V4 Híradó: Varsó népszavazás kiírását fontolgatja a menekültek befogadásáról

Naprakész, tematikus hírek a V4 országaiból.

2017. május 19. 22:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
V4 Híradó: Formálódik a megoldás a szlovák koalíciós válságban A szlovák kormánykoalíciót alkotó három párt elnöke megegyezett a koalíciós szerződés módosításának ütemtervéről - ezt közölték Pozsonyban. Vagyis formálódik a megoldás a koalíciós válságban, amit a S...
V4 Híradó: Ezrével küldhetik haza a lengyel munkavállalókat Franciaországból Emmanuel Macron a francia munkaerőpiac gondjait az unió keleti tagállamaiból érkezett munkavállalók számának csökkentésével szeretné megoldani hangzott el a V4 Híradóban.
V4 Híradó: 700 milliárd dollárt kérhetnek a lengyelek Berlintől Kártérítést kérne Németországtól egy lengyel képviselő a második világháborús pusztításért. Lengyelország egyes részeit a németek porig rombolták, Varsót a földdel tették egyenlővé hangzott el az M1 ...
V4 Híradó: Környezetvédelmi rendőrség Szlovákiában Környezetvédelmi rendőrség létrehozását tervezi a Főügyészség Szlovákiában - hangzott el a V4 Híradóban.
V4 Híradó: Sztrájkra készülnek a taxisok Szlovákiában Sztrájkra készül a taxisok egy része Szlovákiában. A tiltakozó megmozdulást augusztus elsejére, keddre tervezik - hangzott el a V4 Híradóban.
V4 Hiradó: Óriási cirkusszá változott Lublin városa Vasárnap ér véget az európai zsonglőrtalálkozó a lengyelországi Lublinban. A színes nézők ezreit vonzza, és a fellépők is egyre többen vannak.

V4 Híradó: A legsúlyosabb szankcióval fenyegették meg a lengyel kormányt Újabb szakaszába lépett a lengyel igazságügyi reformok elleni Brüsszeli eljárás is hangzott el a V4 Híradóban.
V4 Híradó: Különleges hangverseny Pozsonyban Liszt, Kodály és Bizet remekműveiből adott különleges hangversenyt a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar Pozsonyban hangzott el a V4 Híradóban.
V4 Híradó: Szolidárisak vagyunk Lengyelországgal Brüsszel kettős mércét alkalmaz a lengyel igazságügyi refommal kapcsolatban, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn hangzott el az M1 V4 Híradójában.
V4 Híradó: Szlovákia is kergeti a hollywoodi álmot Nemzeti filmügynökség alakul Szlovákiában, aminek az országba kell csábítania a produkciókat.
V4 Híradó: Többlettel zárt az első félévben a lengyel államháztartás A költségvetésben június végén 6 milliárd zloty - több, mint 400 milliárd forint - többletet jegyzett a varsói pénzügyminisztérium - hangzott el a V4 Híradóban.
V4 Híradó: Újra lengyel kézbe kerülhet a gdnaski hajógyár