Életed négy legszörnyűbb köre jön

Jön az időmérő, az edző nem kecsegtet sok jóval.

2017. május 19. 21:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Életed négy legszörnyűbb köre jön Jön az időmérő, az edző nem kecsegtet sok jóval.
Végzetes lehet a brazil elnök elleni bizonyíték Michel Temer tegnap még azt mondta, ártatlan a korrupciós ügyekben.
Szakértő: az európai parlamenti képviselők mögött is lehet pénzügyi érdek Üzleti szempontok is felfedezhetők abban, hogy európai parlamenti képviselők támogatják a bevándorlást - véli Horváth József biztonságpolitikai szakértő.
Teszt! Sajátmárkás cordon bleu viszi a prímet - ezt érdemes megvenni!
Történelmi csúcson zárt a magyar tőzsde A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 306,95 pontos, 0,89 százalékos emelkedéssel, 34 835,80 ponton zárt pénteken, ami történelmi csúcsnak számít.
"Az építészeti program befagyott" - kemény kritika a Liget Projekt jelenlegi állásáról A Liget Budapest program valódi célja kezdetektől nem a park restaurációja volt, hanem a Milleneumi Ezredéves Kiállításé - írja az Építészfórumon Bardóczi Sándor tájépítész, aki szerint már látszik, hogy a nagyon sok kommunikációs pénzből sziklaszilárdnak láttatott koncepció mégis valójában futóhomokra épült.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Drámai verésben részesítette a Spurs a Leicestert Tette mindezt idegenben Harry Kane és a remeklő Szon vezérletével.
Kétmilliót kaszálhat, ha felismeri ezeket a férfiakat Két szoláriummal barnított bőrű fiatal férfit keres a rendőrség, akik több tízmillió forint értékben loptak Kisgyőrből.