Fogyókúráznia kell a gyorsételeken elhízott makákónak

Kilenc kilóról 26 kilóra hízott.

2017. május 19. 21:11

A cikk folytatása...Friss hírek
28-an meghaltak, a rivális milíciák közötti harcokban Tripoliban a rivális milíciák között kiújult harcokban 28 milicista vesztette életét
Válságstábbal készül Trump az orosz vizsgálatra Nagyon sokat kell majd magyarázkodni az amerikai elnöknek a közeljövőben.
Egerek faltak fel 2 tonna diót egy ukrán vámraktárban A vámhivatal vezetője szerint ezért nem lehetett szétosztani a diót az árvaházak között.
Clinton úgy osztotta ki Trumpot, hogy ki se mondta a nevét Hillary Clinton párhuzamot vont a mostani amerikai elnök és Richard Nixon között. Szerinte az amerikai kormány félelmet gerjeszt, a költségvetés pedig matematikailag sem stimmel.
Szlovákia támogatja Törökország EU csatlakozását A jelenlegi bonyodalmak ellenére Szlovákia támogatja Törökország EU csatlakozását
A szíriai hadsereg ellenőrzése alá vonta a Damaszkusz-Palmüra útvonalat Újra ellenőrzése alá vonta a szíriai hadsereg a Damaszkusz-Palmüra útvonalat

Top hírek:
Az FBI vizsgálja Trump amerikai elnök vejének orosz kapcsolatait is A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálja Donald Trump amerikai elnök veje és főtanácsadója, Jared Kushner orosz kapcsolatait – derült ki csütörtöki amerikai sajtójelentésekből.
Elöntötte a víz a Maros megyei Gépjármű-nyilvántartási Hivatal (RAR) udvarát Elöntötte a víz a Maros megyei Gépjármű-nyilvántartási Hivatal (RAR) udvarát és műhelyét péntek délután. A néhány óra alatt lehullott jelentős mennyiségű csapadék a város hulladéktárolójából lemosta a szemetet.
Ugye, milyen szép ez az eladó templom? Pedig nem is templom!
A KKM elítéli a görög központi bank volt elnöke elleni merényletet A Külgazdasági és Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült a Lukász Papadímosz egykori görög miniszterelnök, a görög központi bank volt elnöke ellen elkövetett levélbomba támadásról.
Hargita Megyéért Díjat kapott Haáz Sándor Haáz Sándort, a Szentegyházi Gyermekfilharmónia karvezetőjét tüntette ki idén legrangosabb díjával, a Hargita Megyéért Díjjal Hargita Megye Tanácsa.
Megépült India leghosszabb hídja Elkészült a híd, mely gazdasági és az infrastruktúra szempontjából is fontos.