Szakértő: az európai parlamenti képviselők mögött is lehet pénzügyi érdek

Üzleti szempontok is felfedezhetők abban, hogy európai parlamenti képviselők támogatják a bevándorlást - véli Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

2017. május 19. 21:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyelőre nem lesz közös uniós hadsereg A közeljövőben nem várható, hogy a tagállamok létrehoznák a közös uniós hadsereget - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő szombat reggel az M1 aktuális csatornán.
Horváth: Egy hibrid háború közepén vagyunk Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint Európában "nagyságrendekkel nagyobb" a veszélyt jelentő emberek száma, mint amennyinek az ellenőrzésére lehetőségük van a szolgálatoknak.

Friss hírek
Egy amerikai vadászgép kilőtt egy szíriai vadászbombázót Az amerikaiak szerint a szíriai gép a koalíció erőit bombázta, a szír hadsereg állítja, az Iszlám Államot bombázták.
A "gipszes hetek" alatt Komolyabb zúzódás, rándulás, szalag-, ín- és idegsérülések, kiterjedt lágyrész sebek, gyulladásos szövődmények esetén a kezelés fontos eleme a nyugalomba helyezés, azaz a gipsz. Konzervatív kezelés esetén önmagában, műtéti ellátáskor annak kiegészítéseként alkalmazzuk...
Heti karrier horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 19-én is!
Drága lesz az iPhone 8? Ha ezt meglépi az Apple, Magyarországon botrány lesz belőle Friss felmérések szerint az amerikai felhasználók valójában nem bánják az iPhone 8 akár 1000 dollár fölé kúszó árát. De ha tényleg meglépi az Apple, itthon garantáltan óriási felháborodás lesz belőle.
Elindult az essence születésnapi hűségprogramja! (X) Az essence idén ünnepli 15. születésnapját, ennek kapcsán pedig egész évben számos meglepetéssel készül vásárlói számára.
Melyek a világ legszennyezettebb területei?

Már akkora a biztonsági rés, hogy lassan kezelhetetlenné válik Horváth József biztonságpolitikai szakértő úgy vélte, fel kell készülni arra, hogy a mostani biztonsági szint válik a normálissá, mivel az elmúlt két évben szinte minden hónapra jutott egy súlyos meré...
Új kihívásokra kell felkészülniük a titkosszolgálatoknak Nem egyszerű békeidős elhárító munkára, hanem kvázi háborús kihívásokra kell felkészülniük a szolgálatoknak Horváth József, a polgári és katonai titkosszolgálatok volt főigazgató-helyettese szerint.

Top hírek:
Nútféderes módszerrel teszik le a legtartósabb kültéri díszburkolatot Miközben többször is végiggondoljuk, milyen otthont és így milyen belsőt szeretnénk, milyen technikai megoldásokat, bútorokat, kiegészítőket
Instahíradó: csoda nők smink nélkül Három színésznő szerepel mai miniösszeállításunkban, mindannyian megérdemlik a figyelmét.
4 pont a testeden, amit magadnak is érdemes masszírozni
Kinevezték a Szombathelyi Egyházmegye új püspökét Székely János esztergom-budapesti segédpüspököt nevezte ki Ferenc pápa a Szombathelyi Egyházmegye élére.
Kamatdöntés és államháztartási adatok várhatók a jövő héten Bár elemzők nem várnak változást, a jegybank monetáris tanácsának keddi kamatdöntő ülése lesz a következő hét fontos eseménye, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztat az államháztartás május végi helyzetéről, emellett kereseti és kiskereskedelmi statisztika is megjelenik.
Nógrádi: Magányosan halt meg, aki a legtöbbet tette Európa egységéért Helmut Kohlt halála után mindenki ki akarja tüntetni, de életében kellett volna foglalkozni vele mondta el a biztonságpolitikai szakértő.