Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb német politikus

Két év után ismét Angela Merkel kancellár a legnépszerűbb politikus Németországban egy pénteken ismertetett felmérés alapján, amely azt is kimutatta, hogy a többség szerint nem tekinthető lefutottnak az őszi szövetségi parlamenti (Bundestag) választás, de a Merkel vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség győzelme a leginkább valószínű.

2017. május 19. 23:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Aggasztó mértékben növekedik az iszlamisták száma a németeknél Ezt jól elintézte Merkel: több száz terrorveszélyes elem tartózkodhat Németországban.
Angela Merkel pártszövetsége tovább növelte előnyét Németországban tovább növelte előnyét az Angela Merkel kancellár vezette jobbközép CDU/CSU pártszövetség a szociáldemokrata párttal (SPD) szemben - mutatta ki szerdán ismertetett felmérésében a Fo...
Letartóztatták a törökországi Amnesty International vezetőjét Összesen hat emberjogi aktivista került előzetesbe. Köztük van egy német állampolgár, akinek szabadon engedését Angela Merkel is követeli.
Merkel újabb négy évre tervez A G20 vitái ellenére is úgy véli, hogy a tanácskozás sikeres volt.
Merkel vállalja, hogy ő is felelős a hamburgi zavargásokért Angela Merkel német kancellár elégedett a G20-csoport hamburgi találkozóján elért eredményekkel, és vállalja, hogy ő is felelős a tanácskozás idején történt zavargásokért.
Merkel csak a kisujját adja

Nógrádi: Európa legtöbb háborúját a franciák kezdték Párizsban egyeztetett Angela Merkel és Emmanuel Macron, a közös védelem erősítése volt a középpontban. Milyen irányban mozdulhat el a két ország kapcsolata?
Tovább épül a német-francia barátság közös harci gépet fejlesztenek Nagyon egymásra talált Angela Merkel és Emmanuel Macron kormánya.
Merkel: folytatni kell a transzatlanti szabadkereskedelmi egyezmény tárgyalását A német kancellár látja, hogy a Trump-kabinetben is meg van a hajlandóság a diskurzus továbbvitelére.
Merkel szárnya alá vette Trump lányát A hétvégén éles reakciókat váltott ki, amikor a G20-ak találkozóján Ivanka Trump, az amerikai elnök lánya beült apja helyére a világ vezetői közé, amikor az rövid időre elhagyta az adott eseményt és m...
G20 - Eltérően értékelt a német sajtó Eltérően értékelte a német sajtó a G20-csoport hamburgi csúcstalálkozójának eredményeit, a vasárnapi kommentárokban Angela Merkel német kancellár sikereként és Vlagyimir Putyin orosz elnök győzelm...
Először zártak le G20-csúcsot viszályt rögzítő dokumentummal Merkel elégedett volt, Putyin is megdicsérte őt. A G20-csúcsok történetében először rögzítettek nézetkülönbséget a záródokumentumban: ez az Egyesült Államok "különvéleménye" klímaügyben. A szabadkere...