Szoronganak az Instagramtól a fiatalok

Alváshiány, depresszió, testképzavar, magányosság: egy kutatás szerint ezek a közösségi média hatásai.

2017. május 20. 0:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
6 különleges recept Nyilasoknak
A boszorkányok titkos világa
A párkapcsolati horoszkóp buktatói - tévhitek
Mi öli meg a kapcsolatodat? Nem a megcsalás!
Mikor születtél? Szerelmi jóslataid az IKREK havára!

Ön is azt hiszi, hogy a tinik képtelenek leállni a közösségi médiával? Vélhetően nagyot téved Bár nem magyar, hanem amerikai tinikről készült a kutatás, eredménye hazánkban is tanulságos lehet: a fiatalok igenis el tudnak szakadni a Facebooktól, az Instagramtól és a Snapchattől.

Top hírek:
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Bezárkóznak, vagy tovább nyitnak a nyugat felé? Iránban megint arról döntenek, hogy teljes fordulatot vegyenek-e. 1981 óta nem fordult elő, hogy ne újrázzon az első ciklus után az elnök, de a mérsékelt Róhánival szemben induló konzervatív jelöltnek hirtelen megnőttek az esélyei.
Orbán ajánlatát visszautasította Törőcsik Mari Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.