Elaludt a vezetőfülkében egy londoni villamosvezető

2017. május 19. 21:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Börtön köti össze a barcelonai és a madridi terrortámadás szálait Még a spanyol börtönökben is sok múlik azon, hogy kivel ül egy cellában egy bűnöző.
A politikai korrektség őrülete
Csalók árulnak tűzifát az interneten: így kerüld el az átverést ...
Megújul az adózás rendjéről szóló törvény A vállalkozások adminisztrációs terhének csökkentése, az adóhatóságok szolgáltató jellegénekerősítése, a több évtizedes tapasztalatok, a társadalmi-jogszabályi környezet átalakulása mind-mind azt vetítette előre, hogy a gyakorlatilag 1991-től alkalmazott, többször átalakított, kiegészített, az újabb és újabb kihívásokhoz igazított eljárási rend megérett a modernizálásra.
Ennél jobb motiváció nem létezik a gyors futáshoz
A véralvadásgátló szedése A véralvadásgátló terápia életet menthet, ám műtét esetén igen elővigyázatosnak kell lenni, ugyanis jelentős vérvesztést okozhat, ha a beteg - és orvosa - nem jár el megfelelően. ...

Top hírek:
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
120 gázpalackkal készültek a támadásra a katalóniai merénylők A terv akkor változott meg, amikor felrobbant a robbanószerekkel megpakolt házuk Alcanarban.
Agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot Egy habarovszki lokálban került verekedésbe a 120 kilóban versenyző Dracsov.
Putyin egész pályás letámadást folytat az interneten Egyre inkább cenzúrázzák Oroszországban az internetet. A jelek szerint Moszkva a kínaihoz hasonló digitális nagy fallal akarja elzárni az oroszok elől a nemkívánatos tartalmakat. Valószínűleg elkésett.
Sokkot kapott a négy terroristát lelövő hős rendőr Súlyos érzelmi sokkot szenvedett az a katalán rendőr, aki lelőtte a cambrilsi terrotámadás négy elkövetőjét - írta vasárnap az El Mundo spanyol napilap.
Számos pokolgépes merényletre készültek a barcelonai terroristák 120 butánggázpalackot találtak az egyenruhások.