Életed négy legszörnyűbb köre jön

Jön az időmérő, az edző nem kecsegtet sok jóval.

2017. május 19. 21:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Börtön köti össze a barcelonai és a madridi terrortámadás szálait Még a spanyol börtönökben is sok múlik azon, hogy kivel ül egy cellában egy bűnöző.
A politikai korrektség őrülete
A véralvadásgátló szedése A véralvadásgátló terápia életet menthet, ám műtét esetén igen elővigyázatosnak kell lenni, ugyanis jelentős vérvesztést okozhat, ha a beteg - és orvosa - nem jár el megfelelően. ...
Részletek az Uncharted filmről A film rendezője, Shawn Levy beszélt arról egy interjúban, hogy milyen szokásos buktatókat szeretne elkerülni, amelyek a legtöbbször megpecsételik a játékadaptációk mozis sikereit.
Gombaméreg a kenyérben: érdemes erre odafigyelni Egyre több háztartásban otthon dolgozzák fel a megvásárolt gabonát, ami viszont veszéllyel járhat, ezért ezeket érdemes bevizsgáltatni a legveszélyesebb toxinokra.
Kiderült, hol akartak robbantani a barcelonai terroristák A katalán város legfontosabb nevezetességét vették volna célba.

Top hírek:
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
120 gázpalackkal készültek a támadásra a katalóniai merénylők A terv akkor változott meg, amikor felrobbant a robbanószerekkel megpakolt házuk Alcanarban.
Agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot Egy habarovszki lokálban került verekedésbe a 120 kilóban versenyző Dracsov.
Putyin egész pályás letámadást folytat az interneten Egyre inkább cenzúrázzák Oroszországban az internetet. A jelek szerint Moszkva a kínaihoz hasonló digitális nagy fallal akarja elzárni az oroszok elől a nemkívánatos tartalmakat. Valószínűleg elkésett.
Sokkot kapott a négy terroristát lelövő hős rendőr Súlyos érzelmi sokkot szenvedett az a katalán rendőr, aki lelőtte a cambrilsi terrotámadás négy elkövetőjét - írta vasárnap az El Mundo spanyol napilap.
Számos pokolgépes merényletre készültek a barcelonai terroristák 120 butánggázpalackot találtak az egyenruhások.