Mentális betegnek mondják rokonai a New York-i gázolót

Gyermekkora óta idegrendszeri problémákkal küszködött a New York-i gázoló, de anyagi nehézségek miatt nem kezelték - mondták róla rokonai.

2017. május 19. 22:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hangokat hallott a fejében a New York-i gázoló Amikor letartóztatták, azt mondta: Le kellett volna lőnöd! Meg akartam ölni őket!"
Videó: XIX. századi New Yorkot csináltak Budapestből egy sorozat kedvéért Előzetest kapott a nálunk forgatott, The Alienist című nyomozós minisorozat, amelyben New York utcáit varázsolták Budapestre.
A szomszéd fiú a New York-i tőzsdén Régiónkból a globális nagyvállalatok közé - újabb sikersztori a TEDxDanubia szalonjában.
Az amerikaiak 64%-ának fogalma sincs, hol van az ország, amivel hamarosan háborúzhatnak A New York Times odarakott egy részleges Ázsia-vaktérképet 1746 felnőtt amerikai elé és megkérte őket, hogy mutassanak rá Észak-Koreára. Mindössze 36%-uk találta el az elszigetelt ország pontos...
Catherine Zeta-Jones egy átlagos megbeszélésre is nehézbombázóként érkezik A színnesznő úgy vonult New York utcáin, mintha az lenne a kifutója.
Comey-t azért váltották le, mert több pénzt akart az orosz szál nyomozásához? A New York Times értesülését az amerikai Igazságügyi Minisztérium cáfolta a lapnak.

Animációs rövidfilmfesztivál New York-ban 2017. május 9. és 11. között immár harmadik alkalommal kerül sor az Animated Spirits animációs rövidfilm-fesztiválra a New York-i Magyar Kulturális Központ kezdeményezésére.
Ezúttal csak totyogtak a pingvinek Bár vezetett, mégsem tudta eldönteni a továbbjutást a Pittsburgh az NHL rájátszásának szombati játéknapján. Szintén nem dőlt még el a továbbjutás az Ottawa-New York párharcban.
Újabb csapás a United Airlines-ra - ellenkező irányba vitték az utast Rossz irányba vitt el egy angolul nem beszélő francia utast az amerikai United Airlines: az amerikai légitársaság csak angolul jelentette be, hogy nem az előre meghirdetett kapun lehet beszállni a Ne...
A Rangers hazai jégen oktatja a Senatorst A New York Rangers magabiztos 4-1-es győzelmet aratott a vendég Ottawa Senators felett az NHL Keleti főcsoport-elődöntőjének negyedik mérkőzésén, ezzel egyenlített az egyik fél negyedik sikeréig tartó...
Lángok emésztették el az egek királyát Nyolcvan éve történt a légi közlekedés egyik legismertebb balesete: New York közelében, leszállás közben kigyulladt és lezuhant a német Hindenburg léghajó. A balesetet csodával határos módon a fedélze...
Egy győzelemre a Nashville a főcsoport-döntőtől A New York Rangers is nyerni tudott, de ezzel csak szépített az Ottawa ellen, a Preds-védők megállíthatatlanok.