Soha nem értettem még egyet ennyire Orbán Viktorral

2017. május 19. 22:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Putyin újra Budapesten: inkább csel, mint gáncs Négyszemközti találkozó lesz Orbán Viktorral.
Garancsi a befolyásáról: "Messze túlértékelik a lehetőségeimet" Kétoldalas nagyinterjút készített a Nemzeti Sport az Orbán Viktorral baráti kapcsolatot ápoló Garancsi István üzletemberrel abból az alkalomból, hogy tíz éve vette meg a Videotont. A klub és a foci m...

Friss hírek
Börtön köti össze a barcelonai és a madridi terrortámadás szálait Még a spanyol börtönökben is sok múlik azon, hogy kivel ül egy cellában egy bűnöző.
A politikai korrektség őrülete
Csalók árulnak tűzifát az interneten: így kerüld el az átverést ...
Megújul az adózás rendjéről szóló törvény A vállalkozások adminisztrációs terhének csökkentése, az adóhatóságok szolgáltató jellegénekerősítése, a több évtizedes tapasztalatok, a társadalmi-jogszabályi környezet átalakulása mind-mind azt vetítette előre, hogy a gyakorlatilag 1991-től alkalmazott, többször átalakított, kiegészített, az újabb és újabb kihívásokhoz igazított eljárási rend megérett a modernizálásra.
Ennél jobb motiváció nem létezik a gyors futáshoz
A véralvadásgátló szedése A véralvadásgátló terápia életet menthet, ám műtét esetén igen elővigyázatosnak kell lenni, ugyanis jelentős vérvesztést okozhat, ha a beteg - és orvosa - nem jár el megfelelően. ...

Kollár-Klemencz László: egy felnőtt legyen komoly, ezt várja el tőle a haza "A rendszerváltás körül együtt fociztam Orbán Viktorral, az akkori egyetemistával."
Juncker titokban szokott találkozgatni Orbán Viktorral Juncker egy interjúban arról beszélt, nem szeretnék elveszíteni Magyarországot. Lengyelországról ugyanezt már nem mondta ki.
Orbán Viktorral megkerülhetetlenné vált a V4, nem csak Európában A régi unió ellensúlyává vált a visegrádi csoport, fontos Trumpnak, és fontos Netanjahunak is.

Top hírek:
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
120 gázpalackkal készültek a támadásra a katalóniai merénylők A terv akkor változott meg, amikor felrobbant a robbanószerekkel megpakolt házuk Alcanarban.
Agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot Egy habarovszki lokálban került verekedésbe a 120 kilóban versenyző Dracsov.
Putyin egész pályás letámadást folytat az interneten Egyre inkább cenzúrázzák Oroszországban az internetet. A jelek szerint Moszkva a kínaihoz hasonló digitális nagy fallal akarja elzárni az oroszok elől a nemkívánatos tartalmakat. Valószínűleg elkésett.
Sokkot kapott a négy terroristát lelövő hős rendőr Súlyos érzelmi sokkot szenvedett az a katalán rendőr, aki lelőtte a cambrilsi terrotámadás négy elkövetőjét - írta vasárnap az El Mundo spanyol napilap.
Számos pokolgépes merényletre készültek a barcelonai terroristák 120 butánggázpalackot találtak az egyenruhások.