Végzetes lehet a brazil elnök elleni bizonyíték

Michel Temer tegnap még azt mondta, ártatlan a korrupciós ügyekben.

2017. május 19. 21:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A brazil politikai válság kihathat a dél-amerikai befektetői bizalomra Elképzelhető, hogy Brazíliában hamarosan sor kerül egy újabb elnöki felelősségre vonásra, ami két éven belül immár a második ilyen eljárás lenne. A múlt csütörtökön kezdett ketyegni a bomba, amikor ki...

Friss hírek
A szíriai hadsereg ellenőrzése alá vonta a Damaszkusz-Palmüra útvonalat Újra ellenőrzése alá vonta a szíriai hadsereg a Damaszkusz-Palmüra útvonalat
Legalább tízen meghaltak egy pokolgépes merényletben Legalább tízen meghaltak egy pokolgépes merényletben Afganisztánban
Tilos arénának nevezni a stadionokat Törökországban Erdogan szerint ugyanis a múltban embereket marcangoltak az arénákban.
Csernik Pál Szende: Pihe mese – Pihe álom Pihe álomból ébredezett a reggel újra s a kertből a verebek becsicseregték a tavaszi napsütést. Csitt csitt intettem ki nekik, a kis pipém most ébredezik, lassan még a nagy csiviteléssel!
A terrorizmus elleni küzdelemről fogadtak el nyilatkozatot a G7-ek Válaszul a manchesteri robbantásos merényletre.
Mintegy százezren menekültek el az elmúlt két hétben a Közép-afrikai Köztár A térségben mintegy 11 ezer ENSZ békefenntartó teljesít szolgálatot a térségben

Egy impeachment eljárás szinte biztosan lesz Amerikában Michel Temer elnök leváltására szólította fel vasárnap a brazil ügyvédi kamara a brazil törvényhozást. Temerről a múlt héten került elő hangfelvétel, melynek tanúsága szerint jóváhagyta a korrupció...
Súlyos kenőpénzeket fogadhatott el a brazil elnök A világ egyik legnagyobb húsfeldolgozó cége Michel Temer két hivatali elődjét is pénzelhette az állami megbízások elnyeréséért.

Top hírek:
Az FBI vizsgálja Trump amerikai elnök vejének orosz kapcsolatait is A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálja Donald Trump amerikai elnök veje és főtanácsadója, Jared Kushner orosz kapcsolatait – derült ki csütörtöki amerikai sajtójelentésekből.
Elöntötte a víz a Maros megyei Gépjármű-nyilvántartási Hivatal (RAR) udvarát Elöntötte a víz a Maros megyei Gépjármű-nyilvántartási Hivatal (RAR) udvarát és műhelyét péntek délután. A néhány óra alatt lehullott jelentős mennyiségű csapadék a város hulladéktárolójából lemosta a szemetet.
Ugye, milyen szép ez az eladó templom? Pedig nem is templom!
Trump: A németek rosszak, nagyon rosszak Az elnök zárt ajtók mögött azt mondta: meg fogják állítani a német autók dömpingjét az USA-ba.
A KKM elítéli a görög központi bank volt elnöke elleni merényletet A Külgazdasági és Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült a Lukász Papadímosz egykori görög miniszterelnök, a görög központi bank volt elnöke ellen elkövetett levélbomba támadásról.
Hargita Megyéért Díjat kapott Haáz Sándor Haáz Sándort, a Szentegyházi Gyermekfilharmónia karvezetőjét tüntette ki idén legrangosabb díjával, a Hargita Megyéért Díjjal Hargita Megye Tanácsa.