Parkban szexeltek a BBC rádiósai

A kilencvenes években, de most került bíróság elé az ügy. A kérdés, hogy tizenéves fiúkkal is szexeltek-e.

2017. május 19. 22:50

A cikk folytatása...Friss hírek
400 holttest került elő a Sierra Leone-i földcsuszamlás után Az áldozatok egy részének rokonai jelenleg is ásókkal próbálják felszámolni az áradások következtében kialakult sártömeget, annak reményében, hogy alatta elhunyt vagy életben maradt szeretteikre bukkanhatnak, míg mások a közeli hozzátartozóik földi maradványait igyekeznek összeszedni és zsákokban a kórházba vinni.
Meghalt a magyar áldozat A Jornal da Madeira című helyi lap értesülése szerint meghalt az a magyar állampolgár aki megsérült a madeirai vallási ünnepen történt súlyos balesetben kedden.
A Central Parkban is kidőlt egy fa, gyerekek is megsérültek Nemcsak a Portugáliához tartozó Madeira szigetén, hanem a New York-i Central Parkban is sérüléseket okozott egy kidőlő fa. Utóbbi helyszínen kevesebb sérült van és mindenki túlélte.
Durván megnőtt a maffiózók száma Németországban Az elmúlt tíz évben országszerte 102 eljárást indítottak maffiózók ellen, és 5,6 millió euró értékben foglaltak le maffiavagyont.
Több mint kétszázan haltak meg a Dél-ázsiai árvizek következtében Másfél millió embernek kellett elhagynia az otthonát az árvizek és földcsuszamlások miatt.
Egy magyar is meghalt a madeirai tragédiában A magyar külügyminisztérium kedd este megerősítette, hogy egy magyar állampolgár is meghalt, amikor fa dőlt egy vallási fesztivál résztvevőire a Portugáliához tartozó Madeirán.

Top hírek:
Kim Dzsong Un visszavett, egyelőre nem küldi a rakétákat Kim Dzsong Un észak-koreai vezető tájékoztatást kapott a Guam elleni rakétatámadás terveiről, de egyelőre kivár jelentette kedden a KCNA észak-koreai állami hírügynökség.
Szlovéniában 2030-ig az autók hatodát hibrid vagy elektromos autók váltanák Az év első hat hónapjában 45 ezer 258 új kocsit adtak el.
Kim Dzsongun: Az Egyesült Államok már érzi a hurkot a nyaka körül Észak-Korea készen áll a rakétatámadásra.
Hivatali vesztegetés vádja Botka László ellen A Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a szegedi parkolási botrányban. Ma Botkát hallgatták volna meg, de nem ment el.
Drog hatása alatt akart öngyilkos lenni a pizzériába hajtó autós Nem terrortámadás történt, őrizetben az elkövető.
Visszaestek Kína külföldi befektetései Kína pénzügyi ágazaton kívüli külföldi tőkekihelyezése (ODI) jelentősen, 44,3 százalékkal, 57,2 milliárd dollárra csökkent az idei első hét hónapban éves összevetésben.