Megvannak a Virtuózok döntősei

Kristóf Réka, Lukács Gergely és Beéri Benjámin jutott a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató döntőjébe a nagyok korcsoportjából pénteken.

2017. május 19. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vajon talpon maradnak a virtuózok? - Ide kattintva megnézheti Különkiadással várja nézőit a Maradj talpon! a Duna televízión. Héder Barna vetélkedőjében ezúttal Szüts Apor néz szembe kihívó játékosként Virtuózok jelenlegi és korábbi évadaiból megismert ifjú komo...
Virtuózok: újabb három tehetség jutott a döntőbe Június 2-ig tart idén a komolyzenei tehetségkutató.
Virtuózok - pénteken folytatódik a második elődöntővel A népszerű komolyzenei tehetségkutató műsorban ezúttal a kicsik korosztályának legjobbjai lépnek színpadra.
Angol lap méltatja a Virtuózok felfedezettjét A 13 éves zongorista, Boros Misi első lemezét a "korát meghazudtolóan érettnek" nevezik.
Virtuózok: Megvannak az első elődöntő továbbjutói Kis Radu, Nagy Zoltán Ferenc és Nyilas Gyöngyvér folytathatja a tinik közül a versenyt a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatóban, ők hárman jutottak tovább az első elődöntőből.
Virtuózok: a tinik elődöntője következik A Virtuózok minden korcsoportjában előbb válogatóműsort rendeztek, amelyekből korcsoportonként kilenc-kilenc versenyző jutott az elődöntőkbe.

Megható pillanatok a Virtuózok utolsó válogatóján A nagyok között volt, aki súlyos betegen lépett színpadra, ám ebből mi sem érződött a játékán. A 20-24 éves előadók közül kilencen jutottak tovább. Jövő héttől már az elődöntőkkel folytatódik a versen...
A nagyok közül is kilencen jutottak a Virtuózok elődöntőjébe Az idei elődöntőkben először fordult elő, hogy nem minden zsűritag adta át az azonnali továbbjutást jelentő hegedűszobrot.
A nagyok válogatójával folytatódik a Virtuózok A műsor honlapján (www.virtuozok.hu) is elérhetőek az aktuális információk.
Virtuózok: Jönnek a Nagyok Kilencen jutottak tovább tegnap a kicsik korcsoportjából a Virtuózok elődöntőjébe. A második válogatóban 30 tehetség mutatkozott be, és a műsor most sem múlt el megható pillanatok és meglepetések nélk...
Virtuózok: a kicsik közül is kilencen jutottak az elődöntőbe Kilencen jutottak tovább a kicsik, a 7-15 évesek korcsoportjából a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató idei szériájának pénteki adásából, amelyben csaknem 30 ifjú tehetség mutatkozott be.
Ha péntek, akkor Virtuózok! A kicsik válogatójával folytatódik a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató idei szériája péntek este a Duna televízióban, a műsorból ezúttal is kilencen jutnak tovább az elődöntőbe.