Mikor születtél? Szerelmi jóslataid az IKREK havára!

2017. május 20. 0:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Napi horoszkóp: A Nyilasokat mindenki megcsodálja - 2017.07.19. A Bikák alig tudják megállni, hogy ne költsenek magukra, az Ikrek kiszámíthatatlanok. Napi horoszkóp!
Kétéves korukban kezdhetik meg önálló életüket a sziámi ikrek A kétéves sziámi ikerpár, Erika és Eva Sandoval hét hónapja esett át az életmentő különválasztó műtéten, most pedig hazatérhettek végre. A kaliforniai kislányoknak közös emésztőrendszere, mája, húgyhó...
5 nap különbséggel születettek a koraikrek - csoda, hogy életben maradtak Idő előtt ráadásul öt nap különbséggel született Nagy-Britannia legkisebb ikerpárja - írja a The Sun magazin. Az ikrek a terhesség 23 héten jöttek világra és senki nem gondolta, hogy Molly és Albert e...
Napi horoszkóp: Az Oroszlánok csalódnak a barátaikban A Bikák maguk se tudják, jól vannak-e, az Ikrek tele vannak gondolatokkal. Napi horoszkóp!
Napi horoszkóp: A Halak nagyon boldogok Az Ikrek mindenre érzékenyebben reagálnak, a Mérlegek kezei között csodák születnek. Napi horoszkóp!
Így ünnepelte ikreivel születésnapjukat Angelina Jolie Szerdán ünnepelték kilencedik szülinapjukat a Jolie, Pitt ikrek. Le sem tagadhatnák szüleiket, Knoxon már most visszatükröződik Brad sármja, és Vivienne-en is feltűnnek a két színész vonásai.  A ho...

Pink és 7 éves kislánya olyanok, mint az ikrek Willow Sage egy kész kishölgy már.
Napi horoszkóp: Az Ikrek váratlan fordulatra készüljenek A Bikák ne bosszankodjanak, a Nyilasok ne vásároljanak. Napi horoszkóp!
A ószőnyi sziámi ikrek voltak a 18. század legismertebb magyarjai A keresztcsontjuknál összenőtt lányokat egy lelkész mutogatta szerte Európában, jól meg is gazdagodott belőlük.
Hiába költött egy halom pénzt angol birtokára, George Clooney elköltöztetné családját A színész fenyegetéseket kapott, ezért úgy érzi, hogy felesége és az ikrek csak Los Angelesben lennének biztonságban.
Először hagyták el a házat a Clooney-ikrek - nyaralásra készülve fotózták le a családot Egy hónapja erre a pillanatra vártak a rajongók, de az öröm nem lehet teljes.
Napi horoszkóp: A Mérlegek egy nagyobb összeget kapnak Az Ikrek ne provokálják a barátaikat, az Oroszlánokat nagyon felbosszantják. Napi horoszkóp!