Mi öli meg a kapcsolatodat? Nem a megcsalás!

2017. május 20. 0:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Bodzafánk fahéjas porcukorba hempergetve
Gofri vajas spárgával, lágy tojással
Citromos-narancsos bodzaszörp
Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-05-27 Ma minden új információnak örülünk, - szívesen pletykálkodunk a kollégákkal. Ne sértsük meg egymás azzal, hogy valótlan állításokat terjesztünk! Jobb, ha szem előtt tartjuk: ami nem a mi dolgunk, abba ne avatkozzunk bele! Ma a kezeinkre kell jobban odafigyelnünk. Érzékenyebbek lesznek, és egyben sérülékenyebbek.
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.május 27-től június 2-ig Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
3 mennyei epres desszert, amit ki kell próbálnod a hétvégén!

Top hírek:
Napi horoszkóp - május 27 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Ezekkel a jtkokkal kszlj a kicsi szlinapi bulijra Ha zsrt vagy gyerekbulit adtok otthon, fejtrst okozhat, hogy hogyan szrakoztathatnl egy tucat gyereket lufillatok, bohc s ugrlvr nlkl. Ugyan a mostani kicsiknek sokkal magasabb az ingerkszbk, mint a szleiknek volt, de a klasszikus, eszkz nlkl vagy egyszer kiegsz­t‘vel jtszhat jtkok a mai napig szrakoztatak lehetnek, ha nagy csoportban jtsszuk.
Citromos-narancsos bodzaszörp
Hogy vlaszthatja valaki a gyermeke szletst a meccs helyett? - Nem tette zsebre a riporter, ... A csaldot semmibe vev‘ riporter nagy butasgot krdezett a kosrlabdacsapat edz‘jt‘l - ilyen vlaszra egszen biztosan nem szm­tott.
Bazsalikomos epres-joghurtos pohárkrém - VIDEÓ!
Hisztikezelsi tippek - 3 dolog, amit ne tegyl, ha hisztizik a gyerek, s 3, amit mindenkppen Vrs arc, ord­ts, hatalmas knnycseppek, toporzkols, fortyog dh: minden kisgyerekes szl‘ tallkozik a hisztivel, ami leggyakrabban az 1-3 ves gyerekeknl fordul el‘. A kicsik ilyenkor mg nem tudjk kezelni az indulataikat, a rjuk tr‘ rzseket, s a sokszor egsz nap gyjtgetett feszltsget csak egy robbansszeren kitr‘ dhrohamban tudjk kiadni.