Indul a strandszezon

Talán az év első nyárias hétvégéje jön.

2017. május 19. 22:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Soha nem értettem még egyet ennyire Orbán Viktorral
Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság - tájékoztatta a Földművelésügyi Minisztérium a két ország főállatorvosának pénteki, budapesti tárgyalását követően az MTI-t.
Indul a strandszezon Talán az év első nyárias hétvégéje jön.
Magyar űrkutatót is díjazott a Nemzetközi Asztronautika Szövetség Az IAF Young Space Leadership Awardot öten kapták meg, köztük Bacsárdi László, a Soproni Egyetem docense, intézetigazgatója.
V4 Híradó: Varsó népszavazás kiírását fontolgatja a menekültek befogadásáról Naprakész, tematikus hírek a V4 országaiból.
Mentális betegnek mondják rokonai a New York-i gázolót Gyermekkora óta idegrendszeri problémákkal küszködött a New York-i gázoló, de anyagi nehézségek miatt nem kezelték - mondták róla rokonai.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Besokalltak a csecsen melegek legyilkolásától Az Európai Parlament megelégelte, ahogy az orosz fennhatóságú magánkiskirályságban üldözik a melegeket. Egy állásfogalásig jutottak.
Újabb hülye akadályt bont le az EU Ha külföldre utaztunk, nem mindig érhettünk el olyan digitális szolgáltatásokat, amelyekre otthon fizettünk elő. Hamarosan változik a helyzet.