Nem gyilkos a német nő, aki szexjáték közben elfűrészelte a szeretője torkát

A férfi le volt kötözve, a szeme be volt kötve. A holttestét elásták, nyolc év után került elő.

2017. május 19. 22:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Elraboltak két holland újságírót Kolumbiában Egy örökbe fogadott kolumbiai nő édesanyja után kutattak.
Meghalt egy francia és egy kurd haditudósító Moszulban Akna vagy pokolgép robbanhatott a közvetlen közelükben. A francia a kórházban halt meg.
Brutális forróság van Kaliforniában Sok helyen a kilincseket is letakarják, hogy ne okozzanak égési sérüléseket. Van, ahol 50 fok van.
Újra erőre kaphat a gyilkos tűz Portugáliában A kánikula és a szél miatt még most sem tudták megfékezni a portugáliai erdőtüzet.
Csak júniusban már hat végzetes krokodiltámadás volt Az előző hónapban összesen volt tíz világszerte. Eddig az április volt a legdurvább hónap.
Egy templomnál akciózott a finn terrorelhárítás Kaptak egy fülest, hogy Helsinkiben készül valami.

Top hírek:
Oké, hogy a románok utolértek minket, de milyen áron, kérdem én, milyen áron?!
Erdőtűz pusztít a horvát tengerparton, 800 turistát evakuáltak Dél-Dalmáciában az erdőtűz, Zágrábban a repülőtér miatt fájhat a turisták feje.
12 helyen gyújtogattak a német vasúton, akcióra készültek Kábelalagutak és elektromos berendezések gyulladtak ki hétfőn. Szélsőbaloldali csoportok akciója lehet.
Mecsetből hazatérő 17 éves lányt gyilkoltak meg Washington közelében Egy autóssal keveredett vitába a ramadán idején tartott esti ima után. Holttestét egy tóban találták meg.
Román kormányválság – Politológus: Európában példátlan a helyzet Európában még nem volt példa a Romániában kialakult helyzetre, arra, hogy egy hatalmon lévő kormány a saját miniszterelnökét bizalmatlansági indítvánnyal próbálja megbuktatni.
Terrorelhárítási akció volt Helsinkiben Betonakadályt is telepítettek a belvárosi Sziklatemplomhoz.