Nem gyilkos a német nő, aki szexjáték közben elfűrészelte a szeretője torkát

A férfi le volt kötözve, a szeme be volt kötve. A holttestét elásták, nyolc év után került elő.

2017. május 19. 22:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem gyilkos a német nő, aki szexjáték közben elfűrészelte a szeretője torkát A férfi le volt kötözve, a szeme be volt kötve. A holttestét elásták, nyolc év után került elő.
Trump azt hitte, Comey menesztésével megúszhatja Az FBI igazgató menesztése után orosz hivatalnokokkal találkozott. A kivizsgálásban már Fehér Házi dolgozók is fókuszba kerültek.
Tragédia lenne egy katonai akció Észak-Korea ellen Az Egyesült Államok a nemzetközi közösséggel összefogva a diplomáciai megoldáson dolgozik
Végzetes lehet a brazil elnök elleni bizonyíték Michel Temer tegnap még azt mondta, ártatlan a korrupciós ügyekben.
Fogyókúráznia kell a gyorsételeken elhízott makákónak Kilenc kilóról 26 kilóra hízott.
Szombaton férjhez megy Pippa Middleton, Katalin hercegnő húga Katalin kislánya, a kétéves Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Besokalltak a csecsen melegek legyilkolásától Az Európai Parlament megelégelte, ahogy az orosz fennhatóságú magánkiskirályságban üldözik a melegeket. Egy állásfogalásig jutottak.
Újabb hülye akadályt bont le az EU Ha külföldre utaztunk, nem mindig érhettünk el olyan digitális szolgáltatásokat, amelyekre otthon fizettünk elő. Hamarosan változik a helyzet.
Korrupcióval gyanúsítják a brazil elnököt, de ő nem mond le A brazil legfelsőbb bíróság engedélyezte a nyomozást Temer ellen a vesztegetési ügyben.
Új korszakot nyit az EU és Ukrajna Ukrajna most válik az egységes európai civilizáció részévé, mondta az ukrán elnök, miután aláírták, hogy az ország lakói vízummentesen mehetnek az EU-ba.