Szokatlan helyen kezdi külföldi karrierjét Trump

Első hivatalos külföldi körútjára indul szombaton az amerikai elnök.

2017. május 19. 21:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gigászi játszma része lehet Trump adóreformja A javaslatok a sarkukból forgatják ki az USA és az Európai Unió viszonyát, és olyan nemzetközi pénzmozgásokat indíthatnak el, amilyet régen nem látott a világ.
Semmitmondással ment végig a G7 csúcstalálkozó Diplomatikus egyrészt-másrészt politizálás volt a jellemző, még Trump is visszafogta magát.
Trump üzent a világ összes muszlimjának Donald Trump elnök örömteli ramadánt kívánt valamennyi muszlimnak.
Főtitkár: Trump elkötelezett a NATO mellett Véget ért az atlanti szövetség brüsszeli csúcsa.
Donald Trump: együttes erővel meg fogjuk nyerni a terrorizmus elleni harcot Trump a NATO-tagországok állam- és kormányfőinek csúcstalálkozójára érkezett Brüsszelbe.
Már a kampány alatt figyelmeztetett az oroszokra a volt CIA-igazgató Nem lehet kizárni, hogy az oroszoknak sikerült megvenni pár embert Trump kampánycsapatából.

Trump cáfolta, hogy Izraelről kotyogott volna ki információkat az oroszoknak Jeruzsálemben kényszerült magyarázkodásra az amerikai elnök.
Eltiporná Trump a terrorizmust Felszólította az arab világot a csatlakozásra Az amerikai elnök azt kérte a muzulmán országoktól, hogy alkossanak koalíciót Amerikával a Közel-Keleten a terrorizmus minden formájának "eltiprása" céljával.
Elégedett Trump a szaúdi megállapodásokkal Közel 200 milliárd dollár összértékű szerződés-csomagot írtak alá Rijádban.
Kicsit megijedt Amerika a Trump-botrány újabb felvonásától Az amerikai részvénypiac már kezdte teljtesen lerázni magáról a Trump-káosz miatti aggodalmakat, amikor péntek este kiderült, hogy egyik közeli fehér házi emberét máris vizsgálat alá vonták az orosz.....
A volt CIA-igazgatót is meghallgatják Trump vizsgálatában Trump állítólag le akarta állíttatni a tanácsadója orosz kapcsolatai ellen indult vizsgálatot is.
Trump miatt borult be az amerikai tőzsde Részben a Trump körüli újabb botrány miatt ma a negatív tartományban nyitottak a tőzsdék az Egyesült Államokban, majd tovább folytatódott az esés. Estére jócskán eltávolodtak az indexek azoktól a...