Magyar űrkutatót díjaztak

A Soproni Egyetem docense kapta a legrangosabb fiatal űrkutatónak járó elismerést

2017. május 19. 22:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyar űrkutatót díjaztak A Soproni Egyetem docense kapta a legrangosabb fiatal űrkutatónak járó elismerést
"Az építészeti program befagyott" - kemény kritika a Liget Projekt jelenlegi állásáról A Liget Budapest program valódi célja kezdetektől nem a park restaurációja volt, hanem a Milleneumi Ezredéves Kiállításé - írja az Építészfórumon Bardóczi Sándor tájépítész, aki szerint már látszik, hogy a nagyon sok kommunikációs pénzből sziklaszilárdnak láttatott koncepció mégis valójában futóhomokra épült.
Csőtörés miatt 300 budapesti lakás maradt víz nélkül A II. kerületben tört fel a víz az aszfalt alól.
Több BKK-járat is módosított útvonalon közlekedik vasárnap Demonstráció miatt már reggel 6 órától lesznek útlezárások.
Óriásdugó van az M7-es autópályán Hét autó ütközött Sukorónál, több kilométeren állnak az autók a Balaton felé.
Tömegbaleset az M7-esen Hét autó ütközött össze Sukorónál.

Magyar űrkutatót is díjazott a Nemzetközi Asztronautika Szövetség Az IAF Young Space Leadership Awardot öten kapták meg, köztük Bacsárdi László, a Soproni Egyetem docense, intézetigazgatója.

Top hírek:
Meleg hétvégénk lesz 26 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.
Rohác életfogytiglant, Portik 13 évet kapott jogerősen A Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyében hoztak ítéletet.
Nem a CEU-nak vannak privilégiumai, hanem az Orbán-egyetemnek A kormány a CEU-ról állítja ezt, de valójában az általa gründolt Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek vannak olyan jogosítványai, amilyeneket egyetlen más felsőoktatási intézmény sem élvez.
Orbán Viktornak volt egy freudi elszólása reggeli interjújában Soros-jelentés, Ahmed H., Kína nyugodt, derűs, harmóniára törekvő filozófiája, szemben Brüsszel konfliktusokat okozó, túlzásba vitt szabadságvágyával. És persze megvédjük Magyarországot. Ma is üzent a népnek a miniszterelnök.
Portik Tamás 13 évet kapott a Fenyő-gyilkosságért Az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt Jozef Rohácot életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték, döntés jogerős.
Orbán Viktor: Magyarország ezután is a saját útját fogja járni "Soros-jelentés" készül Brüsszelben - mondta a miniszterelnök.