Parkban szexeltek a BBC rádiósai

A kilencvenes években, de most került bíróság elé az ügy. A kérdés, hogy tizenéves fiúkkal is szexeltek-e.

2017. május 19. 22:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Parkban szexeltek a BBC rádiósai A kilencvenes években, de most került bíróság elé az ügy. A kérdés, hogy tizenéves fiúkkal is szexeltek-e.
Trump elindult első hivatalos körútjára Donald Trump elindult első hivatalos külföldi körútjára
Nem gyilkos a német nő, aki szexjáték közben elfűrészelte a szeretője torkát A férfi le volt kötözve, a szeme be volt kötve. A holttestét elásták, nyolc év után került elő.
Trump azt hitte, Comey menesztésével megúszhatja Az FBI igazgató menesztése után orosz hivatalnokokkal találkozott. A vizsgálat során valaki Trump közvetlen környezetéből is fókuszba került.
Tragédia lenne egy katonai akció Észak-Korea ellen Az Egyesült Államok a nemzetközi közösséggel összefogva a diplomáciai megoldáson dolgozik
Végzetes lehet a brazil elnök elleni bizonyíték Michel Temer tegnap még azt mondta, ártatlan a korrupciós ügyekben.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Besokalltak a csecsen melegek legyilkolásától Az Európai Parlament megelégelte, ahogy az orosz fennhatóságú magánkiskirályságban üldözik a melegeket. Egy állásfogalásig jutottak.
Újabb hülye akadályt bont le az EU Ha külföldre utaztunk, nem mindig érhettünk el olyan digitális szolgáltatásokat, amelyekre otthon fizettünk elő. Hamarosan változik a helyzet.
Bezárkóznak, vagy tovább nyitnak a nyugat felé? Iránban megint arról döntenek, hogy teljes fordulatot vegyenek-e. 1981 óta nem fordult elő, hogy ne újrázzon az első ciklus után az elnök, de a mérsékelt Róhánival szemben induló konzervatív jelöltnek hirtelen megnőttek az esélyei.
Korrupcióval gyanúsítják a brazil elnököt, de ő nem mond le A brazil legfelsőbb bíróság engedélyezte a nyomozást Temer ellen a vesztegetési ügyben.