Tragédia lenne egy katonai akció Észak-Korea ellen

Az Egyesült Államok a nemzetközi közösséggel összefogva a diplomáciai megoldáson dolgozik

2017. május 19. 22:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szigorúbb szankciót kaphat Észak-Korea A rakétakísérletek miatt az ENSZ BT-ben Kína is lehetségesnek tartja a keményebb fellépést.
Észak-Korea szabadította ránk a WannaCry vírust? Sem a hatóságok, sem a kiberbiztonsági cégek nem tudják még biztosan, hogy ki áll a hétvégét végigtomboló zsarolóvírus mögött, de egy érdekes szál már feltűnt az ügyben.
Kim Dzsongun is ott volt, amikor kilőtték a ballisztikus rakétát Észak-Korea megerősítette, hogy egy új típusú ballisztikus rakétát próbált ki.
Észak-Korea ballisztikus rakétáján ülve robogunk a 2018-as választások felé Az évezred közleményével jelentkezett az évezred pártja.
Kilőtt egy rakétát Észak-Korea Egy, a déli határtól nem messze lévő városból lőtt ki egy ballisztikus rakátét az észak-koreai hadsereg jelentették dél-koreai katonai források.
Véget ér Észak-Korea szállodabiznisze Berlin központjában Kim Dzsongunék évi félmilliót buknak.

A japán kormányfővel és a kínai elnökkel is beszélt telefonon az új dél-koreai elnök Mindkét hívás legfontosabb témája Észak-Korea nukleáris leszerelése volt.
Szoba kiadó: hostelt üzemeltet Észak-Korea Berlinben Nem is akárhol, hanem a német fővárosban működő nagykövetségükön.
Észak-koreai fenyegetés miatt estek a tőzsdék Vegyes volt a kép az amerikai tőzsdéken a keddi kereskedésben, és kis elmozdulást mutattak a vezető indexek. Észak-Korea megint bekavart 2017.05.09 22:05A Dow végül 0,17%-os, az S&P 500 pedig 0,1%-os....
Letartóztattak egy amerikait Észak-Koreában Észak-Korea állam elleni cselekmények gyanúja" miatt letartóztatott egy amerikai állampolgárt számolt be róla a BBC.
El akarták tenni láb alól Kim Dzsongunt? Valamire készül Észak-Korea Észak-Korea szerint a déli és amerikai titkosszolgálatok beszivárogtak az országba és rávettek egy helyi lakost egy biokémiai támadásra - ez jó apropó arra, hogy támadást indítsanak a "terroristá...
Észak-Korea szerint a CIA meg akarta mérgezni Kim Dzsong Unt Állítólag biokémiai anyagokkal mérgezték volna meg az észak-koreai vezetőt.