Elaludt a vezetőfülkében egy londoni villamosvezető

2017. május 19. 21:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkezdte a tagok toborzását az első otthonteremtési közösség Megkezdte a tagok toborzását az első nemzeti otthonteremtési közösségekbe (nok) a Central Nok Szervező Zrt., egy 120 hónapos és egy 180 hónapos futamidejű nokhoz lehet csatlakozni - tájékoztatta Török Béla, a társaság vezérigazgatója az MTI-t.
Sokat javult a Tóth, Kulifai kettős Elkezdődött a kajak-kenu világkupa Montemorban.
Életműdíjat kapott Mocsai Lajos Pénteken megtartotta éves küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), amelynek életműdíját Mocsai Lajos egykori szövetségi kapitány kapta.
Szokatlan helyen kezdi külföldi karrierjét Trump Első hivatalos külföldi körútjára indul szombaton az amerikai elnök.
Megvannak a Virtuózok döntősei Kristóf Réka, Lukács Gergely és Beéri Benjámin jutott a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató döntőjébe a nagyok korcsoportjából pénteken.
Erősödött a forint Erősödött a forint a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben pénteken kora este a reggeli szintekhez képest.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Drámai verésben részesítette a Spurs a Leicestert Tette mindezt idegenben Harry Kane és a remeklő Szon vezérletével.
Korrupcióval gyanúsítják a brazil elnököt, de ő nem mond le A brazil legfelsőbb bíróság engedélyezte a nyomozást Temer ellen a vesztegetési ügyben.