Háromszáz lakásban nincs víz Budapesten

Csőtörés volt a II. kerületben, a Hidegkúti úton péntek este.

2017. május 19. 20:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hivatalos: Budapest jobb hely, mint Prága, Róma vagy London Életminőségben mi vagyunk a legjobbak Kelet-Közép-Európában. Bécs azért más kategória.
Tények teljes adás. 2017. augusztus 15. kedd FULLADÁS - Azt hitték, csak viccel, ezért nem segítettek egy 31 éves horgászon, aki belefulladt a Kőszegi csónakázótóba. Ha komolyan veszik, meg lehetett volna menteni az életét. TRAGÉDIA - Több méter...
Vonat gyűrt maga alá egy autót Budapesten - galéria
Budapest tényleg rá akar hajtani a 2023-as atlétikai vb-re Pályázat még nincs 2023-ra, de a magyar szövetség a hírek szerint már tapogatózik.
Villamossal ütközött össze egy kisbusz Budapesten Budapesten a X. kerületben, este 9 óra előtt nem sokkal egy villamos és egy kisbusz ütközött össze a Horog utcánál. Az utközés következtében a villamos lecsúszott a sínről, az elsődleges információk s...
Oszter Sándor megmondta, miért lehet neki saját tórendszere - videó Csak a szépség - mondta Oszter Sándor, amikor arról faggatták, miért akar ő tórendszert a telkére. Azon meg nagyon felháborodott, hogy a horgászok ezen kiakadtak. Amúgy tudta, hogy ő vette meg Budape...

Budapest szívében valósult meg a kormány rémálma Wiz Khalifa (Cameron Jibril Thomaz) amerikai rapper a 25. Sziget Fesztivál 0. napjánFotó: Mohai Balázs/MTI/MTVAA Sziget az elmúlt években még fesztiválköztársaság volt, ma viszont már kalifátus.
Pinkből is lehetett volna egy Britney Spears, de minek Az énekesnő másodszorra lép fel Budapesten, de a Szigeten először. Portré a 2000-es évektől, a tüsi hajtól a családalapításig.
Többen is megsérültek a Budapest határában történt balesetben Lezárták az M51-est.
Bezár Budapest egyik fontos kulturális központja, a Müszi A szórakozóhely, művészeti és civil helyszín üzemeltetőivel váratlanul közölték, hogy felbontják a bérleti szerződésüket.
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella A címvédő Budapest Honvéd és a legutóbb második Videoton is 2-0-ra nyert idegenben a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában, ezzel holtversenyben az élen állnak.
NB I - Győzött Felcsúton a címvédő Honvéd A címvédő Budapest Honvéd 2-0-ra győzött az újonc Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján