Fogyókúráznia kell a gyorsételeken elhízott makákónak

Kilenc kilóról 26 kilóra hízott.

2017. május 19. 21:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Van sokkal izgalmasabb kérdés annál, hogy nyer-e Merkel Aligha kétséges, hogy Angela Merkel pártja nyeri a hétvégi német választást, és ő marad a kancellár. Kérdés azonban, kivel kormányoz majd együtt, s mit jelent a radikális jobboldal bejutása a parlamentbe.
Szexuális zaklatásért kapott négy évet Angliában egy magyar nő Barátjával videóra vették, ahogy egy fiatal lányt fogdos.
21 amerikai államot támadtak meg a választásokkor orosz kormányhekkerek Csak kevésnek a rendszerébe tudtak bemenni. Nincs rá bizonyíték, hogy voksokat manipuláltak volna.
A nők nem tudnak vezetni, mert az agyuk negyede a férfiakénak Mondta egy vallási méltóság Szaúd-Arábiában. Eltiltották, ő pedig bocsánatot kért, hogy "megbotlott a nyelve".
Megmarcangolta gondozója arcát a chemnitzi állatkert leopárdja Ugyanez a leopárd 11 évvel ezelőtt megölte akkori gondozóját, egy fiatal nőt.
Kanada kormányfője felvett egy Star Wars-os zoknit

Top hírek:
Barcelonai terrortámadás: őrizetben egy ötödik férfi A rendőrség elfogott egy 24 éves marokkói születésű, de spanyol lakhellyel rendelkező férfit, aki kapcsolatban állt a terrorista sejttel.
21 amerikai államot támadtak meg a választásokkor orosz kormányhekkerek Csak kevésnek a rendszerébe tudtak bemenni. Nincs rá bizonyíték, hogy voksokat manipuláltak volna.
Ismét emberre támadt az a leopárd, ami egyszer már ölt A férfi a kifutót takarította, amikor rátámadt az állat.
Sírva menekülnek az Iszlám Állam katonái a szír hadsereg tankja elől. De sikerül? A videót valószínűleg az Al-Tabninál zajló műveletek során rögzítették, ahol a szír hadsereg vonalai összeértek a napokban a pesmergákkal abban a hadműveletben, aminek a célja Deir Ez-Zor felszabadítása.
Két évet csúszhat a Brexit A brit miniszterelnök szerint 2021-ben válhat véglegessé országa európai uniós tagságának megszűnése, kétéves átmeneti időszakot követően.
Orbán: Az inkvizícióhoz hasonlít a Lengyelország elleni uniós eljárás Nagy látványosan kiállt Lengyelország mellett varsói látogatásán Orbán Viktor, aki szerint a lengyelek elleni uniós eljárás politikai indíttatású, valamint az Európai Bizottság lopakodó módon újabb és újabb jogköröket von el a tagállamoktól.