Mikor születtél? Szerelmi jóslataid az IKREK havára!

2017. május 20. 0:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mint az ikrek - Glenn Close és lánya a megszólalásig hasonlítanak egymásra Közös fotókon a színésznő és 29 éves gyereke.
Heti horoszkóp: Az Ikrek fantasztikusan jól vannak, a Halak flörtölnek Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra a következő 7 nap? Olvasd el a heti horoszkópot: előrejelzésünk szeptember 4-től 10-ig szól.
Séfek séfe: megszólalt Bence, aki ikertesóját győzte le a műsorban Ahogy telnek a napok, egyre élesedik a verseny a Séfek Séfe műsorában. Van, akinek persze csak jó móka, de például Liszkóczi Bence már könnyeket is hullatott a műsorban. A 18 éves vendéglátóipari szak...
Újra parádéztak az orosz rg-s ikrek Dina és Arina Averina az egyéni összetettben is elfoglalta az első két helyet.

Megható pillanat a Séfek séfében: elsírta magát az egyik továbbjutó Egy ikerpár érkezett a Séfek séfébe, hogy megszerezzék a továbbjutást érő minimum 2 kést. Egyiküknek, a cukrász Gergőnek nem sikerült meggyőznie Wolf Andrásékat, ám testvérének, a szakács Bencének ige...
Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Ikrek nagyon boldogok, az Oroszlánok a neten ismerkednek Kíváncsi vagy, mi vár rád a szívügyek terén a hétvégén? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk augusztus 25-től 27-ig szól.
Napi horoszkóp: Az Ikrek zseniálisak A Bikák váratlanul szerelembe esnek, a Szüzek elemükben vannak. Napi horoszkóp!
Negyvenévesek a világűr veteránjai A Voyager-ikrek nemcsak máig aktívak, hanem példátlan missziójuk során számos rekordot is felállítottak.
Napi horoszkóp: A Skorpiókat angyalok segítik A Kosokat felbosszantja a családjuk, az Ikrek ma ne menjenek a boltokba. Napi horoszkóp!