Mentális betegnek mondják rokonai a New York-i gázolót

Gyermekkora óta idegrendszeri problémákkal küszködött a New York-i gázoló, de anyagi nehézségek miatt nem kezelték - mondták róla rokonai.

2017. május 19. 22:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sajttorta New Yorkból: a legfinomabb nyári desszert Az amerikaiak kedvence ez a New York-i sajttorta, amit most erdei gyümölcsös öntettel tálaltam. Próbáljátok ki a receptet!
Magyar befektetési fórumot szerveztek a Bloomberg New York-i irodaházában Nagy volt az érdeklődés amerikai üzletemberek részéről a magyar befektetési környezet iránt a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), a Bloomberg Government és a New York-i Magyar Főkonzulátus által sze...
Így fogadták álruhában zenélve a New York-i metróállomáson Miley Cyrust – videó Az énekesnőt a Jimmy Fallon Tonight Show című műsor miatt maszkírozták el.
Géppel moderálja a kommenteket a New York Times A Google anyacégével, az Alphabettel összefogva teszteli a lap a hozzászólások új szűrőalgoritmusát.
Pluszba vágta magát Amerika Emelkedéssel nyitottak a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói kedden.
Csökkenéssel nyitottak a New York-i tőzsde főbb mutatói Gyengüléssel nyitottak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

Az ENSZ 193 tagországa cselekvést sürget az óceánok és tengerek védelmében Az ENSZ 193 tagországa cselekvést sürget az óceánok és tengerek védelmében a világszervezet New York-i székhelyén öt napon át tartó konferencia pénteki záró felhívásában.
Kormányinfó: a kormány hallgat a Velencei Bizottságra és enyhít a civiltörvényen A kormány megfogadja a Velencei Bizottság jogi aggályait és módosít a civiltörvényen, jelentette be csütörtökön Lázár János. A miniszter azt is belengette, hogy Altusz Kristóf államtitkár a nyár foly...
A New York-i metrón csak ketrecben lehet kutyákat szállítani, de azért a bőröndből kilógó fejű kutya is ér
Világkatasztrófa közeleg: Az ENSZ főtitkára az óceánok megmentésére szólít fel António Guterres ENSZ-főtitkár az óceánok megmentésére szólított fel egy "világkatasztrófa elkerülése" érdekében a világszervezet New York-i székházában hétfőn kezdődött, az óceánokkal és a tengerekke...
Oszama bin Laden üldözője kapja meg Iránt A The New York Times értesülései szerint a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) iráni részlegének élére keményvonalas hírszerző került.
Lara Fabian 2018-ban Budapesten ad Aréna koncertet - Jegyek itt! Az elsöprő sikert aratott 2016-os koncert után LARA FABIAN újra Budapesten. Lara Fabian várva várt nemzetközi turnéja 2018 februárjában veszi kezdetét az észak-amerikai Miamiban. Az óceánparti nagyvá...