6 különleges recept Nyilasoknak

2017. május 20. 0:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
ÚJ KIHÍVÁSOKRA KÉSZÜLHETÜNK Az "idő ura" 2014. december 23-a óta jár a Nyilasban, három évig tartó ciklusa 2017. december 20-án ér véget. Az időszak különösen a Nyilasoknak és az Ikreknek hoz(ott) új feladatokat, lehetőségeket,...

Friss hírek
4 dolog, ami elengedhetetlen egy jó halászléhez!
Pudingos gyümölcstorta
Grillezett kukorica csilis vajjal
9 édes szósz vagy krém, amivel megtöltheted a palacsintád
Itt a világ kedvenc koktélja - így csinálja a mojitót egy profi!
Jessica Chastain kártyapartiján veri el a pénzét fél Hollywood Izgalmas, valós sztoriból készült filmmel hajt az Oscarra Aaron Sorkin.

Napi horoszkóp: A Kosok türelmetlenek és hisztisek A Nyilasoknak minden sikerül, amit csak akarnak, a Halak ne ma vásároljanak munkaeszközöket. Napi horoszkóp!
Napi horoszkóp: A Nyilasoknak ezer bajuk van A Rákoknak jót tesz a munka, az Oroszlánok előtt mindenki hasra esik. Napi horoszkóp!

Top hírek:
Tökéletes közös szelfit lőtt Mila Kunisékkal egy magyar srác Megnevettette a sztárpárt, és Ashton Kutchernél is jobban néz ki a fotón.
8 tuti jó étel a még jobb szexért
Karmikus kapcsolatok - lazák és erősek
Feng Shui logok - optimalizáld az üzletedet, megjelenésedet!
Grillezett kukorica csilis vajjal
A halláskárosodás korai jelei Nyolcból egy gyermek valamilyen halláskárosodással küzd, ez pedig az iskolai teljesítményükre és fejlődésükre is komoly hatással lehet. Milyen korai tünetek jelezhetik a problémát? ...