4,7 milliárd forint értékű tengeri uborkával bukott le két csempész

2017. május 19. 23:33

A cikk folytatása...Friss hírek
4,7 milliárd forint értékű tengeri uborkával bukott le két csempész
Mentális problémái voltak a New York-i gázolónak A 26 éves Richard Rojas korábban haditengerészetnél szolgált.
Spanyol bajnokság 38. fordulójának eredményei és gólszerzői Spanyol bajnokság 38. fordulójának eredményei és gólszerzői Fri, 05/19/2017 - 23:02
Tananyag lesz, ahogy az angolok elbukták el az U17-es döntőt Spanyolország az Európa-bajnok.
Magyar űrkutatót díjaztak A Soproni Egyetem docense kapta a legrangosabb fiatal űrkutatónak járó elismerést
Kicsit megijedt Amerika a Trump-botrány újabb felvonásától Az amerikai részvénypiac már kezdte teljtesen lerázni magáról a Trump-káosz miatti aggodalmakat, amikor péntek este kiderült, hogy egyik közeli fehér házi emberét máris vizsgálat alá vonták az orosz...

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Besokalltak a csecsen melegek legyilkolásától Az Európai Parlament megelégelte, ahogy az orosz fennhatóságú magánkiskirályságban üldözik a melegeket. Egy állásfogalásig jutottak.
Újabb hülye akadályt bont le az EU Ha külföldre utaztunk, nem mindig érhettünk el olyan digitális szolgáltatásokat, amelyekre otthon fizettünk elő. Hamarosan változik a helyzet.