Szombaton férjhez megy Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga

Katalin kislánya, a kétéves Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány.

2017. május 19. 20:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kutrucz Katalin: nincs ügynöklista Nem létezik olyan, a szocializmus állambiztonsági hálózatáról készült dokumentum, amely csak az egykori ügynökök nevét tartalmazná - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az Állambiztonsági Szolgál...
Kutrucz Katalin: lehetnek külföldön akták a rendszerváltás-kori besúgókról Ha valaki jogellenesen birtokol a rendszerváltás előtti állambiztonsági iratot, fél éven belül köteles bevinni az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárához - mondta az InfoRádió Aréna című mű...
Legyőzte a búzatermés a rossz időt Az időjárás viszontagságai ellenére a várakozásokat felülmúlta az idei búzatermés - mondta Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökségi szóvivője az aratás befejezését követően az M1 ...
Alkalmak, amikor Katalin hercegné lemásolta Diana szettjét - Fotók Katalin hercegné ellesett pár stílustrükköt Dianától.
Egyre több támogatás jár az iskolakezdéshez Egyre több támogatást, segítséget kapnak a családok az iskolakezdéshez - mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.
NOE: egyre több támogatás jár az iskolakezdéshez Egyre több támogatást, segítséget kapnak a családok az iskolakezdéshez mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.

Együtt nőttek fel - Katalin hercegné gyászol, súlyos veszteség érte Leküzdhetetlen betegség választotta el őket egymástól.
Novák Katalin felszólította Vonát, kérjen bocsánatot A nyugdíjasokat sértegette a Jobbik elnöke.
Kinek higgyünk? - érzelmi patthelyzet a nézőtéren A napokban két fesztiválon, szeptemberben a Belvárosi Színházban mutatják be először hazánkban John Patrick Shanley Pulitzer-díjas Kétely című drámáját Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Kéry Kitti és S...
Ezért kell a királyi családnak mindig eggyel több ruhát csomagolnia Katalin hercegnőnek, Vilmos hercegnek, sőt még Erzsébet királynőnek is előírja az etikett, hogy egy valamit nem hagyhat otthon, ha elutazik. Ráadásul egy olyan ruhát, amit soha nem akarnak hordani!
Itt nézheti élőben a délutáni úszódöntőket Bernek Péter döntőt, Hosszú Katinka és Burián Katalin pedig elődöntőt úszik a 200 méteres hát férfi, illetve női számában.
Újabb magyar úszósiker Harmadikként ért be Hosszú Katalin a 200 méteres pillangóban.