A testvérei öröklik Prince vagyonát

Húgához és 5 féltestvéréhez kerül az énekes 55 milliárdos vagyona.

2017. május 19. 20:55

A cikk folytatása...Friss hírek
LMP: veszélybe kerülhetnek a polgármesteri hivatalok Az LMP szerint egyes polgármesteri hivatalok működése is veszélybe kerülhet az önkormányzati köztisztviselők elmaradt bérrendezése miatt
Instahíradó: mi hiányzik Vajna Tímea elejéről? Egyetlen betűt keresünk, miközben Kasza Tibor ételt készít, Tolvai Renáta pedig angliai magyarok esküvőjén énekelt.
Afrikáról is tanácskozott Ferenc pápa Angela Merkellel Afrikáról, a párizsi klímaegyezményről és multilaterális politikai és társadalmi kérdésekről is szó volt Ferenc pápa és Angela Merkel találkozóján szombaton a Vatikánban, s a német kancellár Pietro Parolin szentszéki államtitkárral is egyeztetett az aktuális nemzetközi kérdésekről
Gázolt a railjet és egy ingavonat is Mosonmagyaróvárnál és Verőcénél ütöttek el a vonatok embereket, mindketten életüket vesztették.
Még ma is bánja, hogy visszadobta Joker szerepét John Lithgow kétszer is nemet mondott, így tette halhatatlanná Jack Nicholsont.
Ma van a szülinapom, s szeretem Gyuszit, mert Jutkának hívnak! Volt idő, amikor a magyar fiataloknak a Szabad Európa Rádió kívánságműsora jelentette az ablakot a világra. A műsor hagyatékából válogattunk.

Top hírek:
Megtalálja az összes különbséget a Bayern régi és új címere között? Sokkal jobban néz ki, de miért?
Fürdőigazgatónak nem volt jó, a nemzeti kulturális örökség védelmére jó lesz A kulturális miniszter szűkszavú közleményt adott ki arról, hogy a bíráló bizottság javaslata alapján úgy döntött: június 8-ától három évre Hegyi Ákos Sándort nevezi ki annak az állami cégnek az élére, amely a kiemelten fontos kulturális intézmények védelmét látja el. A Fidesz korábbi önkormányzati képviselőjét ősszel menesztette Harkány fideszes közgyűlése a városi fürdő vezetői pozíciójából.
19 elektromos autó, amiről még soha nem hallottál Kínában 49 százalékkal több elektromos autót adtak el májusban, mint egy éve A Top 20-as lista legtöbb autója Európában teljesen ismeretlen Az elektromos autók piaci részesedése még mindig 2 százalék...
A román államfő a szociáldemokratákat sürgeti, hogy zárják le a válságot A kormányzó Szociáldemokrata Pártot (PSD) sürgette a héten előállt román kormányválság megoldására szombaton Klaus Iohannis jobboldali államfő.
ÁKK: több mint egymilliárd forint kamatmegtakarítás a letelepedési kötvényekkel Több mint 1 milliárd forint kamatmegtakarítást realizált el az állam tavaly év végéig a Letelepedési Magyar Államkötvényekkel (LMÁK) - közölte az Államadósság kezelő Központ szombaton az MTI-vel.
35 tonna fidget spinnert semmisít meg a német fogyasztóvédelem R.I.P. in pieces.