Tananyag lesz, ahogy az angolok elbukták el az U17-es döntőt

Spanyolország az Európa-bajnok.

2017. május 19. 23:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar kávézó Európa legjobbjai között Európa 14 legjobb történelmi kávézóit ajánlja a Telegraph: a listán a Gerbeaud Kávéház is helyet kapott.
Átvette az Europa Nostra-díjat Kallós Zoltán Kallós Zoltán néprajzkutató csütörtök délután Válaszúton vette át az Európa Nostra-díjat, amelyet Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportért felelős uniós biztos adott át.
Barthel-Rúzsa Zsolt: "Hogy találkoztam-e Soros Györggyel?" Barthel-Rúzsa Zsolt a 888.hu-nak adott rendhagyó interjút. A Századvég Alapítvány elnökével beszélgettek a kereszténységről és Európa megmaradásáról, Sorosról és az iszlám bevándorlásról, a civilekről...
MU: óriási tét forog a kockán az Európa-liga döntőjében Nagyot bukhatnak a Vörös Ördögök.
Maffiózók irányítják Európa legnagyobb migránsközpontját Olaszország egyik legnagyobb migránsközpontját több mint egy évtizede a maffia irányítja - közölte az olasz rendőrség hétfőn, miután 68 bűnözőt, köztük egy papot is letartóztattak.
Behúzta a bajnoki címet Európa új kedvence Az AS Monaco 4-0-ra legyőzte a Lille-t a Ligue 1 37. fordulójában, ezzel biztossá tette első bajnoki címét tizenhét év után.

Én az Európa Projektet küldtem volna a fesztiválra Joci helyett
U17-es EB: Vereség a törököktől Nem sikerült a legjobb négy közé jutnia az U17-es magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon Fri, 05/12/2017 - 18:12
Egyeltlen rossz rúgáson múlott az MU sorsa Majdnem kiesett a mindent az Európa Ligára feltevő Manchester United, de már csak egy lépésre a BL-től.
Berki Koperbe megy az aranyért Az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki Krisztián is indul a tornászok hétvégi világkupa-versenyén a szlovéniai Koperben.
Európa egyik legnagyobb csalásában te is érintett lehetsz A második legnagyobb illegális üzletág élelmiszerhamisítás.
Kövér László: Magyarország kész a konstruktív párbeszédre az ET-vel Magyarország már több alkalommal bizonyította, hogy kész a konstruktív párbeszédre az Európa Tanáccsal (ET), és a jövőben is ez a célja - szögezte le Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Nils Muizni...