Soha nem értettem még egyet ennyire Orbán Viktorral

2017. május 19. 22:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Eljöttek a Roszatom küldöttjei Orbánhoz Szerda délelőtt ült le az orosz vállalat vezérigazgatója Orbán Viktorral és Lázár Jánossal.
Putyin néhány ipponért Budapestre jöhet Augusztusban Budapestre látogathat az orosz elnök, a sport mellett arra is lehet ideje, hogy Paksról tárgyaljon Orbán Viktorral.

Friss hírek
Óriási károkat okozott a vihar országszerte Óriási károkat okoztak az elmúlt napok viharai az országban - a romok eltakarítása még mindig tart, a helyreállítási munkák pedig akár hetekig is eltarthatnak - hangzott el az M1 Híradójában.
9 év építményadóval tartozik az MSZP Több mint nyolc éven át nem tett eleget építményadó bevallási kötelezettségének az MSZP Pécsett, ezzel több millió forintos kárt okozott a városnak. A szocialista párt 2008-ban vásárolta meg Tüzér utcai székházát azóta azonban nem tett építményadó bevallást a városi adóhatóság felé és az éves adót sem fizették - hangzott el az M1 Híradójában.
Svájci hokis kelt el elsőként az NHL-dratfon Nico Hischier után a Philadelphia Flyers kanadai választottja jött.
5000 éve bevált tippek a kánikula enyhítésére Indiában tudják, mi a kánikula! Az Ajurvéda, a legősibb indiai orvostudomány hasznos tanácsokkal segít "túlélni" a hőséget. Nagy A. Csongor, az SVL (Science of Vedic Life, a Védikus élet tudománya) alapítója ad nekünk tippeket. ...
Borzalom: a Harley-Davidson venné meg a Ducatit Mi lesz ebből?
Előtte-utána fotók: lepukkant házból varázsoltak luxusotthont Nem kellenek mindig a legdrágább holmik, néhány aprósággal is meg lehet teremteni a luxus fellegvárát.

Ez nem egy Orbán Viktorral fog lecserélődni Schilling Árpád rendezőként kivonult az országból, de kisgatyás aktivistaként nemrég másfél millió magyart ért el. Miért tiltották le egy előadását? Miért nem tüntetnek a művészek? Interjú.
Süddeutsche: Orbán ezért számít biztos győztesnek 2018-ban A Süddeutsche Zeitung Botka László MSZP-s kormányfőjelöltről és az Orbán Viktorral szembeni esélyeiről írt a csütörtöki számában.
És akkor véletlenül összefutottam Orbán Viktorral - Gubicza Ágoston és az Eximbank 16 milliárdja Gubicza Ágoston erősen vegyes megítélésű üzletember. Pályáját a sikerek mellett perek és veszekedések is kísérték. Mégis 16 milliárd (16 ezer millió) forint állami pénzt fektethet be. Talán azért, mer...

Top hírek:
jóbarátok alternatív befejezés Egy twitterező alternatív befejezése teljesen felbőszítette a sorozat társrendezőjét. Ön szerint jogosan?
Itt a bizonyíték, hogy van rosszabb a fűnyírásnál
Bíróság előtt Hitler szülőházának sorsa Alkotmánybíróságon tárgyalják Hitler ausztriai szülőházának kisajátítási ügyét
A BKV megkezdte a felújított metrószerelvények kivonását a forgalomból A régi szerelvények veszik fel újra a szolgálatot.
Denis Suárez biztosan nem távozik a Barcelonától A spanyol utánpótlás válogatott középpályás nem igazol el a Barcelonától Sat, 06/24/2017 - 12:11
30 kilót fogyott a kórházban 30 kilót fogyott az egyik fővárosi kórházban egy budapesti nő két és fél hónap alatt. Szerinte az ételek ehetetlenek voltak, nem egyszer kaptak száraz és penészes kenyeret vacsorára, a levesekben pedig alig volt tészta. A nő azt is mondta, hogy neuropátiával került be, de valójában nem ezt a betegségét .