Lehet, hogy a szíve miatt zsibbad a karja? A karunk számos ok miatt zsibbadhat, fájhat, leggyakrabban a nyaki gerinc problémái okozzák ezt a tipikus tünetet.

Top hírek:
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
9 új korrupcióellenes népszavazást indít Vágó Gábor Beadta a kérdéseket az NVI-nek. Polt Pétertől a hatalmat, Orbán rokonaitól a közbeszerzéseket venné el.
Piros figyelmeztetést adtak ki csütörtökre az eső miatt Akár 50-60 milliméternél is több eshet.
"Az Orbán-kormánynak sem lehet érdeke egy ilyen konfliktus" Nem normális egy jogállamban, hogy szeptemberben még mindig nem tudják, milyen feltételek mellett működhet az egyetem jövő októberben mondja a CEU magyar rektorhelyettese. Őszintén szólva másra is számítottak.
Szabó Tímea anyját emlegette a fideszes politikus, pedig csak a mentőknek akart pénzt A Párbeszéd politikusa az Országgyűlés költségvetési bizottságán volt, ahol elszabadultak az indulatok.