Szoronganak az Instagramtól a fiatalok

Alváshiány, depresszió, testképzavar, magányosság: egy kutatás szerint ezek a közösségi média hatásai.

2017. május 20. 0:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Gáspár Evelin újra szingli Győzike lánya egy kommentben árulta el, hogy már nincs együtt tévében is bemutatott barátjával.
Mindkét Bush elítélte a Charlottesville-ben történteket Azok után, hogy Trump közölte, nem kellett volna a neonácikat provokálni.
Miért titkolják az álcivilek pénzforrásaikat? A “mediterrán taxi” a magukat civilnek mondó szervezetek pénzforrásaira irányította a figyelmet.
A határidő lejárta után is megkísérlik megválasztani a koszovói házelnököt Noha pénteken az előzetes információk szerint lejár a koszovói házelnök megválasztásának határideje, a parlamenti pártok szerdán megállapodtak, hogy augusztus 24-én, azaz a jövő csütörtökön ismét megkísérlik megválasztani a pristinai törvényhozás elnökét, hogy ne kelljen előrehozott választást tartani az országban.
Megrázó fotók a 42-esen történt halálos balesetről Személygépjármű és kamion ütközött Berettyóújfalunál.
Újabb ikonikus magyar youtuber vet véget a videózásnak Móni Szépségvilága megunta, hogy kevesebbet kap vissza a videózástól, mint amennyit beletesz.

Mostantól bárki láthatja a Facebook történeteidet A Facebook Instagramtól nyúlt funkciója eddig sem aratott túl nagy sikert a felhasználók között és valószínűleg a mostani újításával sem fogják többen használni!

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - 17. adás 1. rész Cinthya Dictator és Varga Viktor a Pénzt vagy éveket! stúdiójában küzdhettek a 10 milliós nyereményért. Vajon sikeresen megtippelik a vendégek korát?
Tarol a Pappa Pia Legyőzheti Dávid Góliátot? ... És még sok-sok más kérdés.. A Pappa pia című zenés, romantikus vígjáték teltházas bemutatókkal kezdett ma a ...
Őrült ámokfutás Budapesten Újabb vérlázító videó! Őrült ámokfutásba kezdett sportkocsijával egy férfi néhány napja Budapesten a Soroksári úton. A telefonjával ráadásul rögzítette is a száguldozást, amely közben folyamatosan káromkodott. Volt, hogy dupla záróvonalat lépett át, és olyan is, amikor 170 kilóméter per órára gyorsított fel.
Ellenőriznek az osztrákok, több kilométeres a torlódás Hegyeshalomnál A kilépő oldalon kígyózik a sor.
Nyári hangulat uralkodik a befektetési alapok piacán Júliusban 0,3 százalékos változást láthattunk a befektetési alapok vagyonában, ami 20 milliárd forintos mínuszt jelent. Valójában ez az első negatív hónap az idén, ami talán a forró július számlájára írható.
Föld alatti falat épít Izrael 60 kilométeren épül a földalatti fal, így védekezik Izrael a Hamász alagútjai ellen.