Mentális problémái voltak a New York-i gázolónak

A 26 éves Richard Rojas korábban haditengerészetnél szolgált.

2017. május 19. 23:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Emelkedőben New York Emelkedéssel nyitottak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Két irányba indultak az amerikai indexek Vegyesen, minimális elmozdulással nyitottak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Rekordokat döntöget az Apple Rekordmagasságba emelkedett az Apple árfolyama szerdán a New York-tőzsdén a vártnál jobb negyedéves gyorsjelentésnek köszönhetően.
Emelkedéssel nyitott a tengerentúli tőzsde Jelentős emelkedéssel nyitottak a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói kedden.
Pirított szöcskés fagyival harcol New York a hőség ellen
Nem, nem és nem! Lehetetlent kértek Sarah Jessica Parkertől Sarah Jessica Parkernek saját bevallása szerint óriási ruhatára van, és a színésznő szívesen is időzik a gardróbjában. Férje, Matthew Broderick azonban a közelmúltban válaszút elé állította a Szex és ...

Ennyire szexinek még sose láttuk a balett-táncosnőket A művésznők ennek a New York-i fotósnak a kedvéért a topless pózolást is bevállalják olyan pozitúrákban, amikről nem is gondoltuk, hogy lehetségesek.
Elárvereztek egy Donald Trump-vázlatot 30 ezer dollárért Egy Los Angeles-i aukciósház 30 ezer dollárért (7,8 millió forintért) elárverezte Donald Trump amerikai elnök korábban készült rajzát, amelyen New York erősen leegyszerűsített panorámája látható.
Arcok, egyszerű történetek a világ egyik legszebb fővárosából Szöllősi Mátyás költő, dráma- és prózaíró évek óta fotózik is, 2013 óta viszont ezt tudatosan és programszerűen teszi. Mint könyve hátlapján olvashatjuk: A Budapest Katalógus 2013. november 17-én, Pes...
Emelkedőben a New York-i tőzsde Emelkedéssel nyitottak szerdán a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Jeff Sessions újra Trump célkeresztjében A The Washington Post szerint Trump és a tanácsadói már utódot keresnek Sessions helyére. Felmerült az elnök egy másik hűséges kampánytámogatójának, Rudy Giuliani volt New York-i polgármesternek a nev...
Hét évtized után nyílik újra kiállítás a divatról Több mint hetven év után rendeznek a divatról kiállítást a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA), ahol legutóbb 1944-ben nyílt hasonló bemutató.