Tragédia lenne egy katonai akció Észak-Korea ellen

Az Egyesült Államok a nemzetközi közösséggel összefogva a diplomáciai megoldáson dolgozik

2017. május 19. 22:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Észak-Korea állhat a világot letaroló zsarolóvírus mögött Egyre több bizonyíték van arra, hogy a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság áll a múlt hónapban globális kiberbiztonsági pánikot keltő vírus, a WannaCry mögött. Az Egyesült Királyság hírszerzési...
Ezekkel a rendőrlányokkal vesz le mindenkit a lábáról Észak-Korea Ha megházasodnak, vagy elérik a 26. évet, távozniuk kell.
Észak-Korea szabadon engedte a 15 év kényszermunkára ítélt amerikait A diákról elterjedt, hogy már meghalt, de az is, hogy egy éve kómában van.
Észak-Korea szabadon engedett egy kényszermunkára ítélt amerikait Korábban 15 évnyi kényszermunkára ítélték a férfit.
Észak-Korea rakétái veszélyesek lehetnek a világra A pusztításhoz nem szükséges pontos célzás.
Kihasználták a várakozást megint robbantott Észak-Korea Amíg délen a rakétaelhárítóról vitatkoznak, Kim Dzsongék csöndben fejlesztenek tovább.

Észak-Korea a nukleáris programban látja fennmaradásának garanciáját Az Eötvös Loránd Tudományegyetem koreai tanszékének vezetője szerint Észak-Korea azért nem fogja feladni nukleáris programját, mert abban látja fennmaradásának végső garanciáját.
USA: Észak-Korea valódi veszélyt jelent az egész világra A amerikai védelmi miniszter Mattis beszélt erről.
De tényleg, mi lesz, ha Észak-Korea atommal támad? Az USA már a kérdés gyakorlati oldalával foglalkozik, a hadsereg a rakétaelfogást teszteli.
Orosz cégeket tett feketelistára az Egyesült Államok Orosz cégek kerültek tiltólistára Észak-Korea nukleáris programjának támogatása miatt
Amerika eljátszotta, hogy megtámadta Észak-Korea És sikeresen lelőtte a szimulált nukleáris robbanófejet.
Új típusú rakétával szórakozik Észak-Korea Most egy rövid hatótávú rakétát lőttek a tengerbe, a szomszédban egyre nagyobb a feszültség.