Csőtörés miatt 300 budapesti lakás maradt víz nélkül

A II. kerületben tört fel a víz az aszfalt alól.

2017. május 19. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Kamerán keresztül figyelte, ahogy kirabolják A rendőrök elfogták a tolvajt.
Ezt úgysem hiszi el: "kollektív büntetést" javasol egy kormányközeli civil szervezet Felszámolnák a "migránsokat behívó, velül kollaboráló" civil szervezeteket.
Elefántház épül Szegeden Tavasszal két új hím elefánt érkezik majd.
Hír: Németh Szilárd 2 milliárdos botránya Az MSZP tájékoztatást vár Németh Szilárdtól az alapítványa kétmilliárd forintos támogatása ügyében; ha a szocialisták rövid időn belül nem kapnak választ, hűtlen kezelés miatt feljelentést tesznek - mondta Kunhalmi Ágnes budapesti elnök vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján.
Több mint másfél millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs ívet A Fideszben úgy érzik, az emberek aggódnak azért, mert Brüsszel elhibázott politikája veszélyezteti Magyarországot.
Lezárták az M3-as autópályát Hejőkürtnél Szalagkorlátnak ütközött egy kocsi a 169-es kilométernél.

Top hírek:
Elment az áram a BelFeszten 5 perc után minden helyreállt.
Szelíd motorosok és hangos angyalok fognak zajongani a családon belüli erőszak miatt
Az ötös lottó nyerőszámai Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait.
"Arról volt szó, hogy vannak köztünk fideszesek, akik az MSZP színeiben fociznak" A kormányváltó hangulatban lezajlott, és Botka László miniszterelnök-jelöltté választását hozó szocialista párti kongresszus előtt és után forgattunk. Minden sokkal világosabb lett? Döntsék el az alábbi videó alapján!
Hír: Orbán kihívóját partnerként fogadják Brüsszelben Több mint szimbolikus lépés, hogy Botka Lászlónak, az MSZP megválasztott miniszterelnök-jelöltjének első hivatalos útja az Európai Unió központjába vezet. Ez egyfelől annak a világos értékválasztásnak a bizonyítéka, amelyről a 2018-as választások is szólnak: Európát vagy Orbánisztánt választjuk-e hazánk jövőjének.
Három autó ütközött Agárdon, a Csutora étteremnél Két ember súlyosan megsérült, lezárták az utat.