Soha nem értettem még egyet ennyire Orbán Viktorral

2017. május 19. 22:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fotó: Hajdú Péter kisfia Felcsúton Orbán Viktorral barátkozik Hajdú Péter tévés producer tíz évvel ezelőtt - az akkori lapinfók szerint - azért szakított barátnőjével, Bálint Antóniával, mert a nő totál fideszes volt, míg Hajdú balra húzott és Medgyessy Péter n...
Orbán Viktorral találkozik Tarlós István Bízik benne a főpolgármester, hogy most is előrébb fognak jutni bizonyos dolgokban.

Friss hírek
Trump elindult első hivatalos körútjára Donald Trump elindult első hivatalos külföldi körútjára
Soha nem értettem még egyet ennyire Orbán Viktorral
Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság Szorosabb együttműködésről állapodott meg a magyar és a kínai állategészségügyi hatóság - tájékoztatta a Földművelésügyi Minisztérium a két ország főállatorvosának pénteki, budapesti tárgyalását követően az MTI-t.
Indul a strandszezon Talán az év első nyárias hétvégéje jön.
Magyar űrkutatót is díjazott a Nemzetközi Asztronautika Szövetség Az IAF Young Space Leadership Awardot öten kapták meg, köztük Bacsárdi László, a Soproni Egyetem docense, intézetigazgatója.
V4 Híradó: Varsó népszavazás kiírását fontolgatja a menekültek befogadásáról Naprakész, tematikus hírek a V4 országaiból.

Orbánnal pózolt a német politikushercegnő, aki korábban menekültekre lövetett volna Az Európai Parlamentben kapott el egy közös fotót Orbán Viktorral a populista AfD tagja, Beatrix von Storch, aki Európa Határőrének nevezte a magyar miniszterelnököt.
Rasszista viccel és Orbán Viktorral szórakoztat a Ripost "Afrikai szelfi": fekete ember vonalas készülékkel a kezében.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Besokalltak a csecsen melegek legyilkolásától Az Európai Parlament megelégelte, ahogy az orosz fennhatóságú magánkiskirályságban üldözik a melegeket. Egy állásfogalásig jutottak.
Újabb hülye akadályt bont le az EU Ha külföldre utaztunk, nem mindig érhettünk el olyan digitális szolgáltatásokat, amelyekre otthon fizettünk elő. Hamarosan változik a helyzet.