Szakértő: az európai parlamenti képviselők mögött is lehet pénzügyi érdek

Üzleti szempontok is felfedezhetők abban, hogy európai parlamenti képviselők támogatják a bevándorlást - véli Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

2017. május 19. 21:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Időzített bombákat hagytak hátra a Balkánon Sok a hasonlóság a pár évvel ezelőtti kijevi, a néhány hónapja zajlott romániai és a jelenlegi macedóniai tüntetéssorozat között jelentette ki Horváth József, a katonai titkosszolgálatok volt főigazg...

Friss hírek
Életed négy legszörnyűbb köre jön Jön az időmérő, az edző nem kecsegtet sok jóval.
Végzetes lehet a brazil elnök elleni bizonyíték Michel Temer tegnap még azt mondta, ártatlan a korrupciós ügyekben.
Szakértő: az európai parlamenti képviselők mögött is lehet pénzügyi érdek Üzleti szempontok is felfedezhetők abban, hogy európai parlamenti képviselők támogatják a bevándorlást - véli Horváth József biztonságpolitikai szakértő.
Teszt! Sajátmárkás cordon bleu viszi a prímet - ezt érdemes megvenni!
Történelmi csúcson zárt a magyar tőzsde A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 306,95 pontos, 0,89 százalékos emelkedéssel, 34 835,80 ponton zárt pénteken, ami történelmi csúcsnak számít.
"Az építészeti program befagyott" - kemény kritika a Liget Projekt jelenlegi állásáról A Liget Budapest program valódi célja kezdetektől nem a park restaurációja volt, hanem a Milleneumi Ezredéves Kiállításé - írja az Építészfórumon Bardóczi Sándor tájépítész, aki szerint már látszik, hogy a nagyon sok kommunikációs pénzből sziklaszilárdnak láttatott koncepció mégis valójában futóhomokra épült.

Mi lenne, ha Soros helyett egy orosz oligarcha tárgyalna az unióval? Soros György épp az Európai Unió vezetőivel tárgyal már nem először. Egy amerikai milliárdos úgy gondolja, tanácsokat kell adnia a közösség vezetőinek, hogy egy földrésznyi államszövetség milyen irány...

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Drámai verésben részesítette a Spurs a Leicestert Tette mindezt idegenben Harry Kane és a remeklő Szon vezérletével.
Kétmilliót kaszálhat, ha felismeri ezeket a férfiakat Két szoláriummal barnított bőrű fiatal férfit keres a rendőrség, akik több tízmillió forint értékben loptak Kisgyőrből.