Megvannak a Virtuózok döntősei

Kristóf Réka, Lukács Gergely és Beéri Benjámin jutott a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató döntőjébe a nagyok korcsoportjából pénteken.

2017. május 19. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem engedik el a Virtuózok felfedezettjeinek kezét A Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor felfedezettjei lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák a világnak, mire képes ez a kis ország zenében. A kultura.hu most azokat szólaltatta meg, akik a h...
Jótékonysági koncertet szerveznek a Virtuózok tehetségéért Jótékonysági koncertet szerveznek a Virtuózokból megismert Kormányos Vanesszáért. Az alig 14 éves kislány cisztás fibrózissal küzd, gyógyulására ajánják fel az est bevételét. Az eseményt Vásáry Tamás,...
Megvan a Virtuózok nyertese Kristóf Réka énekes lett a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor idei szériájának abszolút győztese a nézők szavazatai alapján.
Herczegh Anita fogadta a Virtuózok versenyzőit a Sándor-palotában Áder János köztársasági elnök felesége fogadta szombaton a televíziós tehetségkutató műsor versenyzőit a Sándor-palotában.
Abouzahra Amira, Kis Radu és Kristóf Réka nyerték a Virtuózok döntőjét A kicsik korcsoportjában Abouzahra Amira, a tiniknél Kis Radu, míg a nagyok között Kristóf Réka győzött a közmédia Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutatójában pénteki élő döntőjében.

Az élő döntővel folytatódik a Virtuózok Az élő döntővel folytatódik pénteken a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató a Duna televízióban; 19.30-kor.
A szaúdiak is érdeklődnek a Virtuózok iránt Mesterkurzust tartottak vasárnap a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató felfedezettjeinek.
Vajon talpon maradnak a virtuózok? - Ide kattintva megnézheti Különkiadással várja nézőit a Maradj talpon! a Duna televízión. Héder Barna vetélkedőjében ezúttal Szüts Apor néz szembe kihívó játékosként Virtuózok jelenlegi és korábbi évadaiból megismert ifjú komo...
Visszalépett a Nemzet Szépe döntőse A TOP 12-be jutott Szűcs Lilla Réka tanulmányai miatt nem tudta vállalni a Nemzet Szépében való részvételt, ezért visszalépett
Évadzáró a Móricz Zsigmond Színházban A nyíregyházi teátrum következő évadában Pelsőczy Réka, Szőcs Artur és Fehér Balázs Benő is rendezni fog. [...] Bővebben!
Sikerek a magyar nagyvállalat stratégiájának első évében Bentzik Réka, az MVM kommunikációs igazgatója az Origónak azt mondta, hogy a cég megítélése pozitív irányba változott.