Indul a strandszezon

Talán az év első nyárias hétvégéje jön.

2017. május 19. 22:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Óriási károkat okozott a vihar országszerte Óriási károkat okoztak az elmúlt napok viharai az országban - a romok eltakarítása még mindig tart, a helyreállítási munkák pedig akár hetekig is eltarthatnak - hangzott el az M1 Híradójában.
9 év építményadóval tartozik az MSZP Több mint nyolc éven át nem tett eleget építményadó bevallási kötelezettségének az MSZP Pécsett, ezzel több millió forintos kárt okozott a városnak. A szocialista párt 2008-ban vásárolta meg Tüzér utcai székházát azóta azonban nem tett építményadó bevallást a városi adóhatóság felé és az éves adót sem fizették - hangzott el az M1 Híradójában.
Svájci hokis kelt el elsőként az NHL-dratfon Nico Hischier után a Philadelphia Flyers kanadai választottja jött.
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére Indiában tudják, mi a kánikula! Az Ajurvéda, a legősibb indiai orvostudomány hasznos tanácsokkal segít "túlélni" a hőséget. Nagy A. Csongor, az SVL (Science of Vedic Life, a Védikus élet tudománya) alapítója ad nekünk tippeket. ...
Borzalom: a Harley-Davidson venné meg a Ducatit Mi lesz ebből?
Előtte-utána fotók: lepukkant házból varázsoltak luxusotthont Nem kellenek mindig a legdrágább holmik, néhány aprósággal is meg lehet teremteni a luxus fellegvárát.

Top hírek:
jóbarátok alternatív befejezés Egy twitterező alternatív befejezése teljesen felbőszítette a sorozat társrendezőjét. Ön szerint jogosan?
Itt a bizonyíték, hogy van rosszabb a fűnyírásnál
Bíróság előtt Hitler szülőházának sorsa Alkotmánybíróságon tárgyalják Hitler ausztriai szülőházának kisajátítási ügyét
A BKV megkezdte a felújított metrószerelvények kivonását a forgalomból A régi szerelvények veszik fel újra a szolgálatot.
Denis Suárez biztosan nem távozik a Barcelonától A spanyol utánpótlás válogatott középpályás nem igazol el a Barcelonától Sat, 06/24/2017 - 12:11
30 kilót fogyott a kórházban 30 kilót fogyott az egyik fővárosi kórházban egy budapesti nő két és fél hónap alatt. Szerinte az ételek ehetetlenek voltak, nem egyszer kaptak száraz és penészes kenyeret vacsorára, a levesekben pedig alig volt tészta. A nő azt is mondta, hogy neuropátiával került be, de valójában nem ezt a betegségét .