Magyar űrkutatót is díjazott a Nemzetközi Asztronautika Szövetség

Az IAF Young Space Leadership Awardot öten kapták meg, köztük Bacsárdi László, a Soproni Egyetem docense, intézetigazgatója.

2017. május 19. 22:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar űrkutatót is díjazott a Nemzetközi Asztronautika Szövetség Először részesült magyar tudós a Nemzetközi Asztronautika Szövetség (IAF) legrangosabb, fiatal kutatóknak adható elismerésében. Az IAF Young Space Leadership Awardot öten kapták meg, köztük Bacsárdi L...

Friss hírek
Hogyan lesz egy lángossütőből jó étterem? A Vén Kalóz rossz hírű lángossütőként indult, és mára a Balaton egyik legjobb strandbüféje. Idén séfet váltottak, és újabb remek kajákkal támadnak. De hogyan jutottak el 15 év alatt ide, és merre tart szerintük a balatoni gasztronómia?
Itt a nyári viharszezon: 170 milliós kárt okozott a szerdai esőzés Közel 600 kárbejelentés egyetlen vihar miatt....
Oreós csokis pite sütés nélkül
Messi 30 Gratulálunk, de az ajándékát inkább mi élvezzük.
Elengedték a holland Keresem a családom tévéseit a kolumbiai emberrablók Anyuka helyett kedves gerillákkal találkoztak a dzsungelben. Jókat kávéztak, csak el kellett olvasniuk az iszonyú hosszú követeléseiket.
A Forma-2-n megtörtént a bakui rémálom Igen veszélyes a kanyar, ahol Perez és Palmer is nagyot bukott pénteken a Forma-1-ben.

Magyar űrkutatót díjaztak A Soproni Egyetem docense kapta a legrangosabb fiatal űrkutatónak járó elismerést
Rangos nemzetközi űrkutatási díj Bacsárdi László az IAF Young Space Leadership Award idei kitüntetettjeinek egyike, a díj történetében első magyarként.

Top hírek:
jóbarátok alternatív befejezés Egy twitterező alternatív befejezése teljesen felbőszítette a sorozat társrendezőjét. Ön szerint jogosan?
Itt a bizonyíték, hogy van rosszabb a fűnyírásnál
Bíróság előtt Hitler szülőházának sorsa Alkotmánybíróságon tárgyalják Hitler ausztriai szülőházának kisajátítási ügyét
A BKV megkezdte a felújított metrószerelvények kivonását a forgalomból A régi szerelvények veszik fel újra a szolgálatot.
Denis Suárez biztosan nem távozik a Barcelonától A spanyol utánpótlás válogatott középpályás nem igazol el a Barcelonától Sat, 06/24/2017 - 12:11
30 kilót fogyott a kórházban 30 kilót fogyott az egyik fővárosi kórházban egy budapesti nő két és fél hónap alatt. Szerinte az ételek ehetetlenek voltak, nem egyszer kaptak száraz és penészes kenyeret vacsorára, a levesekben pedig alig volt tészta. A nő azt is mondta, hogy neuropátiával került be, de valójában nem ezt a betegségét .