"Az építészeti program befagyott" - kemény kritika a Liget Projekt jelenlegi állásáról

A Liget Budapest program valódi célja kezdetektől nem a park restaurációja volt, hanem a Milleneumi Ezredéves Kiállításé - írja az Építészfórumon Bardóczi Sándor tájépítész, aki szerint már látszik, hogy a nagyon sok kommunikációs pénzből sziklaszilárdnak láttatott koncepció mégis valójában futóhomokra épült.

2017. május 19. 20:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jöttek a biztonságiak, és ütöttek - újra balhé van a Városligetben, most a vizes vb miatt Ismét áll a bál a Városligetben, de nem a Liget projekt miatt, hanem a bérlő vizes vb építkezése miatt. A ligetvédők féltik a tóparti 150 éves platánokat.
A vizes vébé miatt drágul a Liget Projekt is A vizes vébé miatt kell áttervezni a tájépítészeti programot.

Friss hírek
"Az építészeti program befagyott" - kemény kritika a Liget Projekt jelenlegi állásáról A Liget Budapest program valódi célja kezdetektől nem a park restaurációja volt, hanem a Milleneumi Ezredéves Kiállításé - írja az Építészfórumon Bardóczi Sándor tájépítész, aki szerint már látszik, hogy a nagyon sok kommunikációs pénzből sziklaszilárdnak láttatott koncepció mégis valójában futóhomokra épült.
Csőtörés miatt 300 budapesti lakás maradt víz nélkül A II. kerületben tört fel a víz az aszfalt alól.
Több BKK-járat is módosított útvonalon közlekedik vasárnap Demonstráció miatt már reggel 6 órától lesznek útlezárások.
Óriásdugó van az M7-es autópályán Hét autó ütközött Sukorónál, több kilométeren állnak az autók a Balaton felé.
Tömegbaleset az M7-esen Hét autó ütközött össze Sukorónál, több kilométeres a dugó.
Szabó Bálint: Szeged a maffia kezében, a keresztapa Botka László Nem engedtek tüntetni a szegedi polgármester ellen.

Arcmentés helyett méretes öngólt lőtt a Liget projekt beruházója A Városliget Zrt. megtalálta az indokot, miért halasztja el a Városligeti Színház építését. Csak az a baj, hogy az nincs összhangban a korábban mondottakkal, illetve más megvilágításba helyezi azokat...
A rétegvizekről nem sokat tudnak, de biztonságosnak tartják a Liget projekt mélygarázsát A Liget projekt az én keresztem - mondta pár napja Orbán Viktor. Nos, ezt a keresztet több százan cipelik. A kiemelt helyszíneken az építkezések még nem indultak el, újabb vizsgálat próbálja eloszlat...

Top hírek:
Kétmilliót kaszálhat, ha felismeri ezeket a férfiakat Két szoláriummal barnított bőrű fiatal férfit keres a rendőrség, akik több tízmillió forint értékben loptak Kisgyőrből.
Rohác életfogytiglant, Portik 13 évet kapott jogerősen A Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyében hoztak ítéletet.
Nem a CEU-nak vannak privilégiumai, hanem az Orbán-egyetemnek A kormány a CEU-ról állítja ezt, de valójában az általa gründolt Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek vannak olyan jogosítványai, amilyeneket egyetlen más felsőoktatási intézmény sem élvez.
Orbán Viktornak volt egy freudi elszólása reggeli interjújában Soros-jelentés, Ahmed H., Kína nyugodt, derűs, harmóniára törekvő filozófiája, szemben Brüsszel konfliktusokat okozó, túlzásba vitt szabadságvágyával. És persze megvédjük Magyarországot. Ma is üzent a népnek a miniszterelnök.
Portik Tamás 13 évet kapott a Fenyő-gyilkosságért Az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt Jozef Rohácot életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, döntés jogerős.
Meleg hétvégénk lesz 26 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.