Trump azt hitte, Comey menesztésével megúszhatja

Az FBI igazgató menesztése után orosz hivatalnokokkal találkozott. A kivizsgálásban már Fehér Házi dolgozók is fókuszba kerültek.

2017. május 19. 22:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump le akarta állítani az FBI oroszok körüli vizsgálatát Az elbocsátott James Comey kellemetlen feljegyzéssel állt elő.
Trump csak megjegyzést tett, nem fenyegette Comey-t Egy vacsorán történtek miatt kellett mennie az FBI igazgatójának?
Az FBI Comey kirúgása után is folytatja az orosz vizsgálatát Trump egy interjúban azt mondta, hogy minisztériumi ajánlástól függetlenül is ki akarta rúgni a volt igazgatót.
Eddig sem várt volna Trump A Fehér Ház helyettes szóvivője szerint Donald Trump már elnöki beiktatása napján megszabadult volna a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatójától, a kedden este menesztett James Comey-tól.
Az FBI igazgatója szerint Oroszország mai napig manipulálja az amerikai politikát Comey arról is beszélt, miért nyitották újra Clinton ügyét 12 nappal a választás előtt.
Ha Trump sáros, akkor most tényleg nagy bajban van Egy kérlelhetetlennek tartott, vitathatatlan tekintélyű szakember vizsgálja ki a moszkvai kapcsolatot. Nem függ Trumptól, mindkét párt elismeri, 12 évig vezette az FBI-t, és bármit nyomozhat, amibe be...

Váltságdíjat követelnek hackerek a Disneytől az új Karib-tenger kalózai miatt A hackerek bitcoinban követelnek egy óriási összeget, de a Disney nem hajlandó fizetni, inkább az FBI-jal közösen dolgoznak az ügy megoldásán
Ezért nem lesz új vezére az FBI-nak? Nem lesz egyszerű ügy az új FBI igazgató kinevezése, szüksége lenne a demokrata támogatásra is Trumpéknak.
Clapper nekiment Trumpnak: Belülről rombolja a rendszert A hírszerzés korábbi igazgatója az FBI vezetőjének leváltására reagált.
Trump kirúgta az FBI igazgatóját James Comeyt egy héttel a szenátusi meghallgatás után menesztették.
Nem képes hozzáférni a lefoglalt mobilok feléhez az FBI Erről az ügynökség igazgatója panaszkodott egy szenátusi bizottságnak.
Clinton elmondta, kiket okol az elbukott elnökválasztásért Hillary Clinton szerint a WikiLeaks elriasztotta tőle a választókat, és ma ő lenne az amerikai elnök, ha az FBI igazgatója nem rendel el újabb vizsgálatot az elektronikus levelei ügyében.