Megvannak a Virtuózok döntősei

Kristóf Réka, Lukács Gergely és Beéri Benjámin jutott a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató döntőjébe a nagyok korcsoportjából pénteken.

2017. május 19. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bogányi Gergely és a Virtuózok a Margitszigeten Ünnepi koncert augusztus 20-án.
Bogányi Gergely és a Virtuózok adnak ünnepi koncertet a Margitszigeten A Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont Bogányi Gergely zongoraművész és a Virtuózok ünnepi koncertjének augusztus 20-án a Budapesti Nyári Fesztiválon.
Formula 1-es felajánlás a Virtuózok súlyos beteg tehetségének Szép gesztusban részesült a tehetségkutató egyik felfedezettje a Hungaroring és az F1-es pilóták közreműködésével.
Bösendorfer zongorát kapott a Virtuózok felfedezettje
Ma ünnepeljük az államalapítást Ma ünnepeljük az államalapítást, a budai Várban a Mesterségek Ünnepe, a Magyar Ízek Utcájában a Szent István-napi kenyér és az ország tortáinak kóstolása, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Bogányi ...
Augusztus 20. - Bogányi Gergely és a Virtuózok Gálakoncertet ad augusztus 20-án a Margitszigeten Bogányi Gergely zongoraművész és a Virtuózok 3

Farkasházi Réka: Hálás vagyok eddigi életem minden percéért Tegnap volt a színésznő harmincas éveinek utolsó estéje.
Rubint Réka 13 éves lánya kész nő - Ámulunk Lara gyönyörű fotóin Rubint Réka lánya modellként pózolt.
Hvg.fesztival: Zászlónap a Szigeten - A nemzeteket zsebre rakják - videó Hová tűnt a grúz lobogó a bejáratnál? Milyen zászló az, amelyen fenéken billentenek egy britet? Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád oknyomoz.
Schobert Lara friss fotóin kiköpött az anyja - Bámulatos a hasonlóság Rubint Réka lányáról különleges fotók készültek.
A második esküvő: ezért házasodik újra Rubint Réka és Schobert Norbi Réka elmondta, a házasságuk évekkel ezelőtt nagyon megváltozott.
Gyurátz Réka nem jutott tovább a vébén A 21 éves magyar kalapácsvető 16. lett a 30 fős mezőnyben. Az egyéni csúcsával bejuthatott volna a 12 fős döntőbe.