Csúcson a nemzeti konzultációs részvétel

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet - mondta Dömötör Csaba államtitkár.

2017. május 19. 20:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A déli országok migrációs helyzete Magyarország számára is komoly kockázatot jelenthet A magyar határzár hatékony védelmet jelent, de más útvonalakon változatlanul óriási létszámban érkeznek illegális bevándorlók Európába - nyilatkozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parla...
Hazánk számára is komoly kockázat az EU déli országaiban kialakult migrációs helyzet Dömötör Csaba szerint a magyar határzár hatékony védelmet jelent, de továbbra is jelentős migrációs nyomással néznek szembe egyes országok.

Friss hírek
Börtön köti össze a barcelonai és a madridi terrortámadás szálait Még a spanyol börtönökben is sok múlik azon, hogy kivel ül egy cellában egy bűnöző.
A politikai korrektség őrülete
Csalók árulnak tűzifát az interneten: így kerüld el az átverést ...
Megújul az adózás rendjéről szóló törvény A vállalkozások adminisztrációs terhének csökkentése, az adóhatóságok szolgáltató jellegénekerősítése, a több évtizedes tapasztalatok, a társadalmi-jogszabályi környezet átalakulása mind-mind azt vetítette előre, hogy a gyakorlatilag 1991-től alkalmazott, többször átalakított, kiegészített, az újabb és újabb kihívásokhoz igazított eljárási rend megérett a modernizálásra.
Ennél jobb motiváció nem létezik a gyors futáshoz
A véralvadásgátló szedése A véralvadásgátló terápia életet menthet, ám műtét esetén igen elővigyázatosnak kell lenni, ugyanis jelentős vérvesztést okozhat, ha a beteg - és orvosa - nem jár el megfelelően. ...

Dömötör: adóbűnöző kér adatokat Felháborító. Így fogalmazott Dömötör Csaba, hogy éppen az előzetesben lévő szocialista politikus, Czeglédy Csaba igényelt átláthatóság címén közérdekű adatokat a szocialisták nevében több minisztérium...
Tömegszám veszik fel a CSOK-ot Meghaladta az 50 ezret a benyújtott családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylések száma a legfrissebb adatok szerint, a kért támogatási összeg pedig elérte a 136 milliárd forintot - ismertette ...
Új kormánykampány indul, a szülőket és gyerekeket célozzák A kormány tájékoztató kampányt indít az Erzsébet-táborok népszerűsítésére közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Top hírek:
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
120 gázpalackkal készültek a támadásra a katalóniai merénylők A terv akkor változott meg, amikor felrobbant a robbanószerekkel megpakolt házuk Alcanarban.
Agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot Egy habarovszki lokálban került verekedésbe a 120 kilóban versenyző Dracsov.
Putyin egész pályás letámadást folytat az interneten Egyre inkább cenzúrázzák Oroszországban az internetet. A jelek szerint Moszkva a kínaihoz hasonló digitális nagy fallal akarja elzárni az oroszok elől a nemkívánatos tartalmakat. Valószínűleg elkésett.
Sokkot kapott a négy terroristát lelövő hős rendőr Súlyos érzelmi sokkot szenvedett az a katalán rendőr, aki lelőtte a cambrilsi terrotámadás négy elkövetőjét - írta vasárnap az El Mundo spanyol napilap.
Számos pokolgépes merényletre készültek a barcelonai terroristák 120 butánggázpalackot találtak az egyenruhások.