Lánczi: Mindenkinek el kell utasítania a Momentum akcióját

A Figyelő főszerkesztője szerint a Momentum csütörtöki akcióját pártállástól és politikai ízléstől függetlenül mindenkinek el kell utasítania.

2017. május 19. 20:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
TASZ: a Momentum nem mehetett volna be az Origó székházába A civil szervezet szerint politikai párt nem válaszolhat jogsértésre jogsértéssel, még akkor sem, ha erkölcsileg ezt igazolhatónak tartja.
Soros György kottájából játszik a Momentum Mozgalom Migránsok támogatása, drogliberalizáció, melegházasság. És mennyi pénzt kapnak Sorostól?
Simicska Lajos plakáthelyein hirdeti magát a Momentum Négy különböző cégtől bérli a felületeket a Momentum a május 15-ig tartó plakátkampányára. Bár a Lokál megkérdezte, hogy pontosan mely cégekről van szó, választ nem kaptak. Ami bizonyos, a plakátok eg...
Elutasította a bizottság nem szavazhatunk a CEU-ról Ismét visszadobták a Momentum kérdéseit.
A Kúriához fordul a Momentum az elkaszált kérdések miatt Fellebbez a Kúriánál a Momentum Mozgalom azután, hogy a Nemzeti Választási Bizottság két népszavazási kérdését kaszálta el kedden.
Patyi: Pártok hőbörögnek magánszemélyek elutasított kérdései miatt Hitelesítette a korrupciós bűncselekmények elévülésének legalább 12 évre emeléséről szóló népszavazási kérdést keddi ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Kilenc másik kérdést elutasított a sze...

A meleglobbi emberének vélik a Momentum-elnököt az ifjú KDNP-sek "Bebizonyosodott, hogy Fekete-Győr András is csak a meleglobbi embere" ezzel a címmel adott ki közleményt a Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági szervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség...
Elkaszálta az NVB a Momentum miniszterelnökös népszavazási kérdéseit Összesen kilenc népszavazási kérdés hitelesítését tagadta meg a Nemzeti Választási Bizottság.
Hekkerek lelőtték a Pesti Srácok oldalát Az oldal helyén csak egy hibaüzenet látható. Lehet, hogy ez már a Momentum felszólításának a hatása?
Itt a NER-kerék: pörgessen ki Orbánnak új ellenséget - játék Bárki kipörgetheti a Momentum Mozgalom kerekén, ki legyen Orbán Viktor új ellensége.
Feljelentené a Momentumot az átragasztott kormányplakátok miatt a francia hirdetőcég A JC Decaux szerint a párt aktivistái megrongálták a kormány nemzeti konzultációs hirdetéseit, amikor "Orbán" és "Moszkva" feliratokat ragasztottak rájuk. A Momentum Mozgalom azzal érvel, hogy csak v...
"Plakátjavító" matricákat osztogat a Momentum Rá akarnak mutatni, hogy a kormánypropaganda egyre távolabbra löki az országot Európától.